Betway – Pregled i Recenzija

UKUPNA OCJENA: 90/100

  • Izvrsna ponuda klađenja Više od 30.000 pojedinačnih ponuda dnevno
  • Vrlo dobar klađenje uživo uključujući streaming
  • Jednostavan je za korištenje stolne i praktične mobilne aplikacije

sada se kladiti

Betway iskustva | pregled i recenzija

Kladoničar na međunarodnoj sceni klađenja nije samo postalo znatno opsežniji posljednjih godina, već se kvaliteta mnogih kladioničara znatno poboljšala. Iako je online usluga tek od 2006. godine tu, radio je u roku od nekoliko godina na prvom mjestu na tržištu. Naravno, to je dovoljan razlog za napraviti detaljan Betway test.

Kladionicu smo provjerili u svim relevantnim kategorijama. Posebnu smo pozornost posvetili ozbiljnosti, ponudi klađenja i kvotama. U našem detaljanom betway iskustvu, također smo sastavili sve važne činjenice o bonusu, podršci korisnicima i mogućnostima prijenosa. Istodobno smo pogledali dizajn web-lokacije i aplikacije za sportske klađenje. Predvidjeti: Betway radi skoro bez pogrešaka. Nema razloga za stvarne kritike u bilo kojoj jednoj testnoj kategoriji.

Regulacija MGA
Sportski 30
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Live Chat
Način Plaćanja

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Betway u sažetku

  • Opširna ponuda klađenja u širini i dubini
  • iznadprosječne radnje za redovne korisnike
  • Besplatna korisnička podrška
  • Visoka i stabilna nejednakost
  • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
  • nema hrvatske službe za korisnike
  • nema ponude dobrodošlice

Ponuda za klađenje

Sportski broj “jedan” u ponudi betway klađenja je naravno nogomet. Betway može uvjeriti u širinu od A do Z. Davatelj mrežnih usluga ima više od 30 disciplina na zaslonu. Klađenje na nogomet ne odnosi se samo na utakmice nacionalnih ekipa, Champions i Europa lige, kao i nacionalne vrhunske klase. Na betway, to je sve dolje na amaterski i mlađi sektor. U Europi, pružatelj usluga iz svake zemlje ima najmanje tri ili četiri lige u ponudi. Igre iz Južne Amerike, sjevernoameričke profesionalne lige, iz Afrike ili Azije, naravno ne mogu nestati. U dubini opcija klađenja, betway se ne mora sakriti s više od 100 tržišta klađenja po utakmici u glavnim nogometnim ligama, ali u ovom trenutku zapravo nije među vodećim tržišnim liderima.

Nakon ovoga slijedi tenis, hokej na ledu i košarka. Navedeni sportovi u potpunosti su zastupljeni u ponudi za klađenje. I ovdje, ponekad je dolje duboko u poluprofesionalnom polju. Posebno u tenisu, kladioničar može se pohvaliti nad-prosječnim brojem nižih ITF turnira. Vrlo dobre ocjene u testu su zaradili nakon našeg betway iskustva i sekcije američkih sportova i borilačkih vještina. Utrke, uključujući i Formulu 1, također je dobro zastupljen. Naravno, rukomet i odbojka ne nedostaju.

U međuvremenu, betway ima puno e-sportova. Britanci su nesumnjivo među vodećim tržištima na računalnim natjecanjima. Tko želi postaviti svoje sportske oklade prvenstveno u okvirno područje, može birati između snooker, bazena ili galskog sporta. Naravno, britanske i hrtničke utrke obično su britanski. Čista sportska ponuda zaokružena je s nekoliko ponuda iz područja politike i zabave.

Uživo klađenje

Betway je u našem iskustvu vidljivo nastoji ponuditi oživiti prije utakmice. Jasno je, međutim, da se kladioničar ovdje uglavnom fokusira na glavnu struju, tj. Nogomet i tenis. Hokej na ledu, košarku, odbojku, bejzbol ili rukomet također su “u igri”, ali također dovoljno zastupljeni. Općenito, klađenja uživo zaslužuju vrlo dobru ocjenu bez da se natječu s voditeljima tržišta. Još je malo zraka do davatelja kladionica.

