888sport Recenzija

Ukupna ocjena: 85/100

 • Veliki raspon oklada
 • Fer i visoki koeficijenti
 • Dobra aplikacija
 • Poznata i priznata tvrtka

sada se kladiti

888sport Kladionica 2021 | Pregled i Recenzija

Kladionica 888sport je osnovana sada već davne 1991. godine i za to vrijeme je stekla reputaciju jednog od najpouzdanijih bokmakera koji posluju u svijetu online oklada na sportske događaje. Na početku se poslovanje ovog mjesta za klađenje zasnivalo na poker i kasino igrama, a danas je 888 grupacija možda i najpopularnija po svojoj sportskoj sekciji. Naša recenzija zbog toga će se bazirati na detaljnom pregledu sportskog dijela ove tvrtke koji postoji od 2008. godine.

Regulacija
Sportovi 40
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike e-mail
Način Plaćanja

-

Bonus Dobrodošlice Sada dobiti bonus

O kladionici 888sport

Tvrtka 888sport pripada grupaciji 888 Holding plc. Riječ je o multinacionalnoj kompaniji sa sjedištem u Gibraltaru koja osigurava online sportske oklade, a najdominantnije tržište im je europsko. Validnu licencu za igre na sreću im osigurava upravo Gibraltar, kao što je to slučaj i s brojnim drugim uglednim kladionicama na internetu. Tvrtka također posjeduje i licencu Komisije za klađenje Ujedinjenog Kraljevstva, a u njoj su dobrodošli igrači iz više od 200 država svijeta uključujući naravno i Hrvatsku, te njene okolne zemlje kao što su Srbija ili Bosna i Hercegovina. Tvrtka je tijekom godina svog poslovanja uspjevala osigurati i brojne sponzorske ugovore pa su tako zaštitna lica 888sport-a ranije bili i Santiago Canizares te Ian Wright. Svoje prisustvo na tržištu ovo je mjesto za klađenje osiguralo i ugovorima s brojnim nogometnim klubovima kao što su Brentford, slavni Nothingam Forest, a od skora i s Birmingham Cityjem.

Pozitivne i negativne strane 888sport-a

Tijekom pripremanja ove recenzije primjetili smo neke dobre i neke loše stvari ove kladionice te vam ih želimo predočiti:

 • Veliki raspon oklada
 • Fer i visoki koeficijenti
 • Dobra aplikacija
 • Poznata i priznata tvrtka
 • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
 • Nema hrvatske službe za korisnike
 • Nema Bonus Dobrodošlice

Opcije za klađenje i kvaliteta koeficijenata

Kako trenutačna politika tvrtke 888sport predstavlja orijentaciju ka europskom tržištu, sve opcije za klađenje uglavnom se baziraju na onome što vole kladitelji sa Starog kontinenta. Ipak, kladionička ponuda danas prati trendove na tržištu, a također prati i sve vodeće vrhunske kladionice na svijetu kada je u pitanju svakodnevna ponuda. O tome svjedoči i podatak o tome da kladionička ponuda obuhvata 40 različitih sportova, što znači da gotovo nema sportske discipline za koju ovdje nećete naći tečaj. Od svog osnutka, prije više od deset godina, ponuda je kontinuirano razvijana i stalno se povećavala. Tenis i nogomet, jasno vode glavnu riječ i u ovoj kladionici, ali tu su i drugi sportovi koji nisu toliko popularni, ali su u 888sport-u također dostupni u bogatom izboru. Utrke konja su također dosta dobro pokrivene.

Najdetaljnija ponuda, što je i vrlo razumljivo, odnosi se na najpopularnije sportove s velikim brojem opcija i što se tiče klađenja prije početka, ali i što se tiče klađenja uživo. Kada govorimo o nogometu, tu je sve ono što prosječnog igrača iz Hrvatske može zanimati, a postoje i brojni dodatci kao što su azijski hedikepi ili drugi specijali. Kada su u pitanju strijelci golova u onim najvažnijim utakmicama kao što su lige petice ili Lige prvaka, tu se možete kladiti bukvalno na svakog od registriranih igrača iz obje momčadi da će postići prvi, zadnji ili gol bilo kada tijekom trajanja utakmice. Postoje tu i brojni drugi zanimljivi specijali kao što je asistencija na utakmici ili istovremeno postizanje gola i karton nekog igrača na istoj utakmici. Možete se kladiti i na kartone, kao i na hednikep broja kartona u korist jedne od momčadi u ponuđenoj utakmici što nam se tijekom pripremanja ove recenzije učinilo kao doista interesantna opcija.

