Best option Available

Aplikacije za sportsko klađenje

Nijedan dobar i ugledan kladioničar ne može bez njih – sportske aplikacije. Ponašanje korisnika značajno se promijenilo posljednjih godina. Većina sportskih kladionica ne predstavlja savjete o klađenju više pomoću na kućnog računala, već jednostavno putem pametnog telefona ili tableta. Posebno kod klađenja uživo, ovaj trend je vrlo, vrlo popularan. Tko želi sjediti ispred svog kućnog računala tijekom igre i čekati prave prilike?

U sljedećem testu smo pogledali na brojne aplikacija za sportske kladionice. Odgovaramo na sva pitanja o mobilnoj ponudi klađenja, tehničkim ponudama kladionica, bonusu za klađenje na mobilnim uređajima, kao i o dodatnim funkcijama aplikacija.

Kladioničar Naglasci Bonus
Betsson Aplikacija

 • Nativna aplikacija za download
  (odvojena aplikacija za uživne rezultate) i HTML5 web aplikacija
 • Bistar i jasan design
 • Kompletna ponuda klađenja
100€
888sport Aplikacija

 • Nativna aplikacija za download i HTML5 web aplikacija
 • Velika ponuda za klađenje i dobre nogometne kvote
 • Bonus za nove kupce do 200 €
 • Mogućnost vođenja računa
30€
bet-at-home Aplikacija

 • Nativna aplikacija za download i HTML5 web aplikacija
 • Velika ponuda za klađenje i dobre nogometne kvote
 • Mogućnost vođenja računac
100€
William Hill Aplikacija

 • Nativna aplikacija za download i HTML5 web aplikacija
 • Bolji design nego obićna web stranica
 • Velika ponuda za klađenje
 –
Betway Aplikacija

 • Jasan Pregled za klađenje
 • Exklusivni bonus
 • potpun izbor ze može koristiti kroz aplikaciju
 –

Što čini dobru sportsku aplikaciju?

Nisu sve aplikacije za klađenje jednake. U nastavku smo sastavili najrelevantnije stvari koje trebate imati u svojoj mobilnoj aplikaciji.

Ponude

Kladionička ponuda kladioničara nije identična kod svakog. U svakoj kladionici ćete naći vrhunske sportove kao što su nogomet, tenis ili hokej na ledu. No, u širini ponude postoje jasne razlike. Dio kladioničkih društava vrlo se jasno definira nad glavnom strujom i ostavlja okvirne discipline. Drugi kladioničari također se mogu kladiti na egzotične sportove kao što su surfanje, šah, netball ili vaterpolo koji nisu toliko popularni u javnosti. Osim toga, postoje oklade za klađenje na politiku i TV događaje među najboljim kladionicama – posebice britanskim prodavačima.

Što se tiče aplikacija za sportske oklade, posebno je važno da je cjelokupna ponuda klađenja dostupna u pokretu. To ne utječe samo na broj sportova već i na dubinu mogućnosti klađenja. Savjeti o hendikepima, ciljevima iznad / ispod verzije ili na drugim stranim tržištima moraju biti jednako mogući.

Jezgra bilo koje dobre sportske aplikacije trebala bi biti živa ponuda. Posebno u trenutnim susretima potrebna je brza oklada. Morate odgovoriti na rezultate i izglede za nekoliko sekundi. To gotovo funkcionira samo putem pametnih telefona ili tableta. Neke od najboljih aplikacija za sportske kladionice karakterizira i činjenica da se prijenos uživo možete uvijek pratiti.

Ulaganje i podizanje novca

Pronašli ste unosan priliku za klađenje, ali nemate novca na svojem računu? Tada se polog mora izvršiti u stvarnom vremenu. U svakoj dobroj aplikaciji za klađenje, to ne smije izostati. Depoziti bi trebali biti besplatni putem kreditne kartice (Visa, MasterCard), elektronskog novčanika (PayPal, Skrill, Neteller), izravnih rezervacijskih sustava (Sofortüberweisung, GiroPay) i unaprijed plaćene metode (Paysafecard).