Kvote na oklade – Stabilno na visokoj razini

Britanski online kladioničar radi s vrlo fiksnim kvotnim ključem od 94 posto. Ovo stavlja betway u vrh midfield u usporedbi tečajeva. Za vrlo važne, sportske naglašava – osobito u najboljim nogometnim ligama – to ide čak i više. U sekcijama okvira, može se vidjeti mali pad kvota, bez izuzetno slabih ponuda. Betway ne uspijeva rijetko za određenu vjerojatnost rezultata uz apsolutnu najbolju ponudu klađenja na tržištu. Ipak, izgledi su u cjelini uravnoteženi. Posebne pogodnosti favorita ili vani koji nismo pronašli u testu betway. Također je dana stabilnost ponuda za klađenje. Neposredno prije početka igre, vidljive su samo manje, zamišljene fluktuacije nejednakosti.

Porez na klađenje u Njemačkoj

Naravno, 5% njemačkog poreza na klađenje na sportove također je nezaobilazna tema. Kladioničar mora poslati dio njemačke prodaje izravno u poreznu službu. Betway prenosi dodatno opterećenje kupcima, ali samo dobiva savjete za klađenje. Ako klijent ulaže uspješnu okladu, odbija se pet posto bruto dobiti. Na primjer, svatko tko uspješno prevozi deset eura na kvotu od 3,0 iznad cilja neće dobiti punih 30 eura, ali “samo” 28,50 eura. Izgubljene ulaznice, međutim, ne naplaćuju se zasebno. Izračunska varijanta je ozbiljna i korisnička. Većina vrhunskih kladionica radi s istim modelom naplate.

Web stranica – Jasna struktura u tipičnom rasporedu

Početna stranica pružatelja usluga je jasna i logički konstruirana. Britanci se oslanjaju na uobičajeni raspored sportskih klađenja s jasnim popisom disciplina s lijeve strane. U podizbornicima možete ići na zemlje, lige i natjecanja. Posebno je pozitivna činjenica da je mrežna veza u gornjem lijevom kutu stranice web naglašavala trenutne stavke zasebno. Na primjer, ako želite ići na ponudu za klađenje za Bundesligu ili za Premier ligu, trebate samo jedan klik nakon našeg iskustva u letu. Sami kladionica se otvara zatim na desnom rubu slike i jasno je raspoređen. Njemački kupci odmah vide svoju maksimalnu moguću dobit, a porez na klađenje već je prikazan. Treba naglasiti da kladioničar prikazuje unaprijed na tržištima klađenja, što će kasnije biti moguće za gotovinu. Vizualno betway postavlja na vrlo tamno odijelo. Pozadina početne stranice je crna. Potrebni naglasci boja osiguravaju igre i oglasni ulošci. Dizajn nije vrhunac, ali ni na koji način ne utječe na iskoristivost. Vjerujemo da postoje neupitno privlačniji portali za sportske reklame, iako je test ovdje više subjektivni pogled.

Klađenje preko mobilnoh uređaja – sve oklade u pokretu

Oni koji preferiraju svoje oklade na putu putem smartphonea ili tableta, naravno mogu to učiniti – bez ikakvih ograničenja. U mobilnoj beta verziji dostupne su sve ponude za klađenje. Nema razlike u verziji stolnog računala. Sve se sportove, natjecanjima, tržištima i mogućnostima može pristupiti u pokretu. Aplikacije betway također sadrže sve potrebne sidefunctions, od izbornika blagajnik do povijesti ulaznica bet. Posebna pohvala za dizajn. Budući da je raspored tipki iznad prosjeka, rad je bez napora čak i na malom zaslonu.

