888sport  Bonus Dobrodošlice

888sport iskustva – kladioničar u testu

Prema našem iskustvu, 888sport pripada renomiranim 888 Holdings Plc. Poslovanje se temelji na Gibraltaru i usluga klađenje je upravljao manioka Enterprises Company Ltd .. Početni naglasak je bio na ponudi online kasina i poker, ali sportsko klađenje ponuda neprestano se proširuje. 888sport nudi online oklade nakon našeg iskustva od 2008.

Stranica je dostupna na pet jezika, a nakon kladionica jednom povučen u kratkom roku s njemačkog tržišta, aplikacija za korisnike koji žive u Njemačkoj je sada ponovno moguće. Razlog tome bio je uvođenje poreza na kockanje u 2012. za njemačke kupce. Izbor sportskih klađenja je vrlo dobar, ako nije izvrstan, jer tko već nudi oko 40 različitih sportskih disciplina? Pored poznatog mainstream-a, postoje i neki pravi egzotici. Kako se 888sport izvodi u našim deset testnih kategorija, na njemu se ističe sljedeće izvješće o testiranju 888sport.

Regulacija MGA
Sportski 33
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike e-Mail
Način Plaćanja

30€

Free Bets Sada dobiti bonus

888sport sažetak

  • Ogroman raspon oklada
  • fer i čvrsti koeficijenti
  • Dobar bonus od 100 €
  • odlična app
  • poznata tvrtka
  • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
  • nema hrvatske službe za korisnike

Ponuda za klađenje: 40 različitih sportova s ​​puno raznolikosti

Kladionička ponuda sada gotovo može pratiti vrhunske kladionice i ogromna je s oko 40 različitih sportova. Jedva je sportska disciplina koja nema kvote. Od svog osnutka 2008. godine, ponuda je kontinuirano razvijena i stalno se povećavala. Fokus je na našem 888sport iskustvu uglavnom u mainstream kupaca iz SAD-a i Velike Britanije. Stoga je nogomet na međunarodnom području vrlo dobro razvijen, kao i tenis. Sportovi poput bejzbola, golfa, američkog nogometa, snookera i košarke, koji obično vode samo sjenovito postojanje među natjecateljima, također su dostupni u bogatom izboru.

Ako volite kladiti se na prave egzotike daleko od mainstreama, naći ćete veliki izbor na 888sport. Među njima, primjerice, klađenja na konjske utrke ili utrka hrtova, toliko popularne, posebno među britanskim. Na području utrke pasa 888sport je po našem mišljenju i tržišni lider. Dubina klađenja također može uvjeriti. Smatramo da će svaki prijatelj sportske oklade na 888sportu pronaći odgovarajuću ponudu.

Žive oklade: nažalost, nema užitka uživo

Kao i obično, ponuda klađenja u stvarnom vremenu pada u najnižoj mjeri i u 888sport testu, ponuda je vrlo rukovanje, čak i ako je i kontinuirano proširena posljednjih godina. Kao i obično, oklade na nogometu dominiraju u klađenju u stvarnom vremenu. Međutim, 888sport također ima za cilj većinu svojih klijenata – nogometni klađenje je omiljeni sport većine igrača.

U ponudi uživo postoje i oklade na košarku, bejzbol, snooker ili golf. U usporedbi s najboljim pružateljima usluga kao što je bet365, klađenje uživo je vrlo proširivo i apsolutno se ne može natjecati. Pozitivno ocjenjujemo dobro riješenu statistiku. Zato što vrlo dobro priprema najvažnije podatke i predstavlja ih u atraktivnom obliku.

Novi bonus kupca: 100% bonus pologa do 100 €

Bonus dobrodošlice na 888sport je bonus do 100 €, od čega 100% ovisi o prvom uplatu novih kupaca. Ako želite potražiti puni bonus, morate izvršiti prvi polog od najmanje 100 €. Da bi se bonus dobio, potrebno je najprije uložiti kvalifikacijsku okladu. To zahtijeva da pohranjeni iznos mora biti pretvoren u ulog s minimalnom kvotom od 1,5. Osim toga, tu je bonus isključivo za korisnike koji žive u Njemačkoj.

