William Hill: Nevjerojatne promocije su na dohvat ruke!

    William Hill: Nevjerojatne promocije su na dohvat ruke!

    Utrke konja su jedan od najpopularnijih sportova u kladioničarkom svijetu, i sport koji je visoko cijenjen među kladioničarskom elitom. Bliži se Cheltenham Festival, jedan od najvažnijih događaja u svijetu utrka konja. Ovo je ujedno i jedan od najvećih sportskih događaja u Britaniji, tako da možete zamisliti kakve sve ponude William Hill kladionice možete očekivati povodom ovakvog sportskog događaja.

    Oni su ipak standard za sve ostale, i sukladno s tim nude najbolje promocije prilikom sportskih događaja ovakve važnosti. Ovog puta su spremili desetak zbilja spektakularnih promocija koje će oduševiti sve ljubitelje utrka konja u Hrvatskoj. I pored utrka konja, William Hill vam nudi nevjerojatne promocije i za druge sportove.

    Uplatite okladu na jednu od Evening All Weather utrka i, ako vaš konj završi na drugoj ili trećoj poziciji iza glavnog favorita, William Hill će vam refundirati vašu okladu u vrijednosti do ₤25 u free bet kreditima. Minimalni koeficijent na vašem listiću mora biti veći od 1.2, a minimalna uplata ₤1. Kako biste ostvariti pravo na ovu kompenzaciju morate uplatiti listić pravim novcem, jer se oklade uplaćene free bet kreditima ne računaju. Također, imat ćete 4 dana da iskoristite vaš free bet kredit prije nego što nestane s vašeg računa.

    Promocija Golden Goal

    Uplatite novac na pobjednika meča i, ako vaš tim prvi postigne pogodak, dobijete novčanu nagradu u iznosu do ₤50 čak i ako ne pobijede meč. Naravno, ovaj bonus vrijedi samo za mečeve iz William Hill ponude koju možete naći na oficijalnoj William Hill platformi. Ova novčana kompenzacija će vam biti isplaćena u kešu, odnosno možete je iskoristi bez ispunjavanja rollover uvjeta. Ovaj bonus možete aktivirati čak i ako uplatite listić free bet kreditima, i dobitak će vam svakako biti isplaćen u kešu. Naravno, ako iskoristite Cash In opciju, nećete biti u mogućnosti da iskoristite ovu sjajnu promociju.

    Kako biste aktivirali ovu promociju, morate pronaći „90 Minutes“ sektor gdje ćete naći utakmicu koja ispunjava kriterije bonusa. Ako se okladite na neki tim a on prvi postigne pogodak i pobijedi utakmicu, vaša oklada će biti tretirana kao i svaka druga. To praktično znači da ni u kakvom slučaju ne možete pokupiti i novac od bonusa i novac s vašeg listića – samo jedno od ta dva.

    Bet Boost promocija

    William Hill vam svakoga dana poklanja po 3x Bet Boost bonusa do iznosa od ₤20 koje možete iskoristiti na utrke konja koje se odigravaju do kraja veljače. Ova ponuda se može koristiti samo za utrke konja. Promocija ne može biti korištena u kombinaciji s nekom drugom, tako da, ako ste već aktivirali neku promociju, morate sačekati da prvo ona istekne, pa tek onda možete koristiti Bet Boost. Nažalost, ovaj sjajni bonus će biti proglašen nevažećim ako je vaš listić uplaćen free bet kreditima. Pri aktiviranju ovih bonusa vodite računa da ne otvarate više od jednog računa sa iste IP adrese, jer vas William Hill može permanentno banovati sa svoje platforme. Unatoč tme, sve ostalo je dozvoljeno, i svaka oklada je dobrodošla. Birajte sigurno, i igrajte sa jednom od najpouzdanijih operatera na planeti!