William Hill – Metode za uplatu depozita

    Ova kladionica sa zacijelo najvećim svjetskim ugledom izdvaja se po mnogo čemu kada su u pitanju vrste i kvalitete usluga koje pruža, pa je takav slučaj i kada govorimo o načinima na koje je moguće uplatiti novac za klađenje na kladiteljski nalog.

    William Hill je svojim igračima pruža veliki broj mogućnosti kada su u pitanju metode pomoću kojih igrač može uplatiti svoj depozit, i ovo je sasvim sigurno jedan od glavnih razloga zašto ovaj kladiteljski gigant uživa toliku popularnost među korisnicima diljem svijeta.

    Metode za uplatu depozita u William Hillu

    Postoji veliki broj načina na koje je moguće uplatiti depozit na svoj kladiteljski račun u William Hillu, a sve ove metode mogli bismo svrstati u nekoliko njih:

    Svaki od ovih načina također ima i svoje uvjete kada su u pitanju minimalni i maksimalni iznosi depozita koji želite uplatiti, a svakako velika pogodnost jeste i ta što su gotovo sve metode jako efikasne, stoga je novac koji uplaćujete dostupan na Vašem kladiteljskom nalogu gotovo istog trenutka.

    Uplata putem bankovnog računa i kreditnih kartica

    Uplatu novca na Vaš nalog putem bankovnog računa možete izvršiti u svega nekoliko koraka, a sve što se od Vas traži jeste da povežete svoj bankovni račun sa svojim kladiteljskim nalogom. Vaš depozit uplaćen ovim putem bit će prenešen na Vaš kladiteljski nalog u periodu od 2 do 5 dana, i ovo je možda i najveća mana ove metode uplate. Minimalni iznos koji možete uplatiti putem bankovnog računa je 25 funti, dok maksimalna dozvoljena uplata iznosi čak 100.000 funti.

    Uplatu novca putem kreditnih i debitnih kartica također možete obaviti u kratkom vrijemenskom roku, a svoj novac ovim putem možete uplatiti svojom Visa, Mastercard, Maestrocard ili Dinners Club karticom. Novac uplaćen nekom od ovih kartica bit će na Vašem nalogu u periodu između jednog i tri dana, a minimalni iznos koji možete uplatiti ovim putem iznosi 5 funti.

    Uplata putem online bankinga i e-Walleta

    Online banking je jedna od savremenijih metoda za uplatu novca na internetu, i ovaj način uplate depozita je dostupan i u William Hillu. Uz pomoć određenog bankovnog servisa čije usluge možete naći na samom sajtu kladionice, svoja sredstva za klađenje možete uplatiti kad god poželite, a jedini uvjet koji morate ispoštovati jeste da Vaš minimalni iznos uplate bude 5 funti. Online banking servisi uz pomoć kojih možete uplatiti novac u William Hillu su: Trustly, Sofort, Safety Pay, Poli, Instadebit, Fast Bank Transfer, Euteller i Eps, a svaki od ovih servisa možete koristiti ovisno o tome iz koje zemlje dolazite.

    Uplata novca putem e-Walleta sasvim sigurno je jedna od popularnijih metoda za uplatu depozita, a zacijelo najefikasniji elektronski novčanici za Vaš transfer novca u William Hillu su Skrill, Neteller, PayPal, Webmoney, Yandex Money, kao i još nekoliko drugih. Visina minimalnog iznosa Vaše uplate ovisi o tome koji e-Wallet izaberete, pa je tako sa Yandexom minimalna uplata 25 funti, dok je, primjerice, minimalna uplata putem PayPala 10 funti.

    Ako Vaš depozit uplatite putem Skrilla ili Netellera, novac će biti na Vašem kladiteljskom računu gotovo istog trenutka, dok je za neke druge e-Wallete period čekanja transakcije nerijetko i do 5 radnih dana.

    Uplata putem cash vaučera i Pre paid kartica

    Ovo je još jedna vrsta platforme za uplatu elektronskog novca koja omogućuje uplatu novca putem neke od Pre-paid kartica ili vaučera koji želite iskoristiti. Servisi koji Vam omogućuju ovaj vid uplate u William Hillu su: William Hill Cash Direct, Paysafe card, Todito Cash i Neosurf.