William Hill – Povećaj kvote uz Bet Boost kladeći se na utrke konja

    Jedna od najrenomiranijih svjetskih kladiteljskih kuća ne prestaje da iznenađuje sve svoje igrače, a ovoga puta William Hill nagrađuje sve kladitelje koji se vole okladiti na utrke konja u ovoj kladionici.

    William Hillu

    William Hillu

    I ranije je ovaj kladiteljski gigant svojim korisnicima spremao promocije za klađenje na utrke konja, a o posljednjem bonusu za ovu vrstu klađenja o kojem smo već i pisali ranije možete pročitati ovdje.

    Ovoga puta William Hill je spremio bonus koji možete iskoristiti kladeći se na utrke konja i to na dnevnoj razini, a sve što je potrebno jeste da kreirate Vašu okladu na ove kladiteljske discipline. Napravite svoju singl okladu na neku od svjetskih konjskih utrka i povećajte svoju kvotu zahvaljujući Bet Boost opciji.

    Osvoji 3 Bet Boost bonusa dnevno

    Najnoviji bonus koji nam dolazi iz ove britanske kladiteljske kuće a koji se tiče najznačajnijih svjetskih konjskih utrka jeste takozvani 3 Bet Boost bonus koji daje mogućnost igračima da povećaju svoje koeficijente kladeći se na utrke konja.

    Ovaj bonus funkcionira tako što igrač kreira svoju okladu na sajtu same kladionice, i to uskiljučivo na konjske utrke, a William Hill ga za tri singla na ovaj trkački sport nagrađuje sa čak 3 povećana koeficijenta (Bet Boost opcija), i to na dnevnoj razini.

    Sve što je potrebno da biste sudjelovali u ovom bonusu jeste da napravite svoju singl okladu na neku utrku konja, unesete ulog za Vašu okladu i izaberete Bet Boost gumb koji se nalazi na Vašem kladiteljskom listiću. Posljednji korak jeste potvrda da želite odigrati Vašu okladu uz pomoć Bet Boost opcije.

    Ovaj bonus za povećane kvote u William Hillu možete ostvariti sve do iznosa od £20, a isto tako ga možete iskoristiti kladeći se putem web stranice ili mobilne verzije sajta. William Hillov Bet Boost bonus za utrke konja možete aktivirati i putem zvaničnog Twitter naloga ove kladiteljske kuće, a više ovom jedinstvenom servisu možete pročitati ovdje.

    Bet Boost na utrke konja samo za singl oklade

    Kada je riječ o specijalnim uvjetima za sudjelovanje u ovom bonusu, treba reći da ne postoje nikakvi dodatni zahtjevi za njegovo aktiviranje, te da je zacijelo glavni uvjet taj da Vaše oklade moraju biti odigrane kao singl igra. 3 Bet Boost bonus dobijate isključivo za tri singl oklade koje napravite na utrke konja na dnevnoj razini, što znači da se kombinirane oklade ne računaju.

    William Hill također naglašava da Vaše singl oklade za ostvarivanje ovog bonusa moraju biti kreirane sa Vašeg glavnog kladiteljskog računa, te da dijelimično besplatne i druge besplatne oklade ne važe za ovaj bonus. Ovu promociju također ne možete kombinirati sa drugim vrstama promocija, kao što su bonusi za povećane kvote (Enhanced Odds), flash promocijama (Flash Odds) ili drugim sličnim vrstama bonusa, a ova kladiteljska kuća isto tako zadržava pravo da Vašu okladu suspendira ili poništi ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja.

    William Hillov 3 Bet Boost bonus na utrke konja možete aktivirati svakoga dana, što znači da još uvijek nema vremenskih ograničenja za ovu sjajnu promociju.

    Fantastičan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Osim sjajnih bonusa  i atraktivne kladiteljske ponude za gotovo sve sportove, William Hill se može pohvaliti i sjajnim bonusom dobrodošlice za sve svoje nove igrače. Ova kladiteljska kuća nagrađuje sve igrače koji uplate svoj prvi depozit od £10 uz pomoć promo koda koji se nalazi na samom sajtu.

    Ako napravite okladu u iznosu od £10 sa minimalnim kvotama od 1.50, William Hill Vam poklanja tri besplatne oklade od po £10. Ipak, treba napomenuti da ovaj bonus dobrodošlice mogu ostvariti samo naši igrači koji borave u Ujedinjenom Kraljevstvu i Republici Irskoj, te da ova vrsta bonusa još uvijek nije dostupna našim kladiteljima u Hrvatskoj.