Iz perspektive brojnih korisnika i kladitelja, ovaj betting sajt nudi jako dobre margine za klađenje, jer je margina ove kladionice dosta niska što znači da dobijate za svoje novce puno bolje koeficijente. Tečajevi ovdje nisu najveći na svijetu, ali su dosta dobri u odnosu na puno toga što možete ovih dana naći na beskrajnim internet prostranstvima sportskog klađenja. Možda ćete za neke događaje naći bolje koeficijente u drugim kladionicama, ali ukoliko vam je važno da dobijete vrlo fer i stabilne kvote na jednom mjestu, onda je 888sport pravo mjesto za vas.

Web stranica i mobilna aplikacija

Dizajn web stranice bi vam se definitivno mogao svidjeti jer je prilično privlačan i nudi kombinaciju crne i narančaste boje. Jasno je da se s ovim marketinškim potezom išlo kako bi se 888sport razlikovao od konkurencije kod koje nećete često vidjeti ovakav dizajn. Sami sportovi postavljeni su u gornjem dijelu osnovnog sučelja, a ne na lijevoj strani kao što je to slučaj kod drugih. Klikom na poveznicu „Sport A-Z“ dobit ćete listu sportova i onda vas još samo klik dijeli od ponude za klađenje na vaš omiljeni sport. Stranice se učitavaju brzo i efektno što je još jedan dokaz da se radi o funkcionalno dobroj stranici. Ostavljamo mogućnost da vam se možda neće svidjeti narančasta boja, ali što se tiče samog rada stranice, tu se zaista nema što prigovoriti.

Isto tako, vrlo lako ćete, jednom kada budete registrirani, pronaći na ovoj stanici i put do vašega korisničkog računa, ali i do ključnih stanica sajta kao što su sigurnost ili bankarstvo. Jedan negativan faktor na koji smo naišli, a koji moramo istaknuti kada je 888sport u pitanju, je da se na ovoj stranici morate služiti engleskim jezikom ili nekim od osam drugih europskih jezika među kojima nije hrvatski. Pored engleskog tu su i njemački, ruski, švedski, norveški, finski, španjolski, francuski i portugalski.

Za one koji se vole kladiti putem svojih mobitela, 888sport je osigurao u potpunosti funkcionalnu mobilnu verziju sajta skupa s besplatnom aplikacijom. I jedno i drugo osigrat će vam brzi pristup vašem kladiteljskom nalogu sa svim servisima koje imate i kada stranici pristupate s vašeg stolnog računala ili laptopa. Aplikacija je dostupna i za Android i za IOS uređaje, dok mobilna verzija sajta ponekad funkcionira i bolje od desktop verzije koja na računalima ponekad zna izgledati prilično pretrpano. Aplikacija nudi svu ponudu koju nudi i web stranica s brzinom i izgledom koji će svakom korisniku 888sport-a stvoriti ugodno i olakšano iskustvo klađenja u bilo kojem trenutku s bilo kojeg mjesta. Mobilno klađenje nikad nije bilo jednostavnije nego danas. Treba vam samo aplikacija, nekoliko klikova prstom i sredstva na računu i vaša oklada je već procesuirana. Tako je u brojnim svjetskim kladionicama, a tako je i u 888sport-u čiju aplikaciju smo ocjenili kao jako dobrom, možda čak i boljom od izvorne stranice.

Pokrivenost događaja, klađenje uživo i prijenosi uživo

Od mainstream sportova do egzotičnih sportova, ovdje ćete naći dosta širok izbor događaja za klađenje. S obzirom na dosadašnje iskutvo prilikom pripremanja ove recenzije stekli smo dojam da se ova kladionica bazira na igračima iz europskih zemalja, prvenstveno iz Engleske i Irske. Do tog smo zaključka došli s obzirom na veliku ponudu nogometa, tenisa, ali i utrka konja i utrka pasa. Kada su u pitanju utrke pasa, 888sport je možda i svjetski lider s obzirom na pokrivenost tih događaja tako popularnih u Britaniji, ali i u ostatku europskog kontinenta. Nogometni fanovi mogu biti bez brige u ovoj kladionici jer je pokriveno gotovo sve što jednog prosječnog kladitelja može zanimati, od najvećih događaja do poluprofesionalnih liga. Tu su još i odbojka, rukomet, košarka, motosport, biciklizam, pikado, golf, boks i brojni drugi sportovi.

