NAJBOLJI BONUS

BONUS KOD: GET150

 • Ekskluzivni kod za bonus GET150
 • 100% do 1000 HRK
 • Bonus: 5 x (tri odabira, min. kvota 1,40

sada se kladiti

Bonusi Kladionice | Bonusi na online kladionicama

Uz naše recenzije online kladionica bit ćete dobro informirani o ponudi i bonusima koje kladionice nude. Upravo je taj segment najčešća metoda privlačenja novih korisnika od strane online kladionica. Bonusi mogu biti različiti, poput besplatnih igara, bonusa za novoregistrirane korisnike, klasični bonus za klađenje i bonus za nadoplatu sredstava na račun. U našoj usporedbi  najboljih kladionica, za vas smo izabrali najbolje ponude bonusiranja. Upravo ovdje pronađite vašu kladionicu s najboljim bonusom.

Dobrodošli ponuda
Bonus uvjeti
više informacija
1000
100% do 1.000kn Bonus Dobrodošlice
 • Ekskluzivni kod za bonus GET150
 • 100% do 1.000kn
 • Bonus: 5 x (tri odabira, min. kvota 1,40)
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
 • 100% do 100€
 • Deposit: 5 x sa min. kvota 1,70
 • 14 dana
100€
50% do 100€ Bonus Dobrodošlice
 • Bonus Kod: FIRST
 • Bonus i uplaćeni: 4 x sa min. kvota 1,70
 • Bonus se mora aktivirati unutar 90 dana
200€
100% do 200€ Bonus Dobrodošlice
 • KOD: TONY200
 • Deposit: 10 x sa min. kvota 1,65
 • Dostupan 30 dana
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
 • Bonus Kod: ZSKABW
 • Bonus: 3 x sa min. kvota 1,60
 • Dostupan 90 dana
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
 • Najmanji traženi depozit za 1€
 • Bonus: 5 x sa min. kvota 1,40
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice
 • 100% do 100€
 • Bonus & Deposit: 8 x
 • min. kvota 1,80
£25
do 25 £ besplatne oklade
 • do 25 £ besplatne oklade
 • Bonus: 5 x (tri odabira, min. kvota 0,10)

Bonusiranje pod povećalom – usporedba bonus programa

BonusSvaka kladionica s reputacijom nudi i određeni program bonusiranja. Mnogi početnici u sportskom klađenju na to u početku gledaju uz dozu sumnje. Na kraju, tko danas dobiva nešto besplatno, zar ne? U stvari, atraktivni bonusi koje nude online kladionice, prvenstveno služe za privlačenje novih korisnika, ljudi za koje se nadaju da će postati novi njihov klijent. Upravo zato, bonus dobrodošlice nije prevara, nego baš to, poklon dobrodošlice za novog potencijalnog klijenta. Nema potrebe za brigom ako se radi o renomiranoj kladionici.

Ovaj način vam također daje priliku da izvučete maksimalnu korist od bonusa koji su aktualni. Nemaju sve kladionice jednake iznose i uvjete bonusa, ali na našoj stranici možete pronaći kratku recenziju o kvalitetnim online kladionicama i njihovim glavnim karakteristikama. No, pitate se, kako prepoznati atraktivni bonus i koje vrste bonus programa postoje? Treba li odmah odabrati bonus u kladionici koja daje najveći iznos u usporedbi s drugima? Ili treba uzeti još faktora pri odabiru? Na ta i mnoga druga pitanja odgovaramo upravo ovdje.

Nove ponude kupaca za klijente

Budući da je industrija online klađenja sada konkurentnija nego ikada, dolazi do iznenadenja da kladionice rade sve što je u njihovoj moći da redovito privlače nove klijente. Međutim, s različitim tržištima i dodatnim značajkama koje se ponekad ne pokazuju dovoljnima, velikodušan bonus dobrodošlice možda je najatraktivniji čimbenik potencijalnim korisnicima. Takve ponude nedvojbeno su najbrža metoda privlačenja pažnje potencijalnih kupaca, bilo da se radi o podudarnom depozitu, besplatnoj okladi, poboljšanom izgledu ili ponudi cijena.

Ponude za postojeće kupce

Ponude nisu samo isključive za nove korisnike, već i one koji su već registrirani kod kladionice u mogućnosti koristiti različite promocije, pogodne za one koji žele dodati svoje dobitke i smanjiti gubitke. Kladionice će često staviti svoju pažnju na zadržavanje kupaca umjesto na privlačenje novih, što znači da će zainteresirani sudionici često vidjeti veliki broj ponuda na vrhu njihovog usklađenog depozita ili bonusa dobrodošlice. Takve promocije kreću se od besplatnih oklada, bodova lojalnosti, povećanja cijena ili osiguranja akumulatora, što često može biti razlika između osvajanja i gubitka ili ostavljanja sredstava za igru.

