William Hill – Besplatna oklada za svaki Eagle na golf turniru!

    Već mnogo puta do sada smo se uvjerili da William Hill doista uvijek ima spremne atraktivne promocije za sve svoje igrače, pa tako ova kladiteljska kuća i ovoga puta ima sjajan bonus koji mogu ostvariti svi registrirani igrači.

    williamhill okladu

    Dio kladiteljske ponude William Hilla za predstojeći Open Championship u Sjevernoj Irskoj

    U jednom od naših ranijih članaka već ste mogli pročitati o sjajnoj promociji za klađenje na nogomet koja nam dolazi iz ove kladionice, a sada Vam predstavljamo fenomenalan bonus koji možete iskoristiti kladeći se na golf.

    Ako se okladite na pobjednika turnira u okviru predstojećeg Open Championshipa koji se održava u Sjevernoj Irskoj, William Hill Vas nagrađuje besplatnom okladom svaki put kada Vaš igrač ostvari Eagle rezultat!

    Besplatna oklada za svaki Eagle na turniru!

    Za razliku od nekih prethodnih promocija u kojima Vas je ova kladiteljska kuća nagrađivala povećanim kvotama za Vaš tiket, ovoga puta William Hill je spremio besplatnu okladu koju možete ostvariti kladeći se na predstojeći golf turnir u Sjvernoj Irskoj.

    Naime, ako položite okladu u iznosu od £10 u kojoj pogađate koji će golf igrač osvojiti predstojeći Open Championship, William Hill Vas nagrađuje besplatnom okladom u iznosu od £10 svaki put kada Vaš igrač ostvari Eagle rezultat na turniru.

    Ovu fantastičnu promociju može ostvariti svaki registrirani igrač, i to u svega nekoliko koraka:

     

    Svaki put kada Vaš igrač ostvari popularni Eagle na ovom turniru, William Hill će sljedećeg dana na Vaš kladiteljski nalog uplatiti besplatnu okladu u iznosu od £10. Ova kladiteljska kuća također naglašava da ovaj bonus važi samo za oklade koje se naprave unutar ponude The Open – Tournament Winner, te da se ova promocija neće računati za oklade unutar druge kladiteljske ponude za ovaj golf turnir.

    Dio kladiteljske ponude William Hilla za predstojeći Open Championship u Sjevernoj Irskoj

    Besplatna oklada za dva udarca manje!

    Ovu sjajnu promociju William Hilla također možete odigrati kao Each Way okladu, a ona u ovom slučaju mora iznositi £5. Isto tako treba naglasiti da Vaša oklada za ovaj golf bonus ne smije biti kreirana kao Enhanced ili Flash Odds oklada, a jedan od najvažnijih uvjeta koji morate ostvariti jeste da Vašu okladu odigrate isključivo kao singl igru.

    Ako pak želite sudjelovati u ovoj aktualnoj promociji a niste sigurni što je zapravo Eagle rezultat, ovo je tekst u kojem ćete svakako i to naučiti, te se tako ne morate brinuti za Vašu golf okladu.

    Naime, Eagle rezultat je rezultat u kojem golf igrač ostvari pogodak s dva udarca manje nego koliko je inače potrebno za zadatu rupu na turniru. Svaka golf rupa ima predviđen broj udaraca koji je potreban profesionalnom igraču da ostvari pogodak (PAR), a ako igrač pogodi rupu iz manjeg broja udaraca od zadatog, u ovom slučaju dva, onda ostvaruje Eagle.

    William Hill također napominje da ovu promociju može iskoristiti svatko tko kreira svoj prvi tiket unutar kladiteljske ponude za pobjednika ovog golf turnira, a ova promocija aktualna je od 12. srpnja pa sve do početka turnira, koji se očekuje 18. srpnja.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Osim fantastičnih aktualnih promocija koje nam dolaze iz ove kladiteljske kuće, William Hill također imai sjajan bonus dobrodošlice koji mogu ostvariti svi igrači koji se žele registrirati. Ovoga puta ova britanska kladionica poklanja besplatne oklade svim novim igračima, a jedini uvjet za sudjelovanje u ovom bonusu jeste kreiranje oklade uz pomoć promo koda ove kladiteljske kuće.

    Ako uplatite Vaš prvi depozit u ovoj kladionici u iznosu od £10 uz pomoć promo koda koji možete naći na ovom sajtu i napravite okladu s minimalnom kvotom 1.50, William Hill Vas nagrađuje s tri besplatne oklade od po £10. Premda ovaj bonus dobrodošlice ne mogu aktivirati naši igrači u Hrvatskoj, ovu promociju mogu ostvariti svi naši kladitelji u inozemstvu.