Naravno, način plaćanja ne bi trebao nedostajati u aplikaciji. Kladionice podnose svaki zahtjev za plaćanje na test, koji obično traje između 24 i 48 sati. Nadalje, morate uspješno dovršiti provjeru legitimiteta prije prvog podizanja novca. Kroz aplikaciju se može zatražiti plaćanje, ali ono nije dovršeno.

Podrška korisnicima

Problemi i pitanja mogu se pojaviti u bilo kojem trenutku, čak I u mobilnim aplikacijama. Najbolja korisnička podrška može se izravno kontaktirati iz aplikacije. Često je live chat integriran u najnovije mobilne web stranice, gdje mogu izravno razgovarati s osobljem za usluge. Kao alternativni kontaktni načini su obično telefon hotline, kao i e-mail podrška na raspolaganju. Ako postoje tehničke poteškoće s aplikacijom, ima kladionica koje nemaju zasebnu podršku, koja je specijalizirana za ova pitanja.

U najboljim aplikacijama za sportske oklade možete također otvoriti izbornik ČPP (često postavljena pitanja) gdje unaprijed možete dobiti najvažnija pitanja I odgovore. Međutim, u našem iskustvu, izbornik za mobilne pomoć obično nije sasvim opsežan kao u pregledu na računaru.

Upotrebljivost i navigacija

Vrlo važna točka za dobru aplikaciju klađenja je, naravno, upotrebljivost. Ako morate potrošiti sate u potrazi za željenom kvotom pomoću pametnog telefona, izgubit ćete potrebu za tipom u pokretu vrlo brzo. Sve upute operatera trebaju biti logične i i sljedive. U našem iskustvu, tri ili četiri dodirna zaslona za brzo odabir uloga su maksimalni. U mobilnom klađenju, prebacivanje između pojedinačnih, kombiniranih i oklada na sustav trebao bi biti učinjeno pomoću jednog dodita.

Na pozitivnoj strani otkrili smo da su neke od najvažnijih klađenja uživo u aplikacijama vidljive izravno na početnoj stranici. Dodir zaslona dovoljan je za prijenos koeficijenata u klađenje. Štoviše, postoji veliki broj kladionica koji rade s Quicklinksom, putem kojih se trenutačno ističe izravno pristup. U aplikacijama njemačkog jezika ovo je obično nogometna Bundesliga na prvom mjestu.

Također je važno za navigacijske putove koji su dizajnirani velikim gumbima. Ako je postavka gumba premala, postoje teškoće u praktičnom rukovođenju, osobito na manjim zaslonima.

Vizualno, kladionice za sportske klađenje obično su slike web stranica računala. Svakako je prvi dojam važan za mnoge korisnike. No, ima li aplikacija zelenu, crnu, plavu ili žutu pozadinu nije važno u ocjeni. Vizualni dizajn ionako je subjektivna značajka kvalitete koja leži u oku promatrača. Važno je da kladionice ne opterećuju svoje aplikacije s nepotrebnim reklamama. Manje je više u ovom trenutku.

Tehnologija za iPhone, iPad, Android

Tehnički postoji razlika između mobilnih verzija početne stranice (web-aplikacija) u HTML 5 formatu i klasičnih, nativnih aplikacija. U mnogim slučajevima, kladionice se odlučuju za optimizirane web stranice i dodatno nude “normalne” aplikacije. Prednost web aplikacije očita je, korisnik ne mora preuzeti aplikaciju. Dovoljno je odabrati davatelja klađenja u mobilnom pregledniku i već se klađenje može početi. Tehničke prilagodbe odgovarajućem terminalu su automatske.