Ponude za sportsko klađenje

Klađenje na sportove bez sumnje je najpopularniji oblik kockanja na mreži, a kupci u Nigeriji mogu iskoristiti veliki broj sportskih kladionica, punih atraktivnih tržišta i uzbudljivih značajki. Osim toga, postoji i niz sportskih promocija koje vrijedi paziti, s gotovo svakim mjestom za klađenje koji sada nudi nešto s vremena na vrijeme na ovom području. Pogledajmo bliže neke od najpopularnijih oblika promocija koje su dostupne korisnicima sportsko klađenja u Croatia.

Vrste bonus programa

Kada govorimo o bonusu za sportsko klađenje, to obično podrazumijeva bonus za novoregistrirane korisnike. To dobivate od priređivača pri samoj registraciji nakon unosa osobnih podataka. Međutim, postoje i ponude bonusiranja za već registrirane korisnike, koji se nagrađuju radi vjernosti priređivaču, a tako ih oni zadržavaju na postojećoj kladionici i igrači nemaju potrebe za prelazak u konkurentsku kladionicu, što odgovara kladionici jer zadržava bazu korisnika. Ostvarivanje bonus iznosa obično funkcionira na način upisivanja bonus koda.

Za nove korisnike najčešća vrsta bonusiranja je dodjela bonusa na iznos prve nadoplate računa (tzv. Deposit bonus). U takvom načinu bonusiranja, prva nadoplata vaših sredstava, na korisničkom računu kladionice bit će uvećana za 50% ili čak 100%. Naravno, kada se radi o ovakvoj vrsti bonusa, s postotkom na nadoplatu, svaka kladionica ima granicu koliki je iznos maksimalnog bonusa. Obično je granica za to 100€, što znači da ako nadoplatite 200€ na račun, iznos bonusa će biti 100 € iako je promovirani bonus na prvi depozit bio 100%.

Također , jedan od češćih načina bonusiranja su „besplatne oklade“. Pojedine kladionice nude bonus povrata,  gdje s obzirom na aktivnost i potrošenu količinu novaca dobivaju povrat sredstava (cahsback). Treba imati na umu da svaki iznos bonusa je određen uvjetima koje je potrebno zadovoljiti. Uvjeti i kriteriji za ostvarivanje bonusa variraju od kladionice do kladionice koja ih postavlja. U našoj usporedbi obrađujemo i bonus programe različitih kladionica. Za vas smo ih po tom kriteriju odgovarajuće i rangirali, tako da imate priliku detaljnije se upoznati o svakoj ponudi bonusa i procijeniti koja je najbolja za vas.

Bonus za nove korisnike ovisi o mnogo faktora

Bonus od 100% na prvu nadoplatu računa nije u potpunosti to za što se predstavlja. To uvijek imajte na umu kada uspoređujete različite bonus ponude. On je uvijek , osim postotkom, određen i maksimalnim iznosom. Treba paziti na dodatne uvjete, osobito ako ste početnik, kako vas ne bi dočekalo neugodno iznenađenje.

Također, ako je uvjete za ostvarivanje bonusa teško zadovoljiti, postoji rizik da iz promoviranog bonusa nećete izvući maksimum za sebe. S druge strane, postoje bonusi koji se na prvu čine komplicirani za ostvariti, no detaljnijim pregledom, ispadaju poprilično zanimljivi, atraktivni i pošteni. Iz navedenih razloga, u našoj usporedbi, kod bonus programa analiziramo detaljnije od marketinških trikova, kako bi vam olakšali prepoznati koji bonus je vrijedan i povoljan za vas, a koju bonus ponudu treba uzeti s oprezom.

Kriteriji koje smo uzimali u obzir u našoj usporedbi online kladionica

Nastavno na prethodnu temu, znate li koji čimbenici mogu odrediti dobru ponudu bonus programa? Za bonus nadoplate, obratite pozornost i na ova 4 kriterija, a ne samo na iznos bonusa:

 • Rollover-faktor: broj koji određuje koliko puta početni iznos na računu (vaša nadoplata + bonus koji ostvarujete) mora biti odigran tj. uplaćen na sportsko klađenje, prije nego navedeni iznos bude raspoloživ za isplatu. Kod atraktivnih ponuda, taj broj iznosi 1-3.
 • Minimalni tečaj (koeficijent): Da bi ostvarili bonus za sportsko klađenje, ono može biti uvjetovano i ukupnim tečajem na listiću, što znači da u broj rollover faktora ne ulaze sve oklade. Što je veći minimalni tečaj, teže je pogoditi listić, a time i očistiti uvjete za isplatu bonusa, na što početnici moraju obratiti pozornost.
 • Vremenski okvir: Uz gore navedeno, kladionice često odrede vrijeme u kojem je moguće ostvariti bonus i iskoristiti ga. I taj parametar varira od jedne do druge kladionice, a što je veći vremenski raspon, to je naravno, bolje za korisnika.
 • Druga ograničenja za klađenje: sve mogućnosti klađenja ili usporedne ponude koje pruža online kladionica, mogu biti djelomično uskraćene novoregistriranim korisnicima koji su se registrirali samo radi bonusa za nove korisnike.

