William Hill Iskustva

William Hill Kladionica | Pregled i Recenzija

William Hill se dugo povukao s njemačkog tržišta, ali sada kladioničar također preuzima oklade od kupaca koji žive u Njemačkoj. Jedna od prednosti William Hill-a je u našem iskustvu,se nalazi u opsežnoj ponudi sportskih klađenja. Osim toga, korisnička podrška je vrlo dobra i nudi širok raspon mogućnosti plaćanja.

U našem pregledu William Hilla, kladionica može uvjeriti naše iskusne stručnjake i pridružiti se najboljim mjestima u testu. Oklade za kladjenje su uredne, a osobito živo klađenje može uvjeriti. Tako je William Hill u kratkom vremenu razvio dobru alternativu tržišnim veličinama.

Regulacija Gibraltar / UKGC
Sportski 30
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Telefon
Način Plaćanja

No

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

William Hill u sažetku

  • Širok raspon opcija plaćanja
  • Dobar koeficijent u klađenja
  • Izvrsno klađenje uživo
  • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
  • Nema hrvatske službe za korisnike

Ponuda za klađenje: 30 različitih sportskih disciplina

Nakon našeg iskustva u William Hillu, ponuda kladioničara može se vidjeti – gotovo 30 različitih sportova je dostupno. Ono što je najvažnije, William Hill nije usmjeren isključivo na nogomet, već nudi i mnogo raznolikosti. Na primjer, postoje oklade na košarku, hokej na ledu, motorsport ili tenis. Glavne kategorije nalaze se u gornjoj traci izbornika i žele staviti ulog od glavne struje mogu kliknuti gumb pokraj njega i naći će još 23 kategorije ovdje. Među njima, na primjer – obično britanski – hrt utrke.

Savjeti za televizijske emisije pružaju raznovrsnost. Međutim, postoji jedan nedostatak pravim ljubiteljima nogometa: samo prva tri najtraženijih Nijemaca iz Njemačke mogu se naći ovdje. U egzotičnim zemljama samo je prva liga. U njemačkoj Bundesligi smo uspjeli naći oko 90 različitih opcija klađenja po susretu, au prvenstvu u Premier ligi bilo je 100.

Klađenja uživo: sada također dostupni video streamovi

Do sada, u našem William Hill testu, kladioničar nije mogao osvojiti bodove u testnom kriteriju klađenja uživo. Zato što je selekcija jednostavno bila preslaba. U međuvremenu, William Hill puno se poboljšao, a Live Betting Centre nije samo vrlo jasan i jednostavan za korištenje, već je i izbor oklada sada vrlo dobar.

Klađenje u stvarnom vremenu trenutačno je moguće u šest različitih sportova, a nogomet, naravno, slijedi tenis, košarka, odbojka te hokej na ledu i snooker. U vrijeme našeg testiranja, 48 različitih događaja bili su opremljeni kvotama u tjednu – na vikend ima još više. Kao rezultat toga, William Hill više ne mora sakriti, ali ne može držati korak s velikim industrijama, kao što je bet365. Još jedna posebna značajka: u međuvremenu postoje i Livestreamovi.

Bonus Dobrodošlice

Trenutačno ne postoji bonus dobrodošlice ili bilo kakva promocija za igrače iz Hrvatske.

Kvote za klađenje: veliki izgledi za klađenje uživo

Prema našem iskustvu William Hilla, koeficijenti klađenja na poznatim utakmicama u europskom nogometu iznose 93 do 95%. Ovo je dobro, ali nije dovoljno da se zauzme mjesto u vrhu polja. Za manje lige ili beznačajne susrete, ključ padne na oko 91%.

Za dugoročne oklade, isplata čak može ići ispod 90%. Međutim, ako vam je draže emitira svoj savjet prije nego što kick-off, treba onda i opet ispadne William Hill, jer je kladionica je poznato da podizanje kvote ako je događaj približava. Posebno su pozitivni koeficijenti u klađenju uživo, ovdje smo mogli naći stope od 93 do 94%, što je vrlo visoka u usporedbi s konkurencijom.

Sigurnost i ozbiljnost

William Hill je naveden na Londonskoj burzi i stoga je posvećen visokoj razini transparentnosti. Osim toga, kladioničar, osnovan već 1934. godine, ima veliko iskustvo i može se osvrnuti na dugu tradiciju. Licenca za kockanje dolazi iz Gibraltara. William Hill je također poznat po svojim stacionarni kladionica koja trenutno ima oko 2300. On-line baza, broj korisnika prelazi 3 milijuna i broj radnika je oko 16.000.

Godine 2012. William Hill se povukao s njemačkog tržišta nakon uvođenja poreza na klađenje, a zatim se, iznenađujuće, vratio još 2016. godine. William Hill nije samo jedan od najvjerodostojnijih pružatelja sportsko klađenja zbog svoje dugogodišnje povezanosti s tržištem. Još jedan znak je suradnja s PayPalom i raznim organizacijama kako bi se spriječila ovisnost o kockanju korisnika. Prijenos podataka o klijentima obavlja se sigurnom i suvremenom SSL enkripcijom.

Načini plaćanja: PayPal za depozite i isplate

Prema našem iskustvu William Hilla, portfelj plaćanja kod kladioničara je osobito bogat. Sve važne i popularne opcije plaćanja koje smo mogli pronaći, a i depoziti su još uvijek općenito besplatni. Osim uobičajenih kreditnih kartica, eWallets PayPal, Neteller i Skrill su dostupni. Tko preferira prepaid kod, može koristiti Paysafecard i, naravno, postoji i bankovni prijenos, koji se izvršava s Sofortüberweisung.de u stvarnom vremenu. Postoje i mnoge druge opcije. Registracija i uplata na William Hillu osobito je brza s mogućnošću pojednostavljenog obrasca.

