Usporedba Kvota Kladionica

Na našoj stranici donosimo tečajeve najboljih kladionica i međusobno ih uspoređujemo u našoj „Usporedbi koeficijenata“ uz pomoću koje ćete naći najbolje kvote i kladionicu u kojoj se nalaze. Tu uspoređujemo koeficijente (tečajeve – engl. „odds“) od strane 30 online kladionica ažuriranih u realnom vremenu.

Odaberite jedan od tisuće sportskih događaja i pronađite najbolje i najprofitabilnije mogućnosti klađenja. Usporedite koeficijente na nogometne utakmicama iz atraktivnih liga, uključujući 1.HNL, Ligu prvaka, lige petice, ali i na utakmice hokeja na ledu, tenisa ili eSports natjecanja.

Usporedba koeficijenata – za one koji žele više

Puno čimbenika uključuje odabir prave kladionice – izbor sportova i liga, korisničko iskustvo, ime (brand) i mnoštvo drugih… No, glavni kriterij su širina ponude i koeficijenti u ponudi. Njihova količina ovisi o priređivaču (kladionici) i količini aktualnih sportskih događaja. Mi smo se potrudili i kako bi vam olakšali izbor najbolje kladionice na tržištu što možete vidjeti u detaljnim recenzijama onih najboljih.

Međutim, naša ponuda koeficijenata pomoći će vam da pronađete najbolje tečajeve iz velike ponude. Koeficijenti su ažurirani i dostupni u realnom vremenu, tako da ćete uvijek biti u toku. Naposljetku, koeficijenti se stalno mijenjaju, dinamični su i promjene su česte kod svake kladionice. Odaberite sportski događaj i provjerite ponudu najboljih kladionica na jednom mjestu, bez otvaranja svake kladionice i istraživanja kako bi došli do tražene informacije. Osim što vam olakšava uvid u koeficijente, uštedjet ćete na vremenu i lakše donijeti odluku o odigravanju, čak i ako ste novi u sportskom klađenju. Ako nemate iskustva u sportskom klađenju i ne znate kako izračunati koeficijente i vjerojatnosti i iskoristiti ih na najbolji način, tu smo za vas kako bi razjasnili nedoumice oko koeficijenata za pojedini susret.

Kako se računaju koeficijenti (tečajevi)?

Za početnike i nove korisnike u sportskom klađenju, koeficijenti su često zbunjujući i rijetko kome razumljivi. Primjerice, pronašli ste nogometni susret sa sljedećim informacijama vezanim uz predviđanje ishoda utakmice između Dinama i Hajduka:
Dinamo Zagreb – Hajduk Split: 1.22 – 6.50 – 12.00

Ovdje se radi o klasičnom, osnovnom događaju gdje predviđamo jedan od 3 moguća ishoda, budući da su sva 3 ishoda moguća (pobjeda Dinama, neodlučen rezultat, pobjeda Hajduka). Da bi izračunali koliki dobitak ćete ostvariti u slučaju predviđanja određenog ishoda ove utakmice, trebate pomnožiti vaš iznos uloga s koeficijentom vezanim za ishod. Primjerice, stavite li 100 Eura na pobjedu Dinama, u slučaju pogotka, dobitak će biti 122 Eura. Predvidite li pak pobjedu Hajduka, a ona se i dogodi, na 100 Eura uloga, vaš dobitak bit će 1200 Eura.

Jednako kako za nogomet, ovakvo klađenje može se primjeniti i na sve druge sportske događaje sve do onih manje popularnih sportova kao što su curling, badminton ili moto-utrke.

Gledano iz kuta bookmaker-a koji postavljaju koeficijente za kladionicu, što je manja vjerojatnost ishoda iz njegovog pogleda, to je veći koeficijent, dakle veća mogućnost zarade za veći rizik. Danas, za izračunavanje koeficijenata za pojedine bet-tipove koriste moderne i napredne softvere koji generiraju koeficijente za razradu bet-tipova za određeni događaj. Naravno, svaka kladionica razvija svoj model i software, što uzrokuje neke razlike u koeficijentima od jedne do druge kladionice, a to može biti prilika za vas ako pronađete način za iskoristiti priliku i maksimizirate svoje šanse za dobitkom.

