Okladite se na pobjednika meča i osvojite besplatnih 5 funti sa Betfairom!

    Još jedna fantastična promocija dolazi nam iz jedne od najvećih svjetskih kladiteljskih kuća, a sve što se od Vas traži jeste da se okladite i osvojite svoj bonus! Okladite se na duel iz engleske pikado lige i osvojite besplatnu okladu za Vaš nogometni listić!

    Betfair klađenje promocija

    Betfair klađenje promocija

    Betfair je za svoje igrače i ovog tjedna spremio sjajnu promociju koja korisnicima omogućava da za jednu okladu dobiju bonus u maksimalnom iznosu od 5 funti. Okladite se za 10 funti na pikado duel engleske Premijer lige Van Gerwen protiv Smitha i osvojite dodatnih 5 funti za svoj budući nogometni tiket!

    Okladite se na pikado derbi i osvojite besplatnu okladu!

    Ukoliko se na vrijeme okladite na pikado meč između branitelja prvaka Van Gerwena i doprvaka engleskog šampionata Smitha koji se sastaju u prvom kolu prvenstva, imate mogućnost zaraditi besplatnu nogometnu okladu u maksimalnom iznosu od 5 funti.

    Jedino što se od Vas traži jeste da Vaša oklada sadrži kvotu koja je veća ili jednaka sa 1.2, a Vaš najveći iznos uplate koji će se računati za ovu promociju bit će 10 funti. Najveća visina bonusa koju možete dobiti za ovu promociju iznosi 5 funti, drugim riječima, točno upola manje 10 funti, koliko Vam treba da bi ste uzeli maksimalni iznos za besplatnu okladu.

    Možete sudjelovati u ovoj promociji i in-play okladom, što znači da se možete okladiti na meč Van Gerwen-Smith i tijekom trajanja meča. Ukoliko, pak, istoga dana odigrate nekoliko tiketa sa ovim parom, za ovu promociju računat će se onaj listić koji ste prvi uplatili.

    Također treba naglasiti da ukoliko Vaša uplata na tiketu premašuje 10 funti, za ovu promociju računat će se samo svota od prvih 10 funti.

    Depozit na Vašem računu u roku od 24 časa

    Ako odlučite sudjelovati u ovoj promociji koja će važiti do trenutka završetka ovog pikado duela, Vaš bonus u maksimalnom iznosu od 5 funti bit će na Vašem računu za manje od 24 časa. Jedino treba napomenuti da svoj bonus možete iskoristiti isključivo za odigravanje svog nogometnog tiketa, što znači da ne možete podići svoju besplatnu okladu.

    Nakon što odigrate svoju besplatnu nogometnu okladu, možete biti u prilici da podignete svoj novac, s tim što Vašu okladu morate iskoristiti tijekom 72 časa od istjeka promocije.

    Ako ste kojim slučajem odigrali multi okladu kojom konkurirate za ovaj bonus a jedan od mečeva sa Vašeg tiketa ipak bude odgođen, Vi i dalje možete sudjelovati u ostvarivanju bonusa sve dok traje Vaš pikado meč. Primjerice, ako na Vašem tiketu imate tri para od kojih je jedan odgođen, računat će se onaj iznos koji Vam preostaje sa dva odigrana para.

    Ovaj jedinstveni bonus možete iskoristiti i Vi u Hrvatskoj, za što je potrebno samo da položite Vašu okladu putem Betfaira na ovaj pikado duel, i to do četvrtka u 22:10, kada počinje ovaj derbi meč engleske pikado lige.

    Betfair također zadržava pravo da sankcionira svoje igrače ili zabrani sudjelovanje u ovoj promociji ako uoči bilo kakve nepravilnosti na korisnikovom nalogu.

    Ipak, ako niste jedan od takvih igrača i želite isprobati još jednu fantastičnu promociju ove kladiteljske kuće, okladite se na pikado meč Van Gerwen-Smith i osvojite bonus za Vaš nogometni tiket!