Ako želite isplatiti svoje dobitke na William Hillu, možete odabrati i između različitih mogućnosti – uključujući PayPal. Isplate su također besplatne. Osobito primjeran je, međutim, obrada zahtjeva za plaćanjem, koji se, kao i obično, obavlja od strane zaposlenika. To se postiže vrlo brzo i obično se vrši s mogućnošću da je depozit već napravljen. Isplate s Skrillom, Netellerom i PayPalom postoje u roku od jednog radnog dana, zahtjevi za plaćanjem bankovnim prijenosom i kreditnom karticom su malo duži. Preduvjet: korisnik je već prošao postupak identifikacije.

Korisnička podrška

Koliko dugo William Hill već dolazi na tržište, može biti vrlo dobro utemeljen u korisničkoj podršci, jer samo Newbies često slabe ovdje. Osoblje je izuzetno dobro osposobljeno i uvijek prijateljsko. Kupci mogu birati između tri različite opcije kontakata: live chat, e-mail i besplatni telefonski hotline.

Live chat je na njemačkom i dostupan je korisnicima ujutro od 9:00 sati do 1:00 sata noću. Ovo pokriva najvažnije vrijeme klađenja. Pored toga, korisnici iz Njemačke mogu nazvati besplatnu telefonsku službu s pozivnim brojem 0800. U našem testu William Hill, odgovor e-poštom također je bio u roku od nekoliko sati, ali korisnici bi trebali uzeti u obzir dulji rok ovdje. Odjeljak FAQ također je vrlo dobro pozicioniran i pored odabira jezika koji se nalazi na vrhu desno ispod veze “Pomoć”. Ovdje najvažnija pitanja i problemi unaprijed se unaprijed.

Upotrebljivost web stranice: potrebno preispitivanje

William Hill ne slijedi uobičajene standarde za sportsko klađenje i ne navodi ih na lijevoj strani zaslona. Umjesto toga, oni se mogu pronaći na traci izbornika na vrhu. Samo glavna struja prepoznatljiva je na prvi pogled, svi ostali sportovi prate nakon što je kliknut neki drugi gumb. Ipak, tipkanje je intuitivno, samo igrači koji su navikli, prvi put lijevo izgledati, izgledat će neko zbunjeni.

Ako je sport odabran, na lijevoj strani zaslona prikazuju se druge podteme kao što su zemlje i lige. Nažalost, nema mogućnosti filtriranja. Iz tog razloga, ponuda za klađenje je nevjerojatna. Kao i obično, ulaznica se otvara klikom na višak na desnoj strani zaslona. Primjetno je da su vremena učitavanja vrlo kratka usprkos grafici. Sve u svemu, web stranica nas može uvjeriti, jer je nakon kratkog vremena navikavanja na tipkanje intuitivno i brzo.

Aplikacija

William Hill nastoji učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi svojim klijentima pružio najbolje moguće vremensko iskustvo pa stoga nudi tri različite aplikacije. Prvo, postoje uobičajene aplikacije za sportske kladionice za iOS i Android, koje se mogu preuzeti u odgovarajućoj trgovini. Međutim, ako želite spremiti prostor za pohranu i ne želite preuzimanje, možete se odlučiti za optimiziranu verziju stranice. Pokreće se na svim operativnim sustavima, a ne samo na Androidu ili iOS-u. Osim toga, operacija je vrlo slična poznatoj web-lokaciji, čime korisnici mogu odmah pronaći put oko sebe.

Kroz ovu bogatu ponudu, korisnici William Hilla pronalaze aplikaciju koja odgovara njihovim potrebama. Sve tri varijante imaju jednu zajedničku stvar: cijeli je program klađenja dostupan, uključujući oklade u stvarnom vremenu i većinu značajki upravljanja računom. Na primjer, korisnici mogu uplatiti i mobilni uređaj. Posebna je značajka takozvana “Shake a Bet” aplikacija. Igrač mora odabrati samo ulog, razinu rizika i željene dobitke – ostatak je djelo aplikacije. Zatim odabire neovisno podudaranje rezultata iz portfelja klađenja.

William Hill-2

Porez na klađenje: 5% odbitaka kod njemačkih kupaca

Porez na klađenje bio je razlog zašto se William Hill povukao iz njemačkog tržišta sportsko klađenja za četiri godine u kolovozu 2012. godine. Stoga je bilo gotovo jasno da kladioničar zadržava 5% pravnog klađenja od svojih kupaca koji žive u Njemačkoj po povratku. Uostalom, to je regulirano zakonom. Drago nam je što je William Hill ponovo otvoren za njemačke kupce.

Zaključak u reviji William Hill: Idealan za ljubitelje live klađenja

William Hill je naveden na Londonskoj burzi i kladioničar s dugom tradicijom. Raspon klađenja dovoljno je dobar s oko 30 sportova, pri čemu se primjećuje da je fokus jednom ne samo nogometu. Posebno nas je impresioniralo Live Betting Centre, koji ne samo da nudi dovoljan izbor oklada, već i sa vrlo visokim koeficijentima. Osim toga, sada su na raspolaganju livestreamovi za klađenje.

Licenca za klađenje iz Gibraltara i suradnja s PayPalom dalje su indicije visoke razine ozbiljnosti. Pomoćno osoblje nastoji se kupcima i može se postici na sva tri poznata načina. Iako ne postoji 24-satna usluga korisnicima, radno vrijeme postavljeno je tako da pokriva vršne vrijednosti. Tu je i besplatna telefonska linija telefona, pa čak i live chat je njemački. William Hill očito je u procesu vraćanja srca njemačkih prijatelja sportsko klađenja.

William Hill Sada se Kladiti