Ako posjedujete iPhone ili iPad, možete preuzeti svoju klasičnu aplikaciju za kladionice izravno putem iTunes-a. U slučaju uređaja sa sustavom Android, preuzimanje se pokreće putem web stranica, pri čemu preuzimanje s nepoznatih izvora mora biti omogućeno na pametnom telefonu. Google Play još uvijek ne nudi besplatne aplikacije za sportske čekove u Njemačkoj, iz pravnih razloga u toj zemlji. U Velikoj Britaniji, međutim, već postoje neke aplikacije za kladionice koje se mogu dobiti putem Google-a. Neki kladioničari također koriste klasične aplikacije za Windows Phone uređaje.

Kako prepoznati dobru aplikaciju za sportsko klađenje?

Ako već imate račun za klađenje, trebate se prijaviti kladionici. Primjetit ćete kvalitetu dobre sportske aplikacije vrlo brzo. Važno je da su sve funkcije u vašem zaslonu izravno dostupne, možete pregledati povijest klađenja i pronaći željene ponude za klađenje u roku od nekoliko sekundi. U nastavku smo ponovno sastavili vrhunske značajke za dobru aplikaciju za klađenje:

 • Cijela ponuda za klađenje je dostupna
 • Klađenje uživo čini jezgru i može se stići do njega preko početne stranice
 • Brze poveznice s aktualnim sportskim aktuelnostima
 • Brza i jednostavna navigacija
 • Mogući je uložiti i podići novac
 • Kontaktiranje korisničke podrške
 • Funkcija gotovog novca je integrirana
 • Kompletan salon igrača sa svim funkcijama je integriran
 • Oglašavanje (reklame) je u velikoj mjeri izostavljeno

Mobilni bonus za klađenje – posebni dodatak

Ne zaboravimo da neki online kladioničari nagrađuju mobilno klađenje s dodatnim bonusom.

Besplatna oklada za prvi tipp

U pravilu, kladionice se ovdje oslanjaju na besplatne oklade, koje nagrađuju prvi “tipp” za mobilne oklade (obično u iznosu od deset eura). Klijent se mora kvalificirati pod određenim uvjetima i kvalifikacijskim kriterijima. Zauzvrat, on dobiva besplatnu okladu. Neki kladioničari također rade s modelima s povratom novca u ovom trenutku.

Redovni bonus za nove klijente

Naravno, svatko tko se prijavljuje s kladionicom putem svoje aplikacije za sportašice dobit će i redovni bonus dobrodošlice. Uz nekoliko davatelja klađenja počinjete izravno s bonusom koji nema depozita, tj. Bez vašeg depozita. Uobičajeno, međutim, bonus za klađenje se izračunava na temelju vlastitog doprinosa. U mnogim slučajevima, iznos pologa igrača udvostručuje se s 100% bonusom. Dodatni kladioničarski bonus potom je nekoliko puta povećan pod određenim uvjetima da se provede prije no što se zatraže plaćanje. Neki kladioničari također postavljaju besplatne oklade na području novih premium kupaca.

Savjeti za klađenje i trikovi za klađenje putem aplikacije

Neće vam svaka aplikacija donijeti dobit. U nastavku smo sastavili tri mala savjeta i trikove s kojima ćete trajno postati uspješniji.

 • Nemojte zaboraviti: Sa svojom kladionicom u džepu hlača imate pristup najnovijim kladionicama 24 sata dnevno. Ipak, nemojte biti u iskušenju da izbjegnete misije. Ostanite svjesni obrambene i suzdržite se od takozvanih oklada bijesom nakon gubitka. Naravno da je klađenje uživo razumljivo primamljivo. U području “u igri” obično morate djelovati s niskim udjelom jer precizna i sveobuhvatna analiza klađenja nije moguća.
 • Slijedite normalnu strategiju klađenja: igrajte fiksnu strategiju klađenja na sportu na osnovu obrambenog upravljanja novcem i renomiranog bankrola. Prije svakog savjeta trebalo bi se izvršiti detaljna analiza uloga rezultata vjerojatnosti.
 • Koristite bonuse: Koristite posebne bonuse za kladionice kako biste osvježili svoj kladionički račun. Budući da je u ovom trenutku obično besplatna oklada, praktički ne možete pogriješiti. Ako vaš pokušaj nije uspješan, niste ništa izgubili.