Da bi bonus dosegnuo zrelost, mora se šest puta pretvoriti u sportsko klađenje – to vrijedi samo za bonus novac, a pohranjeni iznos ne mora biti pretvoren. Samo sportske oklade s kvotom od 1,5 ili više računa za ispunjenje. S rokovima od 60 dana, čak i početnici bi trebali biti u mogućnosti ispuniti uvjete. U svojim uvjetima i odredbama 888sport ističe da je ponuda samo za hobi igrače. Osim toga, depoziti s Skrillom ili Netellerom oslobođeni su od 888sport bonusa.

Kvote za klađenje: prosječno 93%

Poznato je da se 888sport znatno razlikuje u izgledu. U prosjeku, kladioničar dolazi do 93%, što je malo iznad sredine. Međutim, jednom u neko vrijeme postoje natjecanja gdje smo mogli naći klađenje od 96%. To se posebno odnosi na popularne sportove i važne nogometne događaje.

Općenito, usporedba naših omjera pokazuje da su nogometne oklade uglavnom pretežno visoko citirane. Međutim, ako želite upisivati manje poznate sportove, morate biti zadovoljni činjenicom da stopa znatno pada i također i znatno oscilira.

Sigurnost i ugled: popis na Londonskoj burzi

888Holding Plc naveden je na Londonskoj burzi, koji je već prvi pokazatelj vrlo sigurne kladionice. Još jedna neupadljiva značajka visoke kvalitete je pozadina tvrtke s tvrtkom Cassava Enterprises Limited sa sjedištem u Gibraltaru. Odavde dolazi vrijedna licenca za klađenje, koja je poznata po svojim strogim uvjetima.

Tvrtka Cassava poznata je ne samo za ponudu sportskih klađenja ili online casina, već također obavlja, između ostalog, programiranje casino igara. Za prijenos novca kao i za prijenos podataka o klijentima 888sport se oslanja na naše iskustvo na sigurnom SSL enkripcijom, pri čemu su podaci optimalno zaštićeni od pristupa neovlaštenih trećih strana. Načini plaćanja: također PayPal dostupan

Jednostavno je način plaćanja koji se dokazao s online kladionicama i nismo uspjeli pronaći naš 888sport pregled. Primjerice, priznaju se ne samo kreditne kartice Mastercard i Visa, nego i Diners Club. Postoje naravno elektronički pružatelji platnih usluga, kao što su Neteller, ClickAndBuy ili Skrill. Činjenica da je također moguće koristiti PayPal je još jedna značajka kvalitete, jer pružatelj usluga plaćanja odabire svoje suradničke partnere vrlo precizno i ​​ima stroge uvjete.

Naravno, moguća je uplata putem tradicionalnog bankovnog prijenosa i postoje odgovarajući izravni sustavi rezerviranja koji guraju depozit u realnom vremenu. Svi depoziti su besplatni – to vrijedi i za isplate. Kao i obično, uplata se vrši na način na koji je depozit već napravljen – ako je to tehnički moguće. Tko je novi kupac i plaća po prvi puta, također mora dovršiti proces identifikacije i potvrditi svoj identitet osobnom iskaznicom ili putovnicom i adresu na račun dobavljača.

Korisnička podrška: nema razgovora i nema telefonske linije

Nažalost, prema našem iskustvu 888sport oslabljena posebno u korisničkoj podršci, jer smo prvo morali tražiti dugo vremena da nađemo kontakt. To je gotovo nevidljivo u traci izbornika u području noga. Nakon što ste napokon pronašli podršku, primijetite da postoji samo obrazac e-pošte koji će vam se javiti.

Stoga ne postoji ni live ni chat ni telefonska linija, a kamoli besplatni telefonski broj. Posebno live chat je postao vrlo popularan kontakt za prijatelje sportske oklade, jer nije samo besplatan, ali odgovor je također vrlo brz. Uslužno osoblje, međutim, ljubazno je i dobro osposobljeno, au svakodnevnom radnom vremenu od 8:00 do 21:00 sati, pitanja iz obrasca e-pošte se brzo i kompetentno odgovaraju. više od 24 sata nikada nismo morali čekati.