Na ovoj stranici se također svakodnevno možete kladiti i uživo. Bilo je dosta kritika ranijih godina na širinu i dubinu ponude klađenja uživo kod 888sporta-a, međutim ovaj bookmaker se u posljednje vrijeme dosta poboljšao kada su ovi događaji u pitanju. Na dnevnoj bazi tu su nogomet, tenis, košarka pa čak i eSport. U izboru najboljih oklada uvijek vam mogu pomoći i tekstualni zapisi koji govore o trenutačnoj situaciji na događaju uživo, a tu je i detaljna i relevantna statistika koja igračima pomaže osjetiti poboljšano iskustvo klađenja uživo. U usporedbi s onim najboljima, 888sport bi se definitivno mogao proširiti i napredovati kada je širina ponude u pitanju, ali iskustvo klađenja u ovoj kladionici doista ne zaostaje za konkurencijom kada su u pitanju upravo statistike i vodiči koji izgledaju prilično atraktivno. Osim onih glavnih sportova, u sekciji „Live betting“ pronaći ćete i bejzbol, snooker te golf.

Na tjednoj bazi ovaj pružatelj usluga sportskog klađenja također osigurava svojim korisnicima i poboljšano iskustvo klađenja kroz svoj centar za gledanje utakmica uživo. Tu su na stotine sportskih događaja brojnih liga i turnira. Prijenosi su dostupni u visokoj razlučivosti što znači da se tu možete istovremeno kladiti na neki događaj i pratiti ga u realnom vremenu što kod brojnih drugih kladionica nije osigurano na takav način, nego kroz tekstualno ili nikakvo praćenje događaja na koje se kladite. Sve što trebate da biste gledali nogometne, teniske i košarkaše utakmice ili utrke konja je pozitivan balans na vašem računu. Ova usluga, što je također važno istaknuti, dostupna je i za one koji koriste mobilnu verziju stranice i mobilnu aplikaciju.

Bonusi u kladionici 888sport

Bonusi su ono što uvijek posebno ističemo i naglašavamo kada su pozitivne stvari jednog bookmakera u pitanju, stoga ćemo i ovdje pobrojati neke od aktualnih stim da moramo naglasiti kako se promocije uvijek mijenjaju i nadopunjavaju pa se igračima preporuča da uvijek detaljno provjere koji su bonusi u kom trenutku aktivni.

Bonus za nove korisnike – Nakon uplate prvog depozita s promo kodom 30fb odigrajte bar jednu okladu od 10 ili više eura i dobit ćete 30 eura za buduće besplatne oklade.

Title Race – Uključite se u tjedne igre s nagradnim fondom od 10.000 eura. Sudjelujte u natjecanju, skupljajte bodove i bit ćete u igri za tjedne nagrade.

Euro acca boost – Kladite se sredinom tjedna na utakmice Lige prvaka i Europske lige te poduplajte svoje dobitke.

American dream – Ako volite američke sportove MLB, MLS, NFL, NHL ili NBA stavite na jedan listić minimum pet parova s koeficijentima većim od 1,30 te uplatite minimum 5 eura. Ako promašite samo jedan par, 888sport će vam refundirati uložena sredstva do 25 eura.

Opcije uplate i isplate sredstava

888sport se trudi kako bi zadovoljio svoje korisnike i u ovom polju svog poslovanja pa su tako ovdje moguće brojne opcije uplate depozita i isplate sredstava. Sve glavne kreditne kartice su podržane, kao i sistemi e-wallet koji se koriste i u drugim mjestima za klađenje. Na uplate se ne plaća nikakva naknada što je od izuzetne važnosti kada je izbor online kladionice u pitanju. Minimlani depozit je 10 eura, a čim izvršite transakciju sredstva će biti vidljiva na vašem kladiteljskom računu. Za povlačenje sredstava trebat će, međutim nešto više vremena u zavisnosti od toga koju opciju koristite, a taj period se kreće od jednog do sedam radnih dana.

Kako biste izvršili uplatu ili isplatu morate se logirati na vaš kladiteljski račun i odabrati opciju pod nazivom „cashier“. Nakon toga trebate upisati iznos i odabrati neku od sačuvanih opcija uplate ili isplate koja vam je najjednostavnija ili koju najviše preferirate. Lista tih opcija je izuzetno velika i trenutačno obuhvaća: Mastercard, Visa ili Diners kartice, PayPal, AstroPay, toditoCash, Sofort, Trustly, WebMoney, Maestro, Entropay, Neteller, Skrill, bankovne transfere i još brojne druge opcije koji su specifični za neka druga tržišta. Sve nabrojano sasvim je dovoljno za korisnike iz Hrvatske.

