Betway – kako uplatiti depozit na račun?

    Betway AppBetway kladionica svojim korisnicima nudi veliki broj načina za uplatu sredstava na račun. Tu su sve standardne metode koje možete pronaći kod svih renomiranih bookmakera – transfer novca preko bankovnog računa, kao i uplate preko debitne/kreditne kartice ili putem elektroničkih novčanika (Neteller, Skrill, itd). Uz veliki izbor opcija za uplaćivanje depozita, Betway svojim igračima garantira maksimalnu sigurnost prilikom svake transakcije.

    Metode za uplaćivanje depozita na Betway račun

    Betway banking svojim korisnicima pruža razne načine za uplaćivanje depozita, i oni su dostupni svim korisnicima. U našem članku ćemo opisati top 3 najbolje opcije za uplaćivanje sredstava na vaš Betway račun.

    Debitna ili Kreditna kartica

    Igrači Betway kladionice mogu uplatiti sredstva na svoj online račun putem debitne kartice, i tada je transfer novca trenutačan. Ovdje spadaju sljedeće kartice:

    Neki od vas se sigurno pitaju zbog čega bi trebalo uplaćivati depozit na Betway račun baš preko debitne kartice. Glavni razlog zbog kojeg je ovo primamljiva opcija za uplatu novca je taj što transfer novca preko popularnih debitnih kartica kao što su Maestro ili Electron traje iznimno brzo – skoro trenutačno.

    Da biste izvršili uplatu na vaš Betway račun, potrebno je kliknuti na Betway banking gumb i izabrati debitnu karticu kao željenu metodu za transfer. Nakon toga je potrebno da ukucate informacije o vašoj kartici kao i željeni iznos za uplatu. Vodite računa o tome da postoji minimalni iznos za uplatu preko debitne i kreditne kartice. Kada izaberete sumu koja ispunjava neophodne uvjete, možete potvrditi uplatu. Sredstva će odmah biti prebačena na vaš Betway račun.

    Što se tiče kreditnih kartica, procedura je slična – kliknite na gumb za depozit i izaberite kreditnu karticu kao željenu metodu. Potom unesite detalje o kartici i iznos koji želite da uplatite (također postoji minimalni iznos koji Betway dozvoljava). Kada budete potvrdili transakciju, novčana sredstva će momentalno biti prebačena na vaš Betway račun.

    Još jedna velika prednost uplate depozita preko kreditne i debitne kartice je ta što ne morate plaćati nikakvu proviziju prilikom transakcija.betway_home

    Neteller

    Kao što već sigurno znate, Neteller je online sustav plaćanja koji spada u grupu elektroničkih novčanika. Sve poznate kladionice podržavaju ovaj sustav uplate depozita, i on zapravo spada u jedan od najpopularnijih metoda. Naravno, prije nego što prebacite novac sa vašeg Neteller računa na račun Betway kladionice, prvo je potrebno uplatiti sredstva na Neteller račun. To možete uraditi bankovnim prijenosom, putem kreditne/debitne kartice, ili putem nekih drugih metoda.

    Neteller je jedna od boljih opcija u pogledu online transakcija. Sve transakcije su trenutačne i Neteller ne naplaćuje nikakvu proviziju prilikom prebacivanja sredstava na Betway račun.

    Uplata depozita preko Netellera je jednostavna procedura. Morate se prijaviti, pronaći odjeljak za depozit, i izabrati Neteller na listi ponuđenih opcija za depozit. Prilikom prvog depozita, potrebno je unijeti broj vašeg Neteller računa (12 znamenki) kao i vaš sigurnosni kod (6 znamenki). Nakon toga unesite željeni iznos (također postoji minimalna vrijednost) i potvrdite uplatu. Nakon toga će vaša sredstva biti momentalno prebačena na Betway račun.

    Paypal

    Ukoliko preferirate uplate preko elektroničkih novčanika, PayPal je također popularna opcija. Kao što je to slučaj sa drugim elektroničkim novčanicima, provizija za prijenost sredstava sa PayPala na Betway račun se ne naplaćuje, a sredstva su Vam trenutačno dostupna. Kao i kod Netellera, prvo morate uplatiti novčana sredstva na PayPal račun prije nego što budete mogli da obavite transfer na Betway račun.

    Ako posjedujete sredstva na vašem PayPal računu, moći ćete bez problema da ih prebacite na Betway nalog. Procedura je sljedeća – prvo se prijavite na Betway račun, pronađete opciju za depozit i odaberete PayPal. Unesite iznos koji želite uplatiti na vaš Betway račun, a potom i šifru vašeg Betway računa. Kada potvrdite transakciju, bit ćete preusmjereni na stranicu PayPal-a gdje je jednostavno potrebno verificirati uplatu. Kada verificirateli uplatu, bit ćete preusmjereni nazad na sajt Betway kladionice, gdje će vas na računu čekati vaša sredstva.

    Naravno, ovo su samo tri od mnoštvo načina za uplaćivanje depozita na Betway račun. Procedura za sve ostale metode za transfer novca je manje-više ista i svodi se na već pomenute korake. Ako budete imali nekih poteškoća prilikom uplate depozita na račun, uvijek možete kontaktirati Betway korisničku službu.