Često postavljana pitanja – pet pitanja o aplikacijama za sportske oklade

U nastavku smo još jednom sastavili najvažnije pet pitanja o aplikacijama kladionica.

Preporučuje se preuzimanje preuzetih aplikacija za sportske klađenje?

Nema ozbiljnih razlika između mobilnih web stranica kladionice i klasičnih aplikacija. Ponude za klađenje i bočne funkcije gotovo su identične u obje tehničke verzije. Prednost web stranica jest činjenica da preuzimanje nije potrebno. Međutim, ako ne namjeravate promijeniti vaš smartphone ili tablet u doglednoj budućnosti, svakako se odlučite za nativnu aplikaciju. U pravilu, klađenje se može odmah održati bez dodatnog postupka prijave.

Je li potpuna ponuda klađenja sa kladionica dostupna?

Da. U početnoj fazi mobilnih ponuda za klađenje bilo je još nekih nedostataka u dubini mogućnosti klađenja. Nisu se pozivale sva posebna tržišta. Međutim, ovo je stvar prošlosti. Naši su testovi pokazali da su citati radne površine i aplikacije 100% identični.

Što trebam učiniti ako imam tehničkih poteškoća?

Ako imate poteškoća s preuzimanjem ili rukovanjem aplikacije, trebate se obratiti korisničkoj podršci. Servisni timovi kladioničara također su tehnički dobro obučeni i pri ruci su uz pomoć i savjete. Često postoje i odvojene, specijalizirane osobe za kontakt s tehničkim problemima.

Trebam li još jedan račun za mobilne klađenje?

Ne. Svatko tko se prijavio s kladionicom putem računala ne treba dodatni račun za klađenje na mobilnim uređajima. Podaci za prijavu primjenjuju se paralelno za aplikacije. Isto vrijedi i obrnuto od mobilne registracije. Svatko tko se prijavio putem pametnog telefona ili tableta može zatim koristiti svoje korisničke podatke na svom kućnom računalu.

Jesu li sve metode uplate i isplate dostupni u aplikaciji?

Ne. U pravilu, samo jedan dio metoda pohrane dostupan je u pokretu. Razlog tome nisu operatori klađenja, već pružatelje financijskih usluga. Nisu sve tvrtke u mogućnosti pružiti opcije plaćanja u mobilnoj verziji. Međutim, naše iskustvo tijekom posljednjih nekoliko mjeseci pokazalo je da su ponude za mobilne uređaje proširuju korak po korak. Sigurni smo da će svaki korisnik pronaći odgovarajući način plaćanja putem pametnog telefona ili tableta.

Razvoj aplikacija za sportsko klađenje u budućnosti

Kladionice idu s vremenom. Tehnički odjeli kladionica rade svakodnevno kako bi unaprijedili aplikacije za sportsko klađenje i pratili trendove. Razvoj više nije u početku, ali će se nastaviti stalno i neumoljivo. Bez obzira na koji smartphone ili tablet upotrebljavate, možete svakako pronaći odgovarajuću priliku za mobilno klađenje – s svakim pružateljem usluga na mreži. Aplikacije za sportske oklade uvijek će biti ažurne i moderne. Sada su glavni komunikacijski kanal između kladionica i kupca.

4 najbolje aplikacije za sportsko klađenje

Svaki dobar kladioničar osigurava sebi aplikacije za sportske trenutke. U nastavku željeli bismo ukratko predstaviti četiri kladionice koje se ističu u mobilnom sektoru.

