Otvorite račun u BetWorld i ostvarite simpatični bonus svakog ponedjeljka

    Opće je poznato da BetWorld važi za jednu od najelitnijih kladionica na svijetu i kladionicu koja nudi ogroman izbor mogućnosti za klađenje. Uz dobre kvote i raznovrsnu ponudu za nogomet, BetWorld nudi svojim vjernim igračima mogućnost ostvarivanja fantastičnih bonusa dobrodošlice prilikom kreiranja računa. Ali i to nije sve, jer uz ove sjajne bonuse dobrodošlice možete aktivirati i sjajne promocije koje izlaze svakog tjedna. Razmislite dobro o svojim opcijama i uradite ono što je najbolje za vas i vaše listiće! Igrajte pametno i pokupite ove nevjerojatne bonuse!

    betworld_home

    10% Combi Cash-Back!

    Ponedjeljak je dan kada sumiramo dojmove tekućeg kola u nogometu i dan kada većina nas žali za propuštenim prilikama. Međutim, nekada ponedjeljak može predstavljati posljednju nadu da se vrati uloženo ili možda zaradi neki novac. S BetWorld kladionicom možete pojačati vaše listiće jer vam ovaj svjetski poznati bookmaker nudi velikodušan bonus svakog ponedjeljka. Naime, za svaku vašu uplatu izvršenu ponedjeljkom do 11:59, BetWorld vam daje 10% bonusa bez obzira na to je li vaš listić dobitni ili ne. Sjajno zvuči zar ne?

    Na ovaj način možete prikupiti bonus do iznosa od €25 po računu, što znači da je više listića u igri. Moramo napomenuti da morate odigrati kombinirane uplate s kvotom 2.5 i većom kako bi učestvovali u ovoj promociji. Live bet oklade također dolaze u obzir.

    Možda vam na prvi pogled djeluje kao slaba kompenzacija za uloženih €250, ali ako pogodite kvotu 10, vraćate se u igru. Ovo je svakako jedan od primamljivijih tjednih bonusa koji predstavlja šansu za ulazak u novi tjedan s osmjehom!

    Money-Back Guarantee

    Ako postoji nešto što ljubitelji nogometa mrze više od toga da im cure prekidaju utakmice zbog odlaska u shopping, onda je to svakako nogometna utakmica  završena rezultatom 0-0. Ali nemojte padati u depresiju, jer nije sve tako crno. Ako se kladite na utakmice iz BetWorld ponude i neka od njih se završi rezultatom 0-0, ovaj bookmaker vam nudi utješnu nagradu u vidu €25.

    Napominjemo da ova ponuda vrijedi samo za mečeve iz njihove ponude, tako da ne možete sami birati tipove. Sljedeća utakmica je Juventus – Atletico Madrid, i ona se po rasporedu igra 12.03.2019. godine. Naravno, live bet oklade se ne računaju, tako da morate odigrati vaše listiće prije početka meča.

    Welcome to Betworld!

    Betworld vam želi toplu dobrodošlicu u svoje kladioničarske odaje i nudi doista spektakularan bonus prilikom kreiranja računa. Naime, radi se o welcome bonusu od 100% do iznosa od €100 koje igrači mogu iskoristiti kladeći se na neku od utakmica iz širokog asortimana ponude Betworlda. Primjerice, ako igrač otvori račun i uplati €50 kao inicijalni depozit, on će biti nagrađen s dodatnih €50.

    Također rollover faktor za ovaj bonus je 5, a minimalna kvota za korištenje ovog bonusa 1.7, što smatramo vrlo poštenim. Ovaj bonus za nove korisnike je validan 10 dana nakon otvaranja računa, što znači da ne bi trebalo puno čekati s plasiranjem oklada. Svi uvjeti za sjajne oklade su tu – otvorite račun u Betworld kladionici sada i poletite na krilima ovih fenomenalnih bonusa!