Najbolji Bonus Dobrodošlice

NAJBOLJI BONUS

Betfair

BONUS KOD: ZSKABW

 • 100% do 200€
 • Code: TONY200
 • Deposit: 10 x sa min. kvota 1,65
 • Dostupan 30 dana

sada se kladiti

Bonus za sportsko klađenje

Možete pronaći potpuno nove i uzbudljive ponude za klađenje i bonuse od svih najpopularnijih kladionica za korisnike u Nigeriji na našoj stranici, a naš tim naporno radi kako bi se osiguralo da se promocije stalno ažuriraju. Bilo da ste pridošlica u svijetu online klađenja ili nešto ili iskusni profesionalac, nikad nije loš trenutak da iskoristite velikodušnu ponudu svoje omiljene kladioničare. Ipak, najprije ćemo pogledati neke vrste ponuda koje redovito nude glavne kladionice, uz različite uvjete i uvjete i uvjete za klađenje.

 

# Kladionica Maks. Bonus Bonus uvjeti Bonus Kod
1
TonyBet 200€
 • 100% do 200€
 • Deposit: 10 x sa min. kvota 1,65
 • Dostupan 30 dana
TONY200 KLADIM SE SADA
2
Betfair 100€
 • 100% do 100€
 • Bonus: 3 x sa min. kvota 1,60
 • Dostupan 90 dana
ZSKABW KLADIM SE SADA
3
bet-at-home 100€
 • 50% do 100€
 • Bonus i uplaćeni: 4 x sa min. kvota 1,70
 • Bonus se mora aktivirati unutar 90 dana
FIRST KLADIM SE SADA
4
1XBET 100€
 • 100% do 100€
 • Najmanji traženi depozit za 1€
 • Bonus: 5 x sa min. kvota 1,40
KLADIM SE SADA
5
William Hill 30€
 • Stavite okladu od 10€ ili više, min. 1,50
 • Dobit ćete 3 x 10€ u Free Bets
C30 KLADIM SE SADA
6
888sport 30€
 • Minimalni depozit 10€ mito bonus kod
 • Ulog 10€, min. kvota 1,50
 • Dobiti 30€ u Free Bets
30fb KLADIM SE SADA
7
Unibet 25€
 • Ako Vasa prva sportska oklada izgubi, mi cemo vam vratiti ulog do 25€
 • Bonus: 3 x sa min. kvota 1,40
KLADIM SE SADA

Bonusne ponude za nove i postojeće korisnike

Svaka kladionica će ponuditi nešto drugo i potencijalno jedinstveno kada je u pitanju promocija, bez obzira je li riječ o ponudi dobrodošlice za nove korisnike ili besplatnu okladu za postojeći korisnik. Poboljšane koeficijente, osiguranje akumulatora i najbolje garantirane koeficijente samo su neki od najpopularnijih s puntersima, a naša stranica donosi redovite nadopune na nekim od najboljih ponuda. Međutim, to su neke od najčešće pronađenih bonus ponuda koje se danas nalaze na mreži:

Nove ponude kupaca za klijente

TonyBet – Bonus Dobrodošlice

Budući da je industrija online klađenja sada konkurentnija nego ikada, dolazi do iznenadenja da kladionice rade sve što je u njihovoj moći da redovito privlače nove klijente. Međutim, s različitim tržištima i dodatnim značajkama koje se ponekad ne pokazuju dovoljnima, velikodušan bonus dobrodošlice možda je najatraktivniji čimbenik potencijalnim korisnicima. Takve ponude nedvojbeno su najbrža metoda privlačenja pažnje potencijalnih kupaca, bilo da se radi o podudarnom depozitu, besplatnoj okladi, poboljšanom izgledu ili ponudi cijena.

