Kladi se na pobjednika Wimbledona i osvoji besplatnu okladu

    U susret najprestižnijem svjetskom teniskom Grand Slam turniru koji počinje 1. srpnja u Velikoj Britaniji, William Hill je spremio još jednu sjajnu bonus promociju za sve svoje igrače. Kao što smo već navikli kada je u pitanju ova britanska kladiteljska kuća, i ovoga mjeseca možemo računati na fantastičnu promociju koju mogu iskoristiti svi igrači kladeći se u ovoj tvrtki.

    William Hillu

    William Hill je mnogo puta do sada pokazao da je kladiteljska kuća sa bogatom bonus ponudom. Bilo da se želite okladiti na utrke konja ili na neki drugi aktualni sport, sasvim sigurno ćete imati mogućnost da ostvarite neku od promocija koje sprema ova kladionica.

    William Hill je za Vas spremio sjajan bonus za klađenje na predstojeći Wimbledon, gdje ćete za Vašu outright okladu u minimalnom iznosu od $10 dobiti besplatnu okladu od $10 za ovaj teniski turnir.

    Okladi se na pobjednika turnira i osvoji besplatnu okladu

    Ako ste ljubitelj tenisa, te sa nestrpljenjem iščekujete predstojeći Wimbledon, onda biste zacijelo trebali znati za sjajnu promociju ove kladiteljske kuće koja Vas nagrađuje za Vaš teniski listić.

    William Hill Vas nagrađuje za Vašu okladu za pobjednika Wimbledona u muškoj singl konkurenciji, a sve što je potrebno da biste sudjelovali u ovoj promociji jeste da Vaša oklada iznosi minimalnih $10. Ako tipujete na pobjednika turnira, ova kladiteljska kuća nagradit će Vas besplatnom okladom u iznosu od $10, a Vaša besplatna oklada također će se računati ako kreirate i tzv. each way okladu, gdje za $5 možete pogađati pobjednika turnira ili neki drugi plasman igrača.

    Vaš Wimbledon bonus za besplatnu okladu ostvarit ćete tako što ćete:

    ● Izabrati kategoriju Muški singl iz kladiteljske ponude za Wimbledon
    ● Napraviti okladu u iznosu od $10
    ● Dodati bilo koju drugu kategoriju za klađenje na Wimbledon na Vaš listić kako biste vidjeli Vašu besplatnu okladu

    Ovu vrstu oklade možete kreirati i putem Twittera, gdje William Hill ima servis uz pomoć kojeg možete kreirati okladu i putem ove mreže, a kako to funkcionira možete pročitati ovdje.

    Singl igra za teniski bonus

    Ovu promociju koja Vas nagrađuje besplatnom okladom u iznosu od $10 možete iskoristiti jedino ako se okladite na singl igru, što znači da se možete okladiti na pobjednika tunira u muškoj konkurenciji jedino pojedinačnom okladom.

    William Hill također napominje da u ovu svrhu morate uplatiti kladiteljski depozit isključivo sa Vašeg glavnog naloga, te da se za ovaj bonus neće računati Vaš ulog u vidu besplatne oklade. Isto tako trebate znati da minimalna kvota za Vašu singl igru ne smije biti manja od 1.5, kolika je minimalna granica za aktiviranje Vašeg bonusa za besplatnu okladu. Ova kladiteljska kuća također dozvoljava i uplate depozita u dolarima, eurima, kao i u drugim vodećim valutama.

    William Hill također ističe da ovu promociju može u svakom trenutku stopirati ili poništiti ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta koje ova kladiteljska kuća propisuje, te da se neće tolerirati bilo kakva zlouporaba od strane igrača.

    Vašu Wimbledon besplatnu okladu možete aktivirati u periodu između 23. lipnja i 1. srpnja, kada ovaj Grand Slam turnir i zvanično počinje.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Ova britanska kladionica također je spremila lijep bonus dobrodošlice za sve svoje nove igrače, a sve što je potrebno da biste ga i Vi ostvarili jeste da uplatite Vaš kladiteljski listić u iznosu od $10 i registrirate se pomoću promo koda koji se nalazi sa sajtu ove kladiteljske kuće.

    Ako kreirate okladu sa minimalnim kvotama od 1.50 i uplatite depozit od $10, William Hill će Vas nagraditi sa tri besplatne oklade u iznosu od po $10. Ipak, treba reći da ovaj bonus dobrodošlice ne važi za naše igrače u Hrvatskoj, te da ga mogu ostvariiti samo naši kladitelji sa mjestom boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu ili Republici Irskoj.