Korištenje web stranice: jednostavan za korištenje nakon navikavanja

Dizajn web stranica privlačan je i nudi raznolikost boja crne i narančaste boje. Vrijeme učitavanja je dobro. je na dizajnu web stranice prepoznati da 888sport želite razlikovati od svojih konkurenata, kao u predviđanjima je još jedan način da se gaziti.

Ako tražite li sportove na lijevoj strani zaslona, ​​korisnici će pronaći samo favorite ili najčešće korištena tržišta klađenja. U potrazi za kompletnom ponudom klađenja najprije morate zlato i pod nekim okolnostima također kliknuti na drugu stavku izbornika. U sredini web stranice prikazuju se aktualni susreti, koji su također u velikoj potražnji. Usput, tu su i veze do trenutnog klađenja uživo u gornjem lijevom kutu. Nakon kratkog vremena navikavanja, igrači koji ne postavljaju savjet tako često trebaju brzo pronaći svoj put.

Aplikacija:

888sport ne nudi samo jednu aplikaciju već tri: izvorne aplikacije za operacijske sustave Android i iOS, koje se mogu preuzeti u poznatim trgovinama i alternativno optimiziranu web stranicu. Sve tri prijave imaju zajedničko da su vrlo moderne i fleksibilne. Kupci stoga mogu odabrati aplikaciju koja odgovara njihovom mobilnom uređaju.

Web App ima nekoliko prednosti u odnosu na nativnu aplikaciju: lako se kontrolira pomoću mobilnog preglednika i tako dolazi bez preuzimanja. Konačno, kapacitet pohrane pametnih telefona ili tablet računala je ograničen. Ona također radi na svim operacijskim sustavima i vrlo je slična verziji stolnog računala. Sve tri aplikacije uvjeravaju u njihovu izvedbu, upotrebljivost i strukturu. Uz mobilne aplikacije, dostupna je cijela ponuda klađenja od 888sport uključujući i klađenje uživo, a većina značajki za upravljanje računom također je dostupna.

Porez na klađenje: 5% dobiti

Nakon što je za njemačke kupce uveden porez na klađenje u 2012., povukao neke kladionice iz njemačke- uključujući 888sport. Naravno, to podrazumijeva da 888sport mora biti u skladu s njemačkim zakonima i mora prenijeti 5% svojih dobiti u poreznu službu. Ako i kako se to porezno opterećenje prenosi na igrača, davatelji uloga razlikuju se među sobom. Neki to bez nje i platiti 5% iz vlastitog džepa. Drugi – uključujući 888sport – primjenjuju porez na klađenje svojim klijentima.

Prema našem iskustvu, 888sport je odlučio ne zadržati porezno opterećenje izravno s oklada, već samo s dobiti. To ima prednost da njemački igrači dolaze u kontakt s porezom samo ako je njihov profitni ulog profitabilan. Dakle, kupac koji je na 888sport stavio ulog u iznosu od deset eura po stopi od 2,0, s dobiti umjesto 20 € sa samo 19 € doma.

Zaključak u pregledu 888sport: idealan za prijatelje rubnih sportova

U našem testu 888sport pružatelj online klađenja može se dobro pokazati u nekim područjima, u drugim kriterijima ispitivanja, tu su, međutim, mnogo prostora za poboljšanje. Pozitivna je ponuda za klađenje s oko 40 različitih sportova. Pogotovo zato što ovdje nije samo glavna struja s dovoljnom dubinom, već i neki marginalni sportovi. 888sport je čak i među vodećim tržištima u utrkama. Oklade za klađenje su malo iznad srednjeg polja i zbog vrijedne EU licence za klađenje iz Gibraltara uvijek je sigurno klađenje. Još jedan pokazatelj visokog stupnja ozbiljnosti je prisutnost PayPala u portfelju za plaćanje, što je vrlo opsežno usput. Korisnička podrška je jako vrijedna za poboljšanje jer ovdje postoji samo e-mail obrazac za kontakt. Bonus za klađenje od 100 € dolazi s poštovanim i gostoljubivim uvjetima, a početnici bi trebali biti stvoreni svojim velikim vremenskim prozorom od 60 dana. Još jedna slabost je ponuda žive klađenja, jer ovdje izbor ne može uvjeriti. Preporučujemo 888sport svim onima koji žele ukloniti svoje savjete od glavne struje.

888sport Sada se Kladiti