The Ashes: Besplatna oklada za svaki napravljeni Century u William Hillu

    Jedna od najrenomiranijih svjetskih kladionica zacijelo se izdvaja kada su u pitanju aktualne promocije za sve igrače, pa tako William Hill ovoga puta nudi još jedan fantastičan bonus koji mogu osvojiti svi registrirani članovi.

    willamhill theashes

    Izaberite kladiteljsku ponudu The 2019 Ashes – Series Top Batsman

    U jednom od naših ranijih članaka već ste mogli čitati o sjajnom bonusu ove kladiteljske kuće koji se odnosi na klađenje u okviru golf turnira, a najnovija promocija William Hilla odnosi se na predstojeći kriket meč iz The Ashes serije, gdje Vas ova kladionica nagrađuje besplatnom okladom.

    Ako se okladite na predstojeći meč između Australije i Engleske u okviru The Ashes kriket serije i tipujete na najboljeg udarača, William Hill Vas nagrađuje besplatnom okladom svaki put kada Vaš igrač ostvari popularni Century!

    Besplatna oklada za svaki Century

    Jedna od najsvježijih promocija koje nam dolaze iz William Hilla zacijelo će se dopasti svim ljubiteljima kriketa, a ovoga puta ovaj bonus uključuje klađenje u okviru čuvenog turnira iz serije The Ashes u kojem tradicionalno sudjeluju reprezentacije Australije i Engleske.

    Ako se okladite na ovaj kriket meč i položite okladu u okviru kladiteljske ponude za najboljeg udarača, William Hill Vam poklanja besplatnu okladu u iznosu od £10 svaki put kada Vaš igrač ostvari Century, odnosno napravi rezultat od 100 i više istrčavanja (run-ova) unutar jednog inninga.

    Ovaj sjajni bonus William Hilla možete iskoristiti u svega nekoliko koraka:

    Kada kreirate svoju okladu, William Hill će Vas nagraditi besplatnom okladom u iznosu od £10 svaki put kada Vaš udarač napravi Century, a ovaj iznos bit će uplaćen na Vaš kladiteljski nalog tijekom sljedećeg dana od trenutka kada je Century napravljen.

    Sjajne kvote za udarače

    Ako ste ljubitelj klađenja na kriket, kao i ovog sporta općenito, svakako će Vam se dopasti kvote koje William Hill daje u okviru kladiteljske ponude za udarače na predstojećem The Ashes natjecanju. Trenutačno najmanji koeficijenti za klađenje na najboljeg udarača nisu veći od 4.50, koliko ova kladionica daje za okladu na udarača Joea Roota, te i 5.50, koliko Vam William Hill plaća za okladu na Stevea Smitha.

    Bet willamhill The Ashes

    William Hill također naglašava da za ovaj bonus možete kreirati jedino singl oklade, te da se kombinirane i sistemske oklade neće važiti za ovu promociju. Isto tako ova kladiteljska kuća napominje da se za aktualni bonus računa samo prva napravljena oklada u okviru ove ponude na dnevnoj razini, pa će tako za svaki napravljeni Century važiti samo Vaša prva dnevna oklada.

    Ova britanska kladionica također napominje da zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja od strane igrača, te da ovaj bonus igrači mogu iskoristiti sve do 1. kolovoza 2019. godine.

    Lijep bonus dobrodošlice za nove igrače

    William Hill se osim fantastičnih promocija zacijelo izdvaja i po sjajnom bonusu dobrodošlice koji mogu iskoristiti svi igrači koji se žele registrirati, te tako ova kladiteljska kuća poklanja besplatnu okladu za prvi uplaćeni depozit uz pomoć promo koda koji se nalazi na samoj stranici.

    Ako uplatite prvi depozit u minimalnom iznosu od £10 uz pomoć ovog promo koda, te odigrate listić s minimalnom kvotom od 1.50, William Hill Vas nagrađuje s tri besplatne oklade od po £10, što je zacijelo sjajan način da započnete svoju kladiteljsku avanturu.

    Premda ovaj bonus dobrodošlice ne važi za naše igrače u Hrvatskoj, ovu promociju mogu aktivirati svi naši kladitelji u inozemstvu.