William Hill – Kako podići novac?

    Jedna od najboljih svjetskih kladiteljskih kuća uspijeva da zadovolji kriterije svih svojih igrača, pa je tako izbor metoda pomoću kojih korisnik može podići novac sa svog kladiteljskog naloga i više nego idealan.

    Osim mogućnosti da svoj novac prenese u što kraćem vrijemenskom roku, igrač također bira između nekoliko vrsta metoda za isplatu depozita u William Hillu. Ovo je, između ostalih, jedan od glavnih razloga zašto ovaj kladiteljski gigant uživa ogromno povjerenje kod igrača diljem svijeta.

    Metode za isplatu depozita u William Hillu

    Ako se odlučite kladiti u William Hillu, moći ćete da birate između nekoliko načina na koje možete podići svoj novac sa kladiteljskog računa, a sve ove metode možemo svrstati u nekoliko grupa.

    Vaš depozit u jednoj od najuglednijih kladiteljskih kuća možete podići na sljedeće načine:

    Isplata putem bankovnog računa i kreditnih i debitnih kartica

    Jedan od tradicionalnih oblika isplate depozita u William Hillu jeste putem bankovnog računa. Ako želite povući svoj novac putem bankovnog transfera, potrebno je da samo povežete svoj bankovni račun sa Vašim kladiteljskim nalogom i povučete svoja sredstva. Minimalni depozit koji možete podići ovim putem iznosi 25 funti, dok je maksimalna svota novca za podizanje nevjerojatnih 100.000 funti. Ako se odlučite za ovu metodu isplate, Vaš novac bit će na Vašem računu u periodu od 2 do 5 dana.

    Isplata putem kreditnih i debitnih kartica također spada u popularne metode za isplatu depozita, a Vaš novac ovim putem možete podići svojom Visa, Mastercard, Diners Club i Maestro karticom. Minimalni iznos koji možete podići ovim putem iznosi 5 funti, dok je maksimalna dozvoljena isplata depozita čak 99.000 funti. Novac koji povučete na ovaj način bit će na Vašem računu u periodu od jednog do tri dana, i ovaj vrijemenski rok važi za sve kreditne i debitne kartice.

    Isplata putem e-Walleta

    Jedna od mogućnosti pomoću kojih možete podići svoj novac u William Hillu jeste putem nekog od elektronskih novčanika koji služe za uplatu i isplatu novca na internetu. Treba naglasiti da svoj novac u ovoj kladionici još uvijek ne možete podići putem svog Skrill i Neteller e-Walleta, ali Vam zato na usluzi stoje tvrtke kao što su Pingit, Paypal, WebMoney, Yandex Money, Visa Qiwi Wallet i Eco eWallet.

    Minimalna svota novca koju morate povući ovisi o tome koji novčanik izaberete, pa je tako minimalni depozit za isplatu putem Paypala 10 funti, dok je sa Yandex Money-em minimalni iznos 25 funti. Za ostale dostupne e-Wallete minimalni depozit koji možete povući iznosi 5 funti. Novac koji povučete ovim putem bit će na Vašem računu najčešće u periodu od 1 do 2 dana, s tim što novac prenešen putem Yandex Money-a leže na Vaš račun u periodu od 5 do 10 dana.

    Online banking i Cash vaučer isplata

    Jedna od opcija za podizanje novca u William Hillu jeste i online bankingom, odnosno novčanim servisima koji omogućuju transfer Vašeg novca putem interneta. Dostupni online banking servisi u ovoj kladionici su: Eps, Euteller, Fast Bank Transfer, Instadebit, Poli, Safety pay, Sofort i Trustly. Minimalni depozit koji možete podići putem ovih servisa iznosi 5 funti, dok je period za koji će Vaš novac biti prenešen na Vaš račun najčešće između 5 do 10 dana.

    Vaš novac u William Hillu također možete povući i putem Vašeg Cash vaučera ili Pre paid kartice, a servisi namijenjeni za tu svrhu su William Hill Cashdirect, Paysafe card, Todito Cash i Neosurf.