Od ostalih stvari koje se ne navode, podrazumijeva se da bonus za novoregistrirane korisnike možete dobiti samo jednom. Pritom treba paziti na određene restrikcije i zabrane koje postavlja država svojim zakonskim okvirima. Rijetko, no ponekad bonus uvjeti ovise o državi u kojoj se korisnik nalazi (npr. bonus vrijedi samo za korisnike iz SAD-a). Također, neke kladionice nemaju nikakav bonus program vezan za nadoplatu računa, pa ni za nove korisnike.

Kroz detaljnu provjeru bonus programa online sportskih kladionica, uvidjet ćete da prvi dojam može prevariti. Primjerice, na prvu atraktivna ponuda od 100% bonusa na prvu nadoplatu računa, krije određene stavke koje može biti teško (ili nikako) zadovoljiti, pogotovo ako je ono uvjetovano velikim minimalnim tečajem ili malim vremenskim okvirom. S druge strane, postoje i ponude koje nude možda i malo manji iznos koji će vam biti dodijeljen na korisnički račun, no uvjeti su povoljniji i samim time isplativiji za korisnika koji će moći raspolagati bonus iznosom kako želi.

Oprezno proučite sve uvjete bonusiranja

Većina bonusa koje nude renomirane sportske kladionice, koje su i na našoj stranici recenzirane, su uglavnom fer za korisnike. Međutim, kao i u svemu, uvijek postoje oni priređivači koji će privući korisnike ponudom iza koje se kriju teško ostvarivi uvjeti. Da bi otkrili takve kladionice, koje reklamiranjem obećavaju atraktivnu ponudu za nove korisnike,  potrebno je pažljivo proučiti kriterije bonusiranja. Poseban oprez savjetujemo na sljedeće uvjete:

 • Minimalni tečaj odigravanja (2.0 ili viši)
 • Kratak vremenski rok (manje od 30 dana)
 • Veliki Rollover-faktor (iznad 1.5)
 • Komplicirani kriteriji za ostvarivanje besplatnih oklada ili igara

Ako ste se susreli s kladionicom koja ima 2 ili više ovakvih uvjeta, savjetujemo da se držite dalje od njih. Ako, na primjer, kladionica ima samo veliki rollover faktor, ona može imati i dobru i atraktivnu ponudu ako su ostali uvjeti povoljni za korisnika.

Pronađite najbolju ponudu bonusiranja u našoj usporedbi kladionica

U našoj komparaciji sportskih kladionica po bonus programima, imate mogućnost brzog i sažetog pregleda bonus programa renomiranih online kladionica. Da bi izdvojili najbolje za sebe, postavljamo sljedeća pitanja:

 • O kakvoj vrsti bonusa se radi?
 • Koji je maksimalni iznos ostvariv?
 • Kakvi su uvjeti za ostvarivanje bonusa?
 • Jeste li početnik ili iskusni kladioničar?

No, što napraviti ako dođete do zaključka da vas ne interesira bonus program i uvjeti koje postavlja kladionica?

Povrat i koeficijenti važniji od bonusa!

U naslovu piše sve: atraktivan bonus za novoregistrirane korisnike je dobra pogodnost koju nudi priređivač usluga sportskog klađenja, ali nikako ne bi trebao biti krucijalan za odabir vaše kladionice. Važniji čimbenici su količina ponude, širok broj sportova i liga, ali i duboka razrada po pojedinom događaju, ali i naravno koeficijenti koji određuju vaš profit i mogućnost zarade. U našoj usporedbi sportskih kladionica, detaljno možete saznati što dobivate od svake kladionice, radilo se to kladionici poznatoj po atraktivnoj ponudi bonusa, ili kladionici s najboljim koeficijentima.

Ako vas bonus dobrodošlice ne ispunjava, i ne želite pratiti uvjete postavljene od kladionice, uvijek možete odustati od njega, ne upisati bonus kod kojim se prijavljujete na bonus program, već početi s normalnim klađenjem odmah nakon registracije. Izbor je na vama, ovdje ne morate prihvatiti svaki poklon.

200€
100% do 200€ Bonus Dobrodošlice
1000
100% do 1.000kn Bonus Dobrodošlice
100€
50% do 100€ Bonus Dobrodošlice
100€
100% do 100€ Bonus Dobrodošlice