William Hill Golden Goal – Osvoji dobitak ako tvoj tim postigne prvi gol!

    Jedna od rijetkih kladiteljskih kuća koja se može pohvaliti bonusima i promocijama namijenjenim svim svojim igračima na dnevnoj razini zacijelo jeste britanski William Hill. Na našoj stranici ste već mogli pročitati nešto više o raznim vrstama bonusa koje ova kladionica pruža, poput sjajnog bonusa za klađenje na utrke konja, kao i o mnogim drugim pogodnostima ove kuće, a ovog puta ova kladionica za Vas je spremila još jednu fantastičnu promociju koju možete aktivirati kladeći se na nogomet svakoga dana!

    William Hillu

    William Hill

    William Hill je za sve svoje igrače spremio sjajan bonus za klađenje na nogomet, a ovoga puta u pitanju je Golden Goal bonus. Ukoliko se okladite na pobjedu svog nogometnog tima, a Vaša ekipa povijede na tom meču, ova kladiteljska kuća Vam isplaćuje listić kao da je Vaš tim već pobijedio.

    Uz Golden Goal dobijate i ako Vaš tim izgubi

    Najnovija promocija ove britanske kladiteljske kuće zacijelo će se dopasti svim ljubiteljima nogometa. William Hill je još jednom pokazao zašto je jedna od najrenomiranijih svjetskih kladiteljskih kuća, a Golden Goal jeste promocija koju ćete svakako željeti iskoristiti.

    Riječ je o bonusu koji Vam omogućava da dobijete čak i ako Vaš tim izgubi meč, a sve što je potrebno da biste aktivirali ovu promociju jeste da odigrate listić u kojem tipujete na pobjednika meča. Ukoliko tim na koji ste se kladili postigne prvi gol na susretu, William Hill će Vam isplatiti Vaš dobitak, a ovaj novčani iznos može ići sve do £50, kolika je maksimalna isplata za ovu vrstu bonusa.

    Da stvar bude još bolja, William Hill Vam također isplaćuje i iznos koji ste uplatili za Vaš singl listić, što znači da ako primjerice uplatite £100 na pobjedu Vašeg tima, dobit ćete £150 za Vaš Golden Goal bonus (£50 za Vaš dobitak plus £100 za Vaš ulog).

     

    Ova promocija uključuje samo klađenje na nogomet, i to jedino kao singl igru, a utakmice koje ulaze u ovu kladiteljsku ponudu možete naći na sajtu same kladionice. Ukoliko Vaš tim postigne prvi gol na susretu, a pritom odigra neriješeno ili izgubi, Vaš Golden Goal bonus i dalje važi, stoga ne oklevajte i odigrajte svoj singl listić.

    Samo za oklade unutar regularnih 90 minuta

    Osim što za Vaš Golden Goal bonus morate odigrati singl listić, također je bitno da Vaša oklada bude iz kladiteljske ponude unutar regularnih 90 minuta utakmice, što znači da za ovaj bonus neće važiti ishod meča nakon ovog perioda.

    William Hill isto tako naglašava da se za Vaš Golden Goal bonus računa samo prva oklada koju kreirate uz pomoć ove opcije, te da se naredne oklade za ovaj bonus neće uvažavati. Ono što će se svakako zasvideti svim igračima koji žele aktivirati ovaj bonus jeste i to da uz ovu promociju možete aktivirati i Bet Boost opciju William Hilla, pa tako možete i povećati kvotu na svom kladiteljskom listiću. Golden Goal bonus također dopušta i kreiranje listića kao besplatnu okladu na Vašem kladiteljskom nalogu, ali u tom slučaju za Vaš potencijalni dobitak ne računa se iznos Vaše uplate.

    William Hill također napominje da ovu promociju može poništiti ili stopirati, ukoliko utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta ove kladiteljske kuće, a Vaš Golden Goal bonus možete aktivirati sve do 1. lipnja 2020. godine.

    Povećane kvote za još veći užitak

    Još jedna sjajna pogodnost prilikom klađenja u William Hillu jeste i jedinstvena usluga za povećanje koeficijenata. Ova britanska kladionica sa posjebnom pažnjom priprema svoju kladiteljsku ponudu, a isto tako igračima omogućava i da povećaju kvote za svoje mečeve uz pomoć Enhanced Odds opcije koju mogu naći na samom sajtu.

    Sve što je potrebno da biste aktivirali svoju Enhanced Odds opciju jeste da pogledate da li za Vašu utakmicu stoji žuta oznaka koja omogućava povećanje kvota, te i da odigrate Vaš nogometni listić kao singl.

    Ovo je sasvim sigurno sjajna pogodnost ukoliko se odlučite i za Vaš Golden Goal bonus, a Enhanced Odds opciju također možete aktivirati u bilo kom trenutku klađenja.