Važnost usporedbe koeficijenata

Već smo spomenuli da istraživanje i uspoređivanje tečajeva svake od promatranih kladionica može biti dugotrajan posao i da smo u našoj usporedbi koeficijenata za vas skratili taj proces, no nameće se pitanje: koliko je to stvarno važno i bitno za vas kao igrače?

U stvarnosti, te razlike mogu biti značajne s obzirom na događaj koji se promatra. Strategija i način određivanja koeficijenata od strane kladionice može značajno utjecati na vas kao korisnika. Neke kladionice se fokusiraju samo na velike utakmice i natjecanja i na njih daju velike koeficijente da bi tako privukli korisnike. Neke pak odabiru sigurniju varijantu za njih, s nižim koeficijentima, ali i manjim prihodima i manjim rizikom od gubitka. Uzmemo li isti primjer utakmice između Dinama i Hajduka, koeficijenti u kladionici 22Bet su 1.25 – 7.50 – 15.00. To za vas znači da će vam pobjeda Dinama u slučaju odigravanja pravog ishoda donijeti 3 eura više nego u prethodnom primjeru. S druge strane, odigrate li na pobjedu Hajduka, a to se i ostvari, ostvarili ste 300 Eura više nego u prethodnom primjeru.

Iz navedenih razloga savjetujemo vam da budete fleksibilni i koristite više kladionica, jer samo tako moći ćete maksimizirati svoje dobitke, lakše pokrivati gubitke, a time dobivate i odgovor na postavljeno pitanje. Da, usporedba koeficijenata jako je važna u sportskom klađenju.

Što uzrokuje promjene koeficijenata?

Iz naše usporedbe koeficijenata , vrlo brzo vam je jasno koja kladionica nudi visoke ili niske koeficijente za odabrani događaj. Pitate se, što nakon toga? Nakon toga, pratite svoju strategiju. Kladite li se na favorite, veća je šansa da ćete pogoditi ishod i ostvariti određen profit. Imajte na umu da velikim ulaganjem na favorite nije dugoročno najbolja strategija, jer u nogometu je sve moguće. Kiks favorita može vas koštati skupo, već neriješen rezultat može vas ostaviti bez cijelog iznosa uloga.

S druge strane, može biti korisno preuzeti rizik i s manjim ulozima pokušati pronaći utakmicu gdje je outsider podcijenjen od strane bookmakera s obzirom na realno stanje. Izgubite li, kao što to očekuju i kladionice, vaš gubitak je mali i nadoknadiv. Ako pak pogodite s prognozom i outsider vam donese dobitak, veliki koeficijent generirat će višestruki profit s obzirom na uloženo. I s tim načinom koji igraju hrabriji igrači, savjetujemo oprez i racionalno sagledavanje mogućnosti tj. vjerojatnosti iznenađenja.

Kod nekih događaja i kladionica, postoji mogućnost ostvarivanja garantiranog dobitka bez obzira na ishod (sure bet), ako pametno postavite uloge na sve moguće ishode u različitim kladionicama. Naravno, takve stvari danas su jako rijetke i od igrača zahtijevaju strpljenje i veliko iskustvo.

Na kraju, savjetujemo strpljivo klađenje i manje uloge, osobito na dulje staze, što smatramo formulom za uspjeh.

Bet at Home

Bet at Home

Koje pogreške trebate izbjeći?

