William Hill – Pregršt sjajnih bonusa!

    William Hill Bonus

    U posljednjih nekoliko godina, kladioničarska industrija je doživjela pravi procvat, i danas praktično možete naći operatera na svakom koraku. U tom moru operatera, svaki od njih se trudi da pridobije naklonost korisnika ne bi li proširio svoje poslovanje i zaslužio zvanje vrhunskog priređivača online klađenja. U tom natjecanju, oni plasiraju nevjerojatne, nestvarne bonuse i promocije pomoću kojih se natječu sa konkurencijom, što na kraju krajeva odgovara kladioničarima.

    Kladioničari često prelako bivaju povučeni mišlju da je svejedno gdje otvaraju račune i da je jedino važno da se pokupe bonusi, koji doduše na prvi pogled doista djeluju vrlo primamljivo. Međutim, oni ubrzo bivaju razočarani, jer se na kraju ispostavi da se sve te kule i gradovi koje slabije poznati operateri obećavaju vrlo brzo sruše. Vama nisu potrebni nestabilni i nesigurni operateri, već ono što je najbolje u kladioničarskom biznisu, a to je svakako William Hill.

    Ono što Dolce & Gabanna predstavljaju za svijet mode, to William Hill predstavlja za svijet klađenja – svjetski poznat brend koji je zaradio svoj prestiž zahvaljujući hiljadama prezadovoljnih mušterija. Kao jedan takav gigant, William Hill vam stalno nudi nevjerojatne bonuse koje nećete moći da nađete na drugim mjestima.

    Ovog puta se radi o promociji bet £10 & Get £30 u free bet kreditima – sjajna promocija koja je dostupna samo novim korisnicima. Jedina, a bogami i velika mana ove kladionice je ta što mnogi bonusi (nažalost i ovaj) nisu dostupni u nekim zemljama, među kojima je nažalost i Hrvatska. Ali ovaj problem možete riješiti na nekoliko načina – ili preko nekih VPN programa (programi koji mijenjaju IP), ili tako što ćete zamoliti nekog iz inostranstva da vam kreira račun. Svakako, očekujemo da će Hrvatska biti skinuta sa ove besmislene liste zabranjenih zemalja, tako da će naši igrači vrlo brzo moći bez problema aktivirati ovaj, a i sve druge sjajne bonuse koje William Hill nudi.

    Bet £10 & Get £30 in Free Bets

    Kao što smo već napomenuli, ova promocija vrijedi samo za nove korisnike, tako da je osnovni uvjet za njenu aktivaciju kreiranje računa. Prilikom kreiranja računa, potrebno je unijeti promo code (C30) i izvršiti okladu u iznosu od £10, i William Hill će vas nagraditi sa 3 x £10 u free bet kreditima.

    Prema tome, sve što je potrebno je da izvršite okladu u minimalnom iznosu od £10, kladite se na koeficijente koji su 1/2 ili veći, i možete pokupiti free bet kredite. Vodite računa da depozit ne vršite preko PayPala, jer onda nećete moći učestvovati u ovoj promociji. Također, ako ste izvršili uplatu listića preko free bet kredita koje ste zaradili preko ove promocije, moći ćete da iskoristite Cash in my bet opciju prije završetka utakmice, s tim što će vam vrijednost uloženog free bet credita biti oduzeta od dobitka.

    Primjerice, uplatili ste listić pomoću free bet kredita u iznosu od £10, a dobitak na vašem listiću je £100. Pogodili ste sve utakmice sem jedne, i William Hill vam nudi Cash out opciju u iznosu od £60. Ako prihvatite, vaš dobitak će iznositi £50 zbog toga što vam je £10 free kredita odbijeni sa računa.

    Uslovi korištenja bonusa

    Glavni je svakako otvaranje naloga i unošenje promo koda. Osim toga, vaš inicijalni ulog mora biti uplaćen na kvote koje su preko 1/2 (1.5). Takođe, uplata inicijalnog listića (onog koji vam omogućava aktivaciju bonusa) mora ići preko glavnog računa, što znači da ne možete uplatiti incijalni listić pomoću free bet kredita ili bonusa iz drugih promocija.

    Kada dobijete free bet kredite, imaćete 30 dana da ih iskoristite pre nego što nestanu sa vašeg naloga. Ono što je sjajno je da ne postoje nikakvi rollover uslovi, tako da ukoliko uplatite listić free bet kreditima i on bude dobitan – dobitak će momentalno biti prebačen na vaš račun i moći ćete da ga podignete.