Betworld – Kako uplatiti depozit

    BetWorldJedna od najbrže rastućih svjetskih kladiteljskih kuća zacijelo se ističe i po tome što vodi računa o svim svojim korisnicima. Bilo da je riječ o atraktivnim bonusima, bogatoj kladiteljskoj ponudi ili o načinima na koje je moguće uplatiti depozit za klađenje, Betworld se sasvim sigurno može svrstati na sam vrh lanca u svijetu online kladionica.

    Kada je u pitanju način uplate depozita na kladiteljski račun, ova kladiteljska kuća svojim igračima omogućava čitav niz mogućnosti putem kojih mogu uplatiti svoja sredstva za klađenje. Ovo je zacijelo jedna od najvažnijih karakteristika koje Betworld posjeduje i upravo ovaj kvalitet je prepoznat i kod velikog broja igrača širom svijeta.

    Kako uplatiti depozit na svoj račun

    Betworld je jedna od onih kladiteljskih kuća koja svojim igračima daje više izbora kada su u pitanju uplata i isplata depozita na kladiteljski nalog. Za razliku od nekih manje popularnih online kladionica gdje se igrač često mora opredeliti isključivo za jednu do dvije opcije kada je uplata depozita u pitanju, uplatu sredstava na Vaš kladiteljski račun u Betworldu možete izvršiti putem nekoliko metoda.

    Vaša sredstva za klađenje u ovoj online kladionici možete uplatiti na sljedeće načine:

    Premda još uvijek nije moguća uplata sredstava na kladiteljski račun i putem bankovnog računa, sve ostale metode jako dobro zamijenjuju uplatu ovim putem, te je u Betworldu ovaj metod još uvijek u drugom planu.

    Minimalna uplata depozita €10

    Da biste uopće mogli uplatiti svoj depozit u ovoj kladiteljskoj kući, prvi uvjet zacijelo je da se registrirate na sajt ove online kladionice. Postupak same registracije prilično je jednostavan, a sam dizajn sajta dodatno olakšava igračima koji se žele registrirati.

    Betworld

    Betworld

    Sve što igrač treba uraditi nakon registracije da bi započeo svoju kladiteljsku avanturu jeste da uplati prvi ulog na svoj kladiteljski račun. Kada je riječ o visini uplate sredstava na Vaš kladiteljski nalog, jedini uvjet koji morate ostvariti jeste da Vaš iznos uplate bude najmanje €10, koliki je minimalni iznos za uplatu depozita u ovoj kladiteljskoj kući. Prilikom uplate sredstava na kladiteljski račun, igrač također bira i mogućnost u kojoj valuti želi uplatiti svoj novac, a u ove svrhe na raspolaganju ima čak tri valute – euro, dolar i funtu.

    Kada je riječ o visini iznosa uplate za Vaš kladiteljski listić, minimalna uplata koju morate ostvariti za svoj pojedinačni tiket iznosi €0,50, dok je €0,30 najmanji iznos koji uplaćujete za svoj sistemski tiket. Također treba napomenuti da je maksimalni dobitak koji možete ostvariti na jednom tiketu €10,000.

    Naknade za uplatu depozita između 2 i 3%

    Kao i kod velikog broja najvećih svjetskih kladiteljskih kuća, Betworld također vodi računa o visini naknada koje se tiču uplate i isplate sredstava. Ono što zacijelo raduje kada je riječ o ovoj kladionici jeste da su naknade za uplatu kladiteljskog depozita minimalne, te se tako za transfer novca u Betworldu računa naknada u iznosu od 2–3%.

    Upravo ove niske naknade i mogućnost uplate depozita putem nekoliko metoda plaćanja jesu razlog zašto se igrači sve češće opredeljuju za ovu kladiteljsku kuću. Ovo je ujedno i poziv da i sami isprobate usluge ovog kladiteljskog giganta i lično se uvjerite u operativne karakteristike ovog priređivača klađenja.