Ponude za postojeće kupce

Ponude nisu samo isključive za nove korisnike, već i one koji su već registrirani kod kladionice u mogućnosti koristiti različite promocije, pogodne za one koji žele dodati svoje dobitke i smanjiti gubitke. Kladionice će često staviti svoju pažnju na zadržavanje kupaca umjesto na privlačenje novih, što znači da će zainteresirani sudionici često vidjeti veliki broj ponuda na vrhu njihovog usklađenog depozita ili bonusa dobrodošlice. Takve promocije kreću se od besplatnih oklada, bodova lojalnosti, povećanja cijena ili osiguranja akumulatora, što često može biti razlika između osvajanja i gubitka ili ostavljanja sredstava za igru.

Ponude za sportsko klađenje

Klađenje na sportove bez sumnje je najpopularniji oblik kockanja na mreži, a kupci u Nigeriji mogu iskoristiti veliki broj sportskih kladionica, punih atraktivnih tržišta i uzbudljivih značajki. Osim toga, postoji i niz sportskih promocija koje vrijedi paziti, s gotovo svakim mjestom za klađenje koji sada nudi nešto s vremena na vrijeme na ovom području. Pogledajmo bliže neke od najpopularnijih oblika promocija koje su dostupne korisnicima sportsko klađenja u Nigeriji.

Poboljšane ponudbene ponude

Poboljšane ponudbene ponude nesumnjivo su čvrste omiljene za kladionice i kladionice i nije teško razumjeti zašto. Klađenje web mjesta i sada nudi neke izuzetno privlačne cijene na sportskim tržištima, bilo da se radi o novim ili postojećim korisnicima. Posebno uobičajene na glavnim europskim nogometnim utakmicama, kladioničari kao što su Betfair i 888Sport redovito uvode takve promocije, s cijenama čak 25/1 na favoritima koji će izaći na vrh u susretu engleske Premier lige. Međutim, svakako pazite na uvjete i odredbe u vezi s takvim ponudama, jer će obično imati niske maksimalne uloge.

Osiguranje nogometnog akumulatora

Ako ste ljubitelj sportskog klađenja, vjerojatno ste na krivom kraju nogometnog akumulatora. Nema sumnje da je ništa gore od samo jednog tima koji vas spušta u 10-ak oklada, zbog čega je cijeli niz kladionica uvelo promociju osiguranja nogometnih igara na svoje platforme. Kao rezultat toga, oni koji postavljaju takve oklade vratit će svoj novac ako samo jedna momčad na svojoj akumulatorskoj okladi ne uspije, a takva promocija sada je dostupna na popularnim mjestima za klađenje. Svakako potražite ovdje uvjete i odredbe, pri čemu većina kladioničara samo vrši plaćanje kupaca do određenog iznosa, s povratom sredstava koji se distribuiraju u obliku besplatne oklade.

Najbolji omjer garantiran

Klađenje na konjske utrke već je dugo bio čvrsti favorit za klađenje puntera, ali uvijek postoji jedno pitanje u kojem se morate zapitati prije nego što poduprijete svoj omiljeni trkač. Trebam li ići s jednim okladama ili pričekati početne cijene. Međutim, s mnogim kladionicama koji su sada uveli najbolje koeficirane zajmove na utrkama konja, kupci će sada dobiti najbolju cijenu na uspješnu okladu, bez obzira na to kada su postavili svoju okladu. Primjer toga je kada je kupac stavio kladiti na konja kako bi osvojio Grand National u Aintreeu po koeficijentu od 12,00, međutim njegovo povećanje cijena do 16,00 prije utrke. Ukoliko ovaj konj dobije pobjedu, kupac će primiti dobitke po koeficijentu od 16,00 kao rezultat ove sve popularnije promocije.

Ponude za klađenje na lojalnost

Kao što je ranije spomenuto, nikada nije bilo toliko konkurencije između kladionica kao i danas, s web-lokacijama koje se bore s ciljem privlačenja i održavanja kupaca. Međutim, nakon što se prijavite na svoj novi kladioničar, mnogi će ponuditi neki oblik sheme lojalnosti kako bi vas zadržali zainteresirani, što u konačnici može rezultirati nagradama poput besplatne oklade. Kladionice nude takve promocije, međutim oni postaju sve češći u industriji. Klijenti dobivaju besplatne oklade na temelju određenog broja oklada koje se postavljaju unutar određenog vremenskog okvira.