William Hill – Okladi se preko Twittera sa poboljšanim kvotama!

    Jedna od najrenomiranijih svjetskih kladiteljskih kuća ne prestaje da iznenađuje svoje igrače kada su u pitanju inovacije u svijetu online klađenja. Pored toga što se William Hill izdvaja po mnogim drugim stvarima, kao što je kvaliteta kladiteljske ponude, korisnička podrška stranice, te i po metodama za uplatu i isplatu sredstava, ova kladionica donosi nam još jednu sasvim novu kvalitetu u svijetu online klađenja, a riječ je o inovaciji #YourOdds.

    #YourOdds je jedinstveni servis ove kladiteljske kuće koji Vam omogućuje da zatražite visinu koeficijenta za određene nogometne mečeve putem društvene mreže Twiter i sasvim sigurno je jedan od prvih servisa ove vrste na internetu.

    Ovu vrstu usluge možete zatražiti jedino kada su u pitanju nogometne utakmice koje su na programu diljem svijeta, a također Vam omogućava da kreirate i kombinirane oklade, te da Vam da i ukupni koeficijent za Vaš listić.

    Aktualna ponuda za najveće nogometne lige

    Ovaj jedinstveni servis koji nam dolazi iz William Hilla zacijelo je dobar i zbog toga što možete zatražiti kvotu za gotovo sve najkvalitetnije nogometne lige u svijetu. Osim toga što možete saznati visinu koeficijenta za utakmice koje se igraju u Premier ligi, španjolskoj Primeri, talijanskoj Seriji A, kao i u svim drugim europskim ligama, #Your Odds je servis koji je uvijek aktualan, te tako možete vidjeti kvote koje Vas interesiraju i za bilo koji drugi današnji meč.

    Da biste iskoristili usluge ovog servisa, sve što je potrebno jeste da u svom tvitu označite kladiteljsku kuću William Hill (@WilliamHill), nakon čega trebate upisati utakmice sa tipovima za koje Vas interesira visina kvota, te i ostaviti hashtag #YourOdds kako biste dobili željene informacije. Kompletnu aktualnu ponudu za sekciju #YourOdds putem web stranice možete vidjeti ovdje.

    #YourOdds – Uvjeti za kreiranje oklada

    U principu, ne postoje nikakvi specijalni uvjeti kojih biste se trebali držati prilikom korištenja ovog servisa, ali ipak treba spomenuti izvjesna pravila koja se primjenjuju kada je riječ o ovakvom načinu kreiranja oklada.

    Ako planirate uporabu ovog servisa, evo osnovnih uvjeta za uspješno kreiranje oklada:

    ● Ako makar i jedan meč sa Vašeg #YourdOdds listića iz nekog razloga bude poništen ili odgođen, cijela oklada postaje nevažeća
    ● Ako Vaša oklada sadrži tip Strijelac gola na meču, i to u slučaju da tipujete na minimum dva igrača, Vaša oklada bit će važeća jedino ako makar jedan od dva igrača provede neko vrijeme na terenu
    ● Ako Vaša oklada sadrži tip Dobiva crveni karton, a pritom tipujete na dvojicu od petorice ponuđenih igrača, Vaša oklada smatra se važećom jedino ako makar jedan od te dvojice provede neko vrijeme u igri.

    Isto pravilo primjenjuje se i ako igrate tip Prvi strijelac na meču. Ako tipujete na određenog igrača da će prvi postići gol na susrijetu, Vaša oklada bit će važeća ako taj igrač makar malo sudjeluje u meču, a da prije toga nije postignut prvi gol na utakmici.

    Naposlijetku treba naglasiti da za Championship, englesku Ligu 1 i 2, te i za škotsku Premier ligu možete kreirati isključivo sing oklade putem #YourOdds servisa.

    Povećane kvote za potpuni užitak

    Ono što Vam mi preporučamo kada je u pitanju kreiranje oklada putem #YourOdds servisa jeste da pogledate za koje mečeve možete dobiti poboljšanu kvotu, a ovo je također jedna od specijalnih ponuda koja nam dolazi iz William Hilla.

    William Hill Vam na svojoj stranici svakoga dana pokazuje koji su to mečevi za koje ova kladiteljska kuća nudi poboljšane koeficijente, i to u okviru Enhanced specijala, a njih ćete prepoznati po žutom logou koji stoji sa desne strane svake utakmice.

    Ovo je svakako sjajan tip ako se odlučite za #YourOdds uslugu, te i ako želite povećati svoj potencijalni dobitak.