Početnici u sportskom klađenju, budite oprezni i ne činite sljedeće pogreške:

 • Klađenje na „osjećaj“: intuicija i taj unutarnji osjećaj mogu biti korisni u svakodnevnom životu. U sportskom klađenju to i nije najkorisnije, dapače. Savjetujemo da ne ulažete novac na događaje i sportove o kojima ne poznajete dovoljno.
 • Pohlepa: oni koji brzo ostvare veliku svotu odigravanjem riskantnih oklada, obično na isti način i ostanu bez nje. Ostanite na zemlji, osobito ako ste početnik
 • Duplanje uloga: strategija udvostručavanja prethodno izgubljenog uloga, koju je popularizirao rulet, nikako nije preporučljiva upravo radi rizika potpunog gubitka cijelog budžeta. Imate priliku za uspjehom ako igrate na duge staze, budite oprezni i strpljivi. Naše usporedbe kladionica, savjeti, prognoze i analize mogu vam pomoći u pravom pristupu i odabiru bet-tipova koje možete iskoristiti.
TipBet

TipBet

Koeficijenti i bonus uvjeti

Tečajevi, tj. koeficijenti su bitni i za zadovoljavanje uvjeta kod bonus programa za novoregistrirane korisnike. Primjerice, ako se želite „očistiti“ od uvjeta pod kojim vam je kladionica dodijelila bonus i pretvoriti bonus iznose u iznos raspoloživ za isplatu na vaš račun. Tako kladionica od vas može tražiti igranje i uplaćivanje oklada u određenom iznosu, ali zahtjeva da na listiću bude minimalan koeficijent kojeg su također oni predefinirali. Sve to možete pronaći u uvjetima bonusa koje treba dobro proučiti, tako da jako budite oprezni ako je uvjet da za zadovoljavanje rollover faktora uvjet da je minimalni koeficijent 2.0 ili čak veći. S druge strane, ako je uvjet minimalnog koeficijenta 1.50, to možete smatrati atraktivnom i fer ponudom koju je lako zadovoljiti.

Naravno, i drugi faktori mogu utjecati na vašu dinamiku pri pokušaju da se očistite od bonus uvjeta (npr. vremensko ograničenje), koje dobro treba proučiti prije nego se odlučite za prihvaćanjem bonusa. Naši vodiči u vezi sa najnovijim bonusima pomoći će vam u odabiru između atraktivnih i manje atraktivnih bonusa za nove korisnike.

Usporedba kladionica po koeficijentima – uz nas pronađite najbolju ponudu

Naša analiza i usporedba kladionica pomoći će početnicima, ali i iskusnim korisnicima pri traženju najboljih koeficijenata za odabrani događaj. Korištenjem naših usluga, sve brže ćete saznavati koje oklade su za vas najbolje, koji koeficijenti u kojoj kladionici vam donose najviše profita.

Ocjena stručnjaka
Pramenovi
više
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Puno opcija za nogometne utakmice
 • Stranica je na hrvatskom jeziku
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Puno opcija za nogometne utakmice
 • Stranica je na hrvatskom jeziku
betworld Recenzija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Konkurentni i dobri koeficijenti
 • Izvrsna stranica za klađenje mobitelom
 • Pouzdan i siguran kladioničar
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Konkurentni i dobri koeficijenti
 • Izvrsna stranica za klađenje mobitelom
 • Pouzdan i siguran kladioničar
Betfair Recenzija
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Izvrsne opcije za klađenje uživo
 • 26 metoda uplate i isplate novca za Hrvatsku
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
sada se kladiti
 • Velik izbor mogućnosti za klađenje
 • Izvrsne opcije za klađenje uživo
 • 26 metoda uplate i isplate novca za Hrvatsku
1XBET Recenzija

Iskusni korisnici razvili su strategiju i pronašli svoj sistem klađenja, svodeći rizike na minimum, generirajući profit na duge staze. Ako ste novi u ovome, budite strpljivi, upoznajte se sa svijetom sportskog klađenja i načinima kako iskoristiti različite koeficijente i ponudu. To će vam pomoći pri izbjegavanju neugodnih iznenađenja na kojima uglavnom gubite. Naposljetku, smanjenje gubitka i generiranje dobitka na dulje staze znače i više igranja i zabave za vas.