Tehnički, betway je prisutan s nekoliko verzija aplikacije. Osnovica za mobilnu ponudu klađenja je optimizirana inačica početne stranice. Web-aplikacija može se koristiti odmah nakon odabira preglednika bez preuzimanja. Za kupca to ima prednost da je promjena s pametnog telefona ili tableta moguće u bilo kojem trenutku. Nadalje, betway može ponuditi klasične aplikacije za iPhone, iPad i Android.

Ozbiljnost i sigurnost – sponzor nekoliko nogometnih klubova

Najvažnija točka u betway testu je naravno ozbiljnost. Kladioničar je potkrijepio svoj integritet posljednjih godina. U kratkom vremenu, misija je razvila čvrstu bazu klijenata od preko dva milijuna korisnika. Ova činjenica sama govori za Britance. Sam Betway Limited službeno je utemeljen na Malti. Sportsbook portal radi s EU licencom lokalnog nadzornog tijela. Odobrenje nadležnog tijela za matičnu igru ​​osigurava pravno savršeno zadovoljstvo klađenja. Nadalje, kladioničar ima dodatne suglasnosti u Velikoj Britaniji i Ministarstvu unutarnjih poslova u Schleswig Holstein.

Betway je član svih glavnih međunarodnih organizacija kladionica. Naravno, poštuju se pravila o mladima, igračima i privatnosti. Osjetljivi podaci o klijentu prenose se putem SSL enkripcije, a zatim se upravljaju izvan mreže, tako da se pristup trećim stranama može isključiti.

Kladioničar je razvio poseban naziv kao nogometni sponzor. Betway je glavni sponzor Premier League kluba West Ham United. No, tvrtka je također aktivna u Njemačkoj. SV Werder Bremen, FC St. Pauli, 1. FC Union Berlin, Dynamo Dresden i Eintracht Braunschweig su podržani. Također je potpuno novo sponzorstvo u e-sportu. Betway je partner skandinavskog tima Ninjas in Pajamas, koji je izazvao promjenu posebno s njegovim uspjesima u Counter Strikeu.

Podrška korisnicima – njemački govornici, kompetentan i prijateljski

Korisnička podrška zaslužuje najvišu ocjenu u betway testu. Zaposlenici online kladioničara su prijateljski, kompetentni i naravno njemački govoreći. Nismo mogli pronaći nikakve slabe točke. Kontakt je moguć svuda na bilo koji način bez naplate. Betway radi u pisanom obliku putem live chata ili e-maila, kao i sa besplatnim 0800 service hotline-om. E-poruke će odgovoriti na naše iskustvo u roku od nekoliko sati. S uobičajenim tekstovima nitko se ne mora zadovoljiti. Tim za podršku rješava svaki problem pojedinačno.

Nadalje, pružatelj usluga u odjeljku “Pomoć za klađenje” već na početnoj stranici pruža sve bitne i relevantne informacije jasno raspoređene. Obično je rijetko potrebno pozvati korisničku podršku u praksi.

Depoziti i povlačenja – PayPal je prihvaćen

Betwayova ponuda prijenosa posebno je prilagođena srednjoeuropskom tržištu. Britanci imaju sve relevantne metode pohrane – i malo više – na brodu. Najbolji način plaćanja bez sumnje je PayPal. Suradnja s američkim pružateljima financijskih usluga također pokazuje ugled interakcije. Kao alternativni e-novčanik, priznaju se Skrill od Moneybookers i Neteller. Depoziti banaka knjiže se u stvarnom vremenu izravnim zadužnim izravnim zaduženjem, GiroPay i Trustly. Naravno, priznaju se kreditne kartice Visa i MasterCard, kao i virtualna Entropay kartica. Za manje depozite prepaid kodovi Paysafecarda su vrlo prikladni. Online kladioničar također prepoznaje Bitcoinove depozite. Podržavanjem kriptotalnosti, betway stvara stvarnu tržišnu prednost u odnosu na mnoge druge konkurente.

