Bonus kladiteljska ponuda na najznačajnije utrke konja u William Hillu

    Jedna od najrenominiranijih svjetskih kladiteljskih kuća zacijelo jeste britanski William Hill, koji osim bogate kladiteljske ponude i sjajnih kvota svojim igračima nudi i čitav niz drugih pogodnosti, kao što su specijalni bonusi koje možete naći na njihovoj stranici gotovo svakog dana.

    William Hillu

    Već smo pisali o nekim fantastičnim bonusima koje možete ostvariti u svega nekoliko koraka u ovoj kladionici, a jedan od najnovijih bonusa koji nam dolazi iz ove tvrtke jeste bonus za klađenje na utrke konja koji možete iskoristiti svakog tjedna!

    William Hill Vam donosi Vam povećanu kladiteljsku ponudu za najveće svjetske konjske utrke koje možete naći na sajtu ove kladionice. Ako se želite okladiti na svoju omiljenu utrku ili konja, ovaj bonus je zacijelo idealna prilika da povećate svoj dobitak.

    Povećana kladiteljska ponuda za najveće konjske utrke

    Najnovija promocija koja nam dolazi iz William Hilla a koja se tiče klađenja na konjske utrke širom svijeta jeste povećana kladiteljska ponuda za najveće i najznačajnije konjske utrke koje možete naći svakog tjedna na sajtu ove kladiteljske kuće.

    Da biste sudjelovali u ovoj promociji, sve što je potrebno jeste da redovito provjeravate kladiteljsku ponudu na ovaj trkački sport na sajtu William Hilla kako biste u svakom trenutku znali koje utrke su dodate u ovu kladiteljsku ponudu. Ova kladiteljska kuća također naglašava da će samo oni najlojalniji igrači imati mogućnost da ostvare ovu vrstu bonusa, stoga je i više nego jasno da će ljubitelji ove kladiteljske discipline biti u prednosti u odnosu na novajilje kada su u pitanju konjske utrke.

    William Hill takođe ističe da ova ponuda za klađenje važi samo za koeficijente od 1,20 ili više, i da se računaju samo takve opklade za svaki put. Ako želite da učestvujete u ovoj promociji, možete pogledati kompletnu aktuelnu ponudu za klađenje na konjske trke na sajtu

    Kladi se na svoje favorite i odigraj extra okladu za svoju utrku

    Ako se želite oprobati u klađenju na utrke konja, a uz to ste i novi i neiskusni kada je u pitanju klađenje na ovaj sport, preporučamo Vam da se prvo dobro informirate o samim uvjetima i tipovima oklada na ovaj trkački sport. Na našem sajtu također možete pročitati sve što Vas interesira kada je u pitanju ova disciplina, a sve o najvećim svjetskim utrkama i tipovima igre možete pročitati ovdje.

    Kada je u pitanju aktualna bonus ponuda za ove utrke, ona važi za sve konjske utrke koje se tijekom tjedna održavaju širom svijeta, što znači da se možete okladiti na konjske utrke koje su na programu u Ujedinjenom Kraljevstvu, Republici Irskoj, Francuskoj, Švicarskoj i mnogim drugim zemljama. Ova bonus kladiteljska ponuda je proširena i kada je u pitanju klađenje na virtualne utrke, a kao i kod pravih utrka, i ovdje je kladiteljska ponuda povećana samo za koeficijente od 1.20 i više.

    Naposlijetku treba reći da ova kladionica zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako utvrdi da je igrač prekršio pravila i uvjete korištenja koje ona propisuje. Povećana kladiteljska ponuda za konjske utrke aktualna je svakog tjedna, što znači da nema vremenskih ograničenja za sada.

    Lijep bonus dobrodošlice za nove igrače

    Ova kladiteljska kuća spremila je i sjajan bonus dobrodošlice za sve nove igrače koji uplate £10 za svoj kladiteljski listić i registriraju se pomoću promo koda koji mogu naći na samom sajtu.

    Ovu promociju može aktivirati svatko tko kreira listić u sportskom odjeljku sa minimalnim kvotama od 1.50, a kao nagradu za uplaćeni depozit od £10, William Hill Vam poklanja tri besplatne oklade u iznosu od po £10. Ipak, ovaj bonus dobrodošlice ne mogu ostvariti igrači u Hrvatskoj, te tako ova promocija važi samo za naše igrače kojima je mjesto boravka Ujedinjeno Kraljevstvo ili Republika Irska.