William Hill nagrađuje nove korisnike s 30 eura besplatnog klađenja

    Britanski William Hill jedna je od najstarijih i najvećih svjetskih kladionica osnovana 1934. godine, a koja se i danas još uvijek trudi privući nove igrače diljem svijeta. Jedna od njihovih brojnih pogodnosti koje nude ona je za nove članove koji se registriraju putem njihovih internet stranica. Osim klađenja, djeluju i kao internet stranica s vijestima koja sadrži i intervjue sa sportašima i sportskim djelatnicima, opise sportskih događaja, ali i razne ostale sportske sadržaje.

    Svi novi korisnici ove kladionice koji uplate na svoj listić 10 funti ili 10 eura mogu uz pomoć promo koda C30 dobiti na svoj račun tri puta više novaca za besplatno klađenje. To dakle čini ukupno 30 funti ili eura na vašim računima za oklade bilo koje vrste. Promotivni period započeo je 01.01. ove godine, a traje sve do kraja 2018. godine.

    Kako ova promocija funkcionira? Pa vrlo jednostavno. Kada otvorite novi nalog na William Hillu kliknete na tipku „Agree and Join“ na početnoj stranici i unesete C30 promo kod u bok pod nazivom „Promo Code“. Nakon toga kvalificirat ćete se za promo sredstva kada odigrate singl okladu s ulogom od minimalno 10 eura ili funti na koeficijent 1,50 ili veći. Oklada mora biti samo na sportske događaje, što ne uključuje kazina i druge sadržaje web stranice ove kladionice.

    William Hilll - klađenje

    William Hilll – klađenje

    Neovisno od ishoda vaše oklade dobijate nakon toga tri puta po 10 eura ili funti za potpuno besplatne buduće oklade. Ova sredstva moći ćete vidjeti na vašemu računu na „Bet slip“ stranici vašeg naloga na William Hillu. Svakih 10 valutnih jedinica možete dalje koristiti za besplatna klađenja na sportske događaje u narednih 30 dana od kada ste taj kredit dobili na svoj nalog.

    Sredstva koja ćete dobiti na račun ne možete povući sa svog naloga, ali svaka dobit koju uz pomoć njih ostvarite automatski će se transferirati na vaš nalog te ćete dalje moći s njima raspolagati, bilo da ih želite podići, bilo da ih želite investirati u buduće oklade.

    Sudionici ove promocije mogu biti samo igrači koji imaju svoje bankovne račune u funtama ili eurima. Na žalost, nemoguće je sudjelovati putem uplata preko servisa kao što su : Neteller, Moneybookers, PayPal, PaySafe, Envoy, Skrill 1-Tap ili Plus.

    Ovaj specijal se čini jako zanimljiv i nadamo se da ga nećete olako propustiti. Osim William Hilla i brojne druge kladionice nude razne bonuse za nove korisnike, međutim rijetko koja da će dati baš 30 eura, a na vama je da okušate svoju sreću i kladite se pametno pa ni profit tada neće izostati.