Isplate su glatko i brzo funkcionirale nakon našeg betway iskustva. Unutarnja obrada zahtjeva za povlačenje obično traje samo 24 sata. U tom vremenskom okviru, krediti su za e-novčanike. Svatko tko traži povlačenje bankovnim prijenosom mora uzeti u obzir ukupno razdoblje poravnanja od tri do četiri dana. Kao način prijenosa dostupni su svi načini plaćanja koji su već upotrijebljeni za polog, ako je to tehnički moguće. Valja napomenuti da račun primatelja mora uvijek biti na ime kupca. Plaćanja u korist trećih osoba, uključujući obitelj i prijatelje, općenito su zabranjena. Prije prvog povlačenja korisnik mora uspješno dovršiti provjeru legitimiteta. Betway zahtijeva tzv. KYC dokumente koji se sastoje od osobne iskaznice (osobna iskaznica, vozačka dozvola, putovnica) i nedavne potvrde o adresi (potvrda o registraciji, komunalnom računu). Oni koji ne žele prihvatiti kašnjenje tijekom prve uplate, dostavljaju te dokumente neposredno nakon registracije.

Akcije za redovne kupce – Betway Plus s vrhunskim ponudama

U području redovitih kupaca, Britanci ponovno impresioniraju. U odjeljku betway Plus korisnici će ekskluzivne posebne ponude naći u svakom danu. Prvo i najvažnije, kladioničar se temelji na našem iskustvu ovdje na besplatnim okladama. Besplatni programi dostupni su za razne sportove. Nadalje, postoji, na primjer, da američki nogomet susreće NFL pod određenim uvjetima, udvostručujući dobit. Poticaj kvote za odabrane značajke također je pronašao svoj put u betway. U pogledu postojeće korisničke podrške, davatelj kladionica je neupitno jedna od najboljih tvrtki na tržištu. Tko koristi mudro promocije, može zaraditi jedan ili drugi dodatni euro.

Zaključak za Betway: kladioničar u prvoj diviziji

Betway igra u usporedbi s kladionicama s pravom u Ligi prvaka. Britanska kladionica može uvjeriti sa savršenim, besprijekornim cjelokupnim konceptom. Ponuda klađenja je raznovrsna. Logično, nogometne oklade dolaze prvo, ali ljubitelji drugih sportova opsežno se služe. Možemo još vidjeti neki zrak u dubini opcija klađenja i klađenja uživo. Posebno vrijedna pažnja je sada vrlo jak e-sportski odjel, s betway je vrlo pravodobno. Oklade na kladioničarima dosljedno nagrađuju, zbog visokih i fer kočnica. Njemačka porez na klađenje računa se samo na osvojene ulaznice za klađenje. Ali, u bočnoj traci, davatelj usluga zaslužuje dosljedno dobre ocjene nakon našeg iskustva. Web-lokacija i aplikacije za sportske klađenje su samoobjašnjene. Čak i početnici neće naći svoj put ni u kojem trenutku. Ponudu za plaćanje vodi PayPal i bit će nadograđen 2017. godine uz Bitcoin. Plaćanja se izvršavaju brzo i pouzdano. Stručna, korisnička podrška njemačkog govornog područja izvrsno je dostupna i radi u pravom smislu te riječi na strani korisnika. Bonus je kratkotrajno i proporcionalno istaknuti i povezan s fer, jednostavnim playthrough uvjetima. Posebno vrijedi spomenuti razmjerni kredit savjeta za klađenje s niskim tečajem i mogućim transferom na online kasino. Tu su i vrhunske ocjene za brojne promocije za postojeće kupce. Ne postoje dva mišljenja u betway testu za sigurnost. Kladioničar je ozbiljan. među ostalima, licenca EU Malta Gaming Authority, osigurava uspješno prisustvo na tržištu i, naravno, ne samo vrlo opsežna sportska sponzorstva govore dovoljno o  Betway.

Betway Sada se Kladiti