Betway

Betway radi na mobilnim uređajima na više verzija. Osnovu za ponudu klađenja preuzima od početne stranice. Nadalje, postoje klasične aplikacije za preuzimanje za iOS i Android uređaje. Britanska kladionica je prisutna na tržištu od 2006. godine i od tada je postala jedna od vodećih. Ponuda za klađenje je uvjerljiva u širini I u dubini. Kupci mogu birati između 35 i 40 sportova. Betwayove kvote su stabilne. Transkacije se mogu brzo I sigurno obaviti preko PayPal-a. Korisnička podrška dostupna je besplatno na svim rutama.

Leo Vegas Sports

Leo Vegas Sports je jedan od mlađih pružatelja ovakvih usluga. Skandinavska tvrtka zapravo dolazi iz sektora casina, ali je vrlo brzo proširila svoj portfolij na sportsko klađenje. Leo Vegas postaje najbolji pružatelj mobilnih kockanja na Internetu – obećanje u smislu aplikacije. Tehnički, Šveđani rade s optimiziranom inačicom početne stranice, tj. S web aplikacijom. Leo Vegas namjerno je odlučio za ovaj korisnički način i odustaje od zasebne verzije za preuzimanje.

Posebno je vrijedno spomenuti u Leo Vegasu uz sveobuhvatnu i besplatnu ponudu klađenja dolaze I brojne posebne promocije za redovne kupce.

Interwetten

Interwetten je oduvijek bio jedan od tehničkih pionira virtualnog tržišta klađenja na sportive. Austrijski kladioničar bio je jedan od pionira na Internetu krajem prošlog tisućljeća. Prvi kladionički portal pružatelja usluga još je bio na rubu takvih velikana kao Google ili Facebook. Već je 2004. Interwetten pokrenuo prvu WAP inačicu aplikacije za mobilno kockanje. Danas je usluga tehnički potpuno postavljena. Osim mobilne web stranice, postoje dodatne aplikacije za iOS, Android i Windows Phone.

Interwetten nedvojbeno je najbolji i omiljeni pružatelj usluga klađenja na tržištu. Ako želite staviti svoje savjete o klađenju na vrh timove ili sportaše, osjećat ćete se kao kod kuće s davateljem online usluge. Nemojmo zaboraviti da vam je prva mobilna oklada na Interwettenu s novcem od 25 eura osigurana.

NetBet

Naravno, NetBet također ima mobilnu početnu stranicu, ali još uvijek može postići dodatnu ponudu. Amazon Store ima klasičnu aplikaciju NetBet za sve Android i BlackBerry uređaje. Uz ovu ponudu, kladionica se izdvaja iz natjecanja. Dodatno, aplikacija za Android može se normalno preuzeti putem web mjesta davatelja usluga.

NetBet nagrađuje prvu mobilnu okladu s besplatnom okladom od deset eura. Nakon toga postoje tjedne promocije koje se odnose isključivo na klađenje putem smartphone-a ili tableta.

Zaključak: Aplikacije kladionica sada na najvišoj razini

Aplikacije za sportske oklade više su nego samo jedna dodatna ponuda kladionica, oni su sada jezgra poslovanja. Prema našem iskustvu, na primjer, 95 posto svih savjeta uživo stavlja se u pokretu putem pametnog telefona ili tableta. Sveukupno, test je pokazao da kladionice tehnički rade na najvišoj razini. Mogu zadovoljiti svoje klijente, posebno s mobilnim web stranicama bez preuzimanja.

Ako želite nešto udobnije, možete se odlučiti i za klasične, nativne aplikacije. Mobilne verzije sadrže kompletnu ponudu za klađenje bez ikakvih kompromisa. Uplate i isplate u osnovi su moguće. U najboljim aplikacijama, korisnička podrška može se izravno voditi putem live chat-a.

Osim toga, u testu klađenja na sportove može se pozitivno procijeniti da se prevladavanje aplikacija može lako uočiti. Nakon što se malo neviknu, čak i početnici će se snaći vrlo dobro. Dodatni bonus za mobilne uređaje nekih kladionica samo su glazura na tortu s naše točke gledišta.