Korisnička podrška, sigurnost i pouzdanost

Kako se kontaktira 888sport? Na stranicama ovog operatera sportskog klađenja naći ćete stranicu „Online Help“ gdje možete također pronaći i gumb „Contact us“ koji vas vodi do korisničke podrške koja će pokušati odgovoriti na sva vaša pitanja. Tu trebate opisati vaš upit i vrlo jednostavno ga odatle poslati. Nažalost, nije osigurana podrška na hrvatskom jeziku pa se korisnicima iz naše zemlja preporuča obraćanje na engleskom jeziku. Alternativno, službi za korsnike možete se obratiti i telefonskim pozivom. Za korisnike iz Njemačke i Kanade osigurani su posebni brojevi telefona, dok je za korisnike iz ostalih država namijenjen telefonski broj s pozivnim brojem za Veliku Britaniju. Naravno, uvijek se preporuča da prije kotaktiranja podrške pogledate i među brojnim često postavljanim pitanjima na 888sport stranici jer ćete tako moguće uštedjeti i svoje i tuđe vrijeme. Pokazalo se da su odgovori na brojna pitanja korisnika već opisani i odgovoreni u tom dijelu web sajta.

Nedostatak live chat podrške je nešto u čemu 888sport zaostaje nad brojnom konkurencijom na tržištu jer se na taj način problemi riješavaju znatno brže nego putem pisanih upita ili telefonskih poziva. S druge strane, 888sport je stekao veliku reputaciju kada su u pitanju sigurnost i pouzdanost čitavog procesa internet klađenja. Ovaj kladioničar ima dvije važeće licence za kockanje, a dionicama ove tvrke trguje se na Londonskoj burzi. Možete biti potpuno sigurno da su vaši novci u sigurnim rukama kada ih uplatite u ovo mjesto za klađenje.

Prednosti kladionice 888sport

Dosta je prednosti ove kladionice što je i naš osvrt pokazao. Prije svega, riječ je o mjestu za klađenje s veliki iskustvom u ovom biznisu, odnosno više od dva desetljeća. Za to vrijeme stekli su veliku reputaciju u ovoj industriji i smatra ih se za poštovanu i ozbiljnu tvrtku. Po svojoj web stranici i njenom dizajnu pomalo se razlikuju od konkurencije što im je omogućilo privlačenje novih korisnika. Svi oni koji traže zanimljive promocije tijekom godine u različitim sportovima i natjecanjima, ovdje će naći svoje možda i omiljeno mjesto na kojem će uložiti svoje novce i pomoću upravo tih bonusa ostvariti zaradu. Kada govorimo o koeficijentima, treba reći da se na internetu mogu pronaći i dosta veći, no ovdje se nudi određena stabilnost tih koeficijenata za koje ne možemo reći da nisu fer.

Broj sportova je jedna od prednosti ove kladionice s obzirom da gotovo da nema tog sportskog natjecanja ili turnira koji nećete moći pronaći u ponudi 888sport-a. Ovo je mjesto prvenstveno namijenjeno igračima iz Europe pa su sportska nadmetanja s ovog kontinenta obrađena i ponuđena do najsitnijih detalja. Konačno, 888sport nudi i zaista nevjerojatan broj opcija uplate i isplate novca da smo mi za potrebe ovog osvrta nabrojali samo one najbitnije i najrelevantnije igračima iz Hrvatske.

Zaključak

U našem testu 888sport-a, ovaj pružatelj usluga online klađenja se pokazao jako dobrim izborom u određenim područjima svog djelovanja. U nekim drugim područjima, jasno očekujemo i poboljšanja, a prije svega očekujemo da se i hrvatski nađe kao jedan od jezika na kojima se može komunicirati s ovim mjestom za klađenje. Mogućnost klađenja na više 40 različitih sportova među kojima najviše dominiraju nogomet i tenis je definitivno nešto što bi korisnike iz Hrvatske moglo zanimati, ali nažalost to još uvijek izgleda nisu dovoljno prepoznali u 888sport-u te se nadamo da će se to promijeniti u nekoj skorijoj budućnosti. Za sada se moramo zadovoljiti sa tim da su ovdje dobri koeficijenti i da nam EU licenca s Gibraltara osigurava klađenje u 888sport-u bez ikakvih zakonskih problema ili nedoumica. Mogućnost uplate novca kreditnim karticama ili PayPalom je još jedna od prednosti koji 888sport čine lako dostupnim i jednostavnim za registraciju i početak klađenja. Korisnička podrška je solidna, ali s mogućnosti da bude još i bolja jednog dana kada bude dostupna i opcija chatanja uživo s operaterima. Bonus dobrodošlice od 30 eura nakon prve uplate od minimalno 10 eura bi svakako mogao biti bolji, ali na sreću postoje i neke druge promocije od kojih su neke stalne, a neke su prolaznog karaktera. Klađenje uživo je dobro odrađeno s naglaskom na nogomet i tenis koji se kotiraju najbolje. Ovu kladionicu preporučamo svim početnicima i rekreativcima zbog njene pouzdanosti i renomea koji 888sport ima za ovih 20 godina.