888sport – Besplatna oklada za jedan promašeni američki par!

    888sport_live

    888sport

     

    Jedna od kladionica koje zavrijeđuju pažnju igrača, kako u svijetu tako i kod nas, jeste i multinacionalna kladiteljska tvrtka 888sport. Ova kladiteljska kuća osnovana 1991. godine smatra se jednom od najbrže rastužih svjetskih online kladionica na tržištu, a osim bogate kladiteljske ponude i velikog broja mogućnosti za uplatu depozita, odlikuju je i sjajni bonusi koje mogu ostvariti igrači diljem svijeta. O svim osobenostima i karakteristikama ove kladiteljske kuće već smo govorili na našoj stranici, a recenziju o 888sportu možete pročitati ovdje.

    Kada je riječ o samim bonusima, ova tvrtka se može pohvaliti raznim promocijama kada je u pitanju sportsko klađenje, a u ovom tekstu predstavit ćemo Vam njihov bonus za klađenje na američke sportove, tzv. American Acca bonus.

    Besplatna oklada za jedan promašeni par

    888sport doista se može smatrati kredibilnom kladiteljskom kućom koja pruža veliki broj pogodnosti svojim korisnicima, ma gdje oni živjeli. Koliko je to pouzdana kladiteljska tvrtka možda najbolje govori i ovaj bonus koji se tiče iskljulivo američkih sportova, a koji mogu ostvariti igrači širom svijeta.

    Američki kombinirani listić, odnosno American ACCA bonus, je vrsta bonusa u kojem Vas ova kladiteljska kuća nagrađuje za jedan promašeni par na Vašem listiću. Ukoliko kreirate Vašu okladu sa minimum pet parova iz ponude bilo kojeg američkog sporta (ili kombinacijom američkih sportova), a promašite samo jedan par na listiću, 888sport Vam poklanja besplatnu okladu koja može ići i do iznosa od €25.

    Vaš američki kombinirani listić može sadržati parove iz bilo kojeg američkog sporta koji se nalazi u redovitoj ponudi ove kladiteljske kuće, a zacijelo najpopularniji američki sportovi za klađenje u 888sportu jesu američki nogomet (NFL), košarka (NBA), bejzbol (MLB), hokej (NHL) i nogomet (MLS).

    Uplati €5 za svoj američki listić i osvoji okladu

    Zacijelo najvažniji uvjet za sudjelovanje u ovom bonusu jeste taj da igrač mora napraviti listić sa minimalnim depozitom u iznosu od €5. 888sport također naglašava da svaki od parova na listiću mora imati minimalnu kvotu 1.30, što je obično i prosječna visina koeficijenta kada je u pitanju osnovni tip klađenja na američke sportove.

    Ako Vaša oklada doista bude vrlo blizu dobitka, odnosno Vaš gubitni listić sadrži samo jedan promašeni par, ova kladiteljska kuća će Vas nagraditi besplatnom okladom, a visina besplatne oklade ovisi od visine uplaćenog depozita za Vaš američki listić. Maksimalan iznos koji možete dobiti za svoj American Acca bonus jeste €25.

    Ova promocija 888sporta nema vremenskih ograničenja, što znači da svoj američki listić možete napraviti u bilo kom trenutku ukoliko se registrirate na sajt ove kladiteljske kuće. 888sport također napominje da zadržava pravo da bonus stopira ili poništi ukoliko utvrdi da korisnik krši uvjete i pravila koje propisuje ova kladionica.

    Sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    888sport se također može pohvaliti fantastičnim bonusom dobrodošlice koji mogu iskoristiti svi igrači koji se odluče registrirati u ovoj kladionici.

    Ukoliko kreirate nalog u ovoj kladiteljskoj kući uz pomoć promo koda koji možete naći na njihovoj stranici i uplatite svoj prvi depozit od €10, 888sport će Vas nagraditi besplatnom okladom u iznosu od €30.

    Ovaj bonus dobrodošlice zacijelo je idealna prilika da i Vi postanete korisnik ove prestižne tvrtke, te tako budete u prilici da iskoristite i čitav niz drugih promocija ove kladiteljske kuće u usponu. Premda još uvijek nema korisničke podrške na hrvatskom jeziku, bonusi i promocije 888sporta također su dostupni i svim našim igračima u Hrvatskoj, stoga možete računati na vrhunsku uslugu ove kladionice i iz udobnosti svoga doma.