Win Win bonus u 888sportu – Osvoji besplatnu okladu za dobitni listić

    Jedna od najbrže rastućih kladiteljskih tvrtki ne prestaje da iznenađuje svoje lojalne igrače, pa tako i ovoga puta 888sport ima sjajnu promociju koju mogu ostvariti svi registrirani igrači. U jednom od naših ranijih članaka već ste mogli čitati o sjajnom bonusu za klađenje na američke sportove koji nam dolazi iz ove kladionice, a ova sjajna kladiteljska tvrtka ovog puta pripremila je i fantastičan bonus kojim Vas nagrađuje još jednom besplatnom okladom!

    winwin 888sportAko Vam nije dovoljno samo to da Vaš listić bude dobitan, onda ćete doista voljeti bonus koji je 888sport pripremio za Vaše dobitne lisitće, a koji možete ostvariti svakoga dana!

    Besplatna oklada za dobitni listić!

    888sport je pripremio još jedan sjajan bonus za svoje lojalne igrače, a ovu promociju igrači mogu ostvariti svakoga dana kladeći se na svoje omiljene sportove. Ovog puta ova kladiteljska kuća nagrađuje Vas za Vaš dobitni listić, a zacijelo prvi i najosnovniji uvjet za sudjelovanje u ovoj promociji jeste da se registrirate i aktivirate ovaj bonus putem Vašeg kladiteljskog naloga.

    Ukoliko se okladite na svoje omiljene mečeve unutar bilo kog sporta koji možete naći u kladiteljskoj ponudi 888sporta, ova kladionica nagrađuje Vas besplatnom okladom ako je Vaš listić dobitan.

    Ovu specijalnu vrstu bonusa možete ostvariti svakoga dana, i to u roku od 7 dana od trenutka kreiranja Vašeg dobitnog listića, a također treba napomenuti da ovu promociju možete aktivirati samo jednom dnevno, što bi zacijelo trebalo biti i više nego dovoljno.

    Minimalna visina kvota za Vaš listić mora biti 5.00 ili više, a ovu vrstu oklade također možete odigrati i kao singl listić sa identičnim minimalnim iznosom koeficijenta. 888sport isto tako napominje da za ovaj bonus ne možete koristiti besplatnu okladu kao depozit, te da će se za Win Win promociju računati samo uplate sa glavnog kladiteljskog naloga.

    Besplatna oklada u iznosu od £5

    Da biste aktivirali svoju besplatnu okladu za Win Win bonus, visina depozita za Vaš dobitni listić mora iznositi minimalnih €10, ili ekvivalentan iznos u drugim valutama. Jednom kada napravite svoj dobitni listić sa ovim minimalnim iznosom za uplatu, 888sport će Vas za Vaše pogotke nagraditi besplatnom okladom u iznosu od £5.

    888sport naglašava da ovu promociju možete iskoristiti samo jednom dnevno, što znači da Vas ova kladiteljska kuća neće nagraditi dvaput u slučaju da imate dva dobitna listića u jednom danu sa minimalnom kvotom 5.00.

    Ovu besplatnu okladu isto tako ne možete povući sa Vašeg računa, već je možete upotrebiti isključivo za klađenje unutar nekog od sportova, a ova kladionica također zadržava pravo da Vaš listić stornira, ili stopira Vaš bonus, ukoliko utvrdi da igrač krši pravila i uvjete koje propisuje ova kladiteljska kuća.

    Win Win bonus može aktivirati svatko tko riješi sudjelovati u ovoj promociji koja će trajati sve do 7. lipnja 2020. godine, a o potencijalnim promjenama za sudjelovanje u ovom bonusu, kao i o eventualnoj promjeni roka trajanja iste, 888sport će Vam blagovremeno dati obavijest.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Ova kladiteljska kuća isto tako ima i sjajan bonus dobrodošlice namijenjen svim igračima koji odluče da se priključe ovoj online kladionici.

    Ukoliko se registrirate u 888sportu uz pomoć promo koda koji možete naći na sajtu same kladionice i uplatite Vaš prvi depozit u visini od €10, 888sport će Vas nagraditi besplatnom okladom u iznosu od €30. Ovaj fantastični bonus dobrodošlice zacijelo je idealni način da startate u ovoj kladiteljskoj kući u velikom stilu, i tako probate osvojiti i čitav niz drugih sjajnih promocija koje nam dolaze iz ove kladiteljske tvrtke.

    Premda ova kladionica još uvijek nema korisničku podršku na hrvatskom jeziku, svi bonusi i promocije ove kladiteljske kuće također su dostupni i igračima u Hrvatskoj, stoga je 888sport svakako dobra preporuka za sve ljubitelje sportskog klađenja i u našoj zemlji!