Povećaj kvote za svoj listić uz William Hill Bet Boost opciju!

    Najpoznatija britanska kladiteljska kuća odlikuje se nevjerojatnim kladiteljskim ponudama koje mogu ostvariti igrači širom svijeta. Osim bogate kladiteljske ponude i sjajnih kratkoročnih i dugoročnih promocija, ovu kladionicu također izdvaja inovativan pristup kada je u pitanju način na koji možete sastaviti Vaš kladiteljski listić, pa se tako danas možete okladiti i putem društvene mreže Twitter u ovoj kladionici.

    William Hillu

    Kada je riječ o samim promocijama i bonusima koji nam dolaze iz ove kladiteljske kuće, William Hill se trudi da svakodnevno obraduje svoje igrače sjajnim promotivnim akcijama koje kladitelji mogu ostvariti u svega nekoliko klikova. Upravo ovo je slučaj i sa sjajnom promocijom pod nazivom Bet Boost, gdje za Vašu kombiniranu okladu sa tri ili više para na listiću možete dobiti povećane kvote za Vaše sportske događaje.

    Sastavi listić sa tri i više para i povećaj svoj dobitak

    Jedna od najnovijih promocija koja nam dolazi iz William Hilla, a koja također omogućava igraču da poveća svoj dobitak, jeste Bet Boost bonus koji kladitelji mogu ostvariti svakoga dana. Za razliku od nekih drugih bonusa ove kladiteljske kuće gdje je igrač u prilici da osvoji i do £100 za svoju besplatnu okladu, Bet Boost bonus Vam omogućuje da povećate svoje koeficijente kladeći se na sve sportove, izuzev konjskih utrka i utrka pasa.

    Sve što je potrebno da biste aktivirali ovu vrstu oklade jeste da sastavite Vaš kombinirani listić sa tri ili više parova, uložite svoj depozit, pritisnete gumb Bet Boost koji se nalazi u odjeljku za kreiranje listića i naposlijetku potvrdite da želite kreirati Vašu kombiniranu okladu sa Bet Boost opcijom.

    Maksimalni ulog kojim možete sudjelovati u ovoj promociji za povećanje kvota jeste £20, koliko je dozvoljeno i u eurima i u američkim dolarima. Ako želite da vam Bet Boost opcija bude dostupna tijekom trajanja promocije, onda ste u obavezi da je aktivirate svakoga dana. Primjerice, ako ste dva dana označili da želite koristili ovu promociju, a trećeg ste zaboravili da oznacite da je želite koristiti, onda vam Bet Boost opcija više neće biti dostupna.

    Jedan Bet Boost listić po danu

    Ako se odlučite odigrati kombinirani listić sa tri ili više para, i to za bilo koji sport osim utrka konja i utrka pasa u ovoj kladionici, Vi automatski stičete pravo za aktiviranje Vaše Bet Boost opcije za listić. Ova kladiteljska kuća također ističe da svaki igrač sa svog naloga ima pravo kreirati jednu Bet Boost okladu na dnevnoj razini, te da ulog za ovaj bonus morate uplatiti sa Vašeg glavnog računa. To također znači da Vaša kombinirana oklada za ovaj bonus ne može biti odigrana kao besplatna oklada.

    Vaš kombinirani listić sa tri ili više para za ovu promociju možete odigrati i kao live okladu, a maksimalan broj parova koje možete odigrati za jedan Bet Boost listić jeste 25. William Hill također naglašava da može stopirati ili poništiti Vašu kombiniranu okladu za ovaj bonus ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja, a ako želite povećati kvote ovim putem, aktualnu kladiteljsku ponudu ove kladionice možete pogledati.

    Sjajan bonus dobrodošlice za sve nove igrače

    William Hill također je spremio i sjajan bonus dobrodošlice za sve svoje nove igrače koji uplate svoj prvi depozit u iznosu od £10. Ako se registrirate na sajt ove kladiteljske kuće promo kodom koji možete naći na samom sajtu i uplatite £10 za svoj prvi kladiteljski listić, ova kladionica će Vas nagraditi sa tri besplatne oklade u iznosu od po £10. Jedini uvjet koji morate ispuniti jeste da kvote za Vaš listić ne smiju biti manje od 1.50, te da za ovu promociju u obzir dolazi samo klađenje u okviru sportskog odjeljka.

    Ipak, ovaj lijepi bonus dobrodošlice mogu ostvariti samo naši igrači kojima je mjesto boravka Ujedinjeno Kraljvestvo ili Republika Irska, što znači da igrači iz Hrvatske trenutačno nisu u mogućnosti da sudjeluju u ovoj promociji