William Hill – Osvojite £5 svaki put kada Vaš omiljeni igrač zabije gol u Premier ligi

    William Hill je jedna od tvrtki koja ima najdužu tradiciju u svijetu klađenja. Premda je ova kladiteljska kuća osnovana još davne 1934. godine, ona itekako prati trendove u svijetu igara na sreću. Pored najrazličitijih sportova za klađenje, sjajnih koeficijenata i moderne platforme za online klađenje, William Hill je jedna od rijetkih kladionica koja se može pohvaliti odličnim promocijama i bonusima koji se izbacuju na dnevnoj razini.

     

    william hill football

    Svaki put kada Vaš igrač postigne gol u periodu 9. kolovoza do 1. rujna, William Hill Vam poklanja £5 za klađenje.

    U jednom od naših prethodnih članaka govorili smo o Bet boost promociji koja igračima omogućuje da povećaju svoj dobitak na oklade i do £100.

    Uskoro počinje nova sezona u Premier ligi Engleske, a William Hill je za ljubitelje nogometa na Otoku spremio super promociju. Kladite se na svog omiljenog igrača i svaki put kada on postigne gol William Hill će Vas nagraditi sa £5 koje možete iskoristiti za klađenje u ovoj kladionici.

    Tipujte na najboljeg strijelca Premier lige tijekom kolovoza i osvojite bonus za klađenje

    Sjajna vijest iz William Hill kladionice ovog ljeta! Ako ste fan engleske Premier lige „Top Goalscorer“, promocija ove tvrtke svakako će Vas obradovati. Salah, Aguero, Kane, Aubameyang, Giroud, Pogba ili netko sasvim drugi je Vaš favorit za najboljeg strijelca ovog kolovoza u Premier ligi? U William Hillu se možete kladiti na top strijelca tijekom kolovoza nove 2019/20 sezone u Premier ligi Engleske i svaki put kada taj igrač postigne zgoditak ova tvrtka Vam daruje £5 koje možete iskoristiti za klađenje.

    Da biste uopće mogli sudjelovati u ovoj promociji potrebno je da slijedite ove upute:

    Uvjeti korištenja

    William Hill kladionica propisala je određene uvjete koji moraju biti ispunjeni da bi igrač ostvario pravo na bonus koji ova promocija donosi. Ovo je lista uvjeta koji moraju biti zadovoljeni ako se odlučite da sudjelujete u „Top Goalscorer“ promociji:

    Kako u stvari ova promocija funkcionira?

    Da bismo Vam što bolje približili način na koji „Top Goalscorer“ promocija funkcionira, napravit ćemo jedan primjer iz prakse. Naime, u periodu od 9. kolovoza do 1. rujna možete recimo odigrati listić sa single okladom i ulogom od minimum  £20 da Harry Kane bude najbolji strijelac kolovoza u novoj sezoni Premier lige. Svaki put kada ovaj igrač Tottenhama postigne gol tijekom kolovoza u Premier ligi, William će Vas nagraditi s £5 koje možete iskoristiti za klađenje na bilo koji sportski događaj.

    Morate biti obazrivi kada je u pitanju ovaj bonus za klađenje, jer se nagrada mora iskoristiti najkasnije 4 dana od kad Vam je dodijeljena. Ovaj iznos bonusa nije moguće podići s računa, već je samo moguće s njime odigrati listić na neki događaj.

    Iznimno privlačan bonus dobrodošlice u William Hillu

    Osim mnogobrojnih promocija i bonusa koji se mogu svakoga dana naći na web stranici William Hill kladiteljske kuće, ovaj operater svoje nove korisnike nagrađuje i vrlo lijepim bonusom dobrodošlice. Potrebno je ispuniti vrlo jednostavne uvjete i aktivirati promo kod – i sjajan welcome bonus može biti Vaš!

    Kada se registrirate na sajt William Hill kladionice, potrebno je da na Vaš kladioničarski račun uplatite prvi depozit u iznosu od £10 uz pomoć promo koda koji možete naći na njihovom sajtu. Potom napravite okladu s minimalnom kvotom 1.50, a William Hill će Vas nagraditi s tri besplatne oklade od po £10.

    Nažalost ovaj bonus dobrodošlice ne mogu aktivirati igrači u Hrvatskoj, ali je on dostupan za sve naše kladitelje u inozemstvu. Kompletnu recenziju našeg tima za ovu tvrtku iz Velike Britanije možete pročitati ovdje.