Osvojite besplatnu okladu u iznosu i do £100 u William Hillu!

    Do sada ste se već puno puta uvjerili da William Hill doista jeste jedna od najuglednijih i najkvalitetnijih kladiteljskih kuća u svijetu, a ova britanska kladionica također iznova iznenađuje sve svoje igrače i svojim sjajnim promocijama i bonusima u kojima možete uživati gotovo svakoga dana. Osim tradicionalno kvalitetne usluge kada je u pitanju kladiteljska ponuda ovog giganta, William Hill se zacijelo može pohvaliti i svojim atraktivnim utješnim nagradama koje prirjeđuju svojim igračima.

    Jedna od najaktualnijih kladiteljskih promocija ove kuće jeste i fantastična promocija za klađenje na tenis, gdje vam Vam William Hill svakog tjedna poklanja besplatnu okladu u visini od 10% od ukupnog uplaćenog iznosa za Vaš gubitni teniski listić. Ako ste ljubitelj tenisa, te se često volite oprobati uživo okladama na određeni teniski meč, ova utješna nagrada doista Vam može promijeniti raspoloženje u slučaju Vašeg gubitka.

    10% za gubitni listić svakog tjedna u William Hillu

    William Hill je za sve svoje igrače spremio iznimno ljepu kladiteljsku promociju koju možete iskoristiti kladeći se na tenis. Premda je ovo jedna utješna promocija koja Vam sleduje jedino u slučaju da je Vaš teniski listić gubitan, na kraju svakog tjedna zacijelo ćete biti sretni što na svom saldu imate mogućnost za još jednu besplatnu okladu.

    William Hillu

    William Hillu

    Da biste imali mogućnost da aktivirate ovaj utješni bonus, jedino što je potrebno jeste da imate otvoren nalog u ovoj kladiteljskoj kući, ili da ga otvorite ako to da sad niste učinili, položite live okladu na neki teniski meč i sačekate krajnji ishod. Ako je Vaša oklada na kraju meča gubitna, William Hill Vam na kraju tjedna poklanja iznos u visini od 10% od Vašeg uplaćenog depozita koji možete iskoristiti kladeći se na sve sportove.

    Također treba napomenuti da Vašu tenisku okladu za ovu promociju možete odigrati jedino kao singl igru, te da za ovaj bonus neće važiti sistemske i kombinirane oklade. Aktualnu tenisku kladiteljsku ponudu za Vašu live okladu u William Hillu možete pogledati ovdje.

    10% za gubitni listić svakog tjedna u William Hillu

    Uz Vašu besplatnu okladu u visini od 10% od uplaćenog depozita možete osvojiti i maksimalnih £100, što je najveća svota novca koju možete osvojiti uz pomoć ove promocije. William Hill također naglašava da se za ovaj bonus neće računati teniski mečevi prije samog početka, već da u obzir dolaze samo singl live oklade na određeni teniski meč.

    Isto tako treba reći da za Vaš teniski kladiteljski listić možete koristiti sredstva isključivo sa Vašeg glavnog kladiteljskog računa, te da ova promocija neće važiti ako Vaš listić kreirate kao besplatnu okladu. Ako je Vaš teniski meč iz nekog razloga odgođen ili prekinut, Vaš ulog se ipak neće računati za Vašu besplatnu okladu.

    Vašu William Hill besplatnu okladu možete iskoristiti u periodu od 4 dana od trenutka igranja listića, a nakon toga ova promocija smatrat će se nevažećom. Ova promocija aktualna je sve dok ova kladiteljska kuća na kaže drugačije, što će reći da Vašu tenisku okladu možete položiti svakog tjedna. Naposlijetku treba napomenuti da ovu promociju mogu iskoristiiti samo igrači čije je mjesto stanovanja Ujedinjeno Kraljevstvo ili Republika Irska, te da je ovo bonus namijenjen isključivo našim ljudima u dijaspori.

    #YourOdds – kreirajte Vašu okladu putem Twittera

    Ako ste jedan od onih igrača kojem je bet on go stil igre, onda je ovaj jedinstveni servis kreiranja oklade putem Twittera u William Hillu zacijelo prava stvar za Vas. Da biste vidjeli kvotu za utakmice koje Vas interesiraju, te i ukupni koeficijent za Vaš listić u William Hillu, od danas to možete učiniti i putem Twittera.

    Sve što trebate uraditi da biste se okladili ovim putem jeste da u Vašem twitu označite kladionicu William Hill (@WilliamHill), ukucate hashtag #YourOdds, i zatražite kvote za mečeve koji Vas zanimaju. Aktualnu kladiteljsku ponudu za ovaj servis možete pogledati ovdje.