Betfair Bonus Dobrodošlice

Betfair iskustva

Ako govorite o velikim, vodećim sportskim kladionicama na Internetu, Betfair ne možete ignorirati. Od prijelaza tisućljeća, britanska kladionica pripada trendseterima. Etiketa Betfair postala je poznata bez sumnje kroz kladioničarsku razmjenu, koja je danas jedini vodeći u svom segmentu. Zbog pravnih razloga, njemački kupci ne mogu koristiti ovu ponudu. Međutim, to nije razlog za smetnje. Betfair može poslužiti paralelno s klasičnom ponudom kladionica. Pogledali smo bliže kladioničara i temeljito provjerili na svim relevantnim područjima. U testu možete pročitati naše detaljne Betfairove iskustva. Pogledali smo iza vrata Britanskog operatera klađenja i stavili poseban naglasak na značajke ozbiljnosti. Nadalje, tu su sve informacije u nastavku o ponudi za klađenje, bonus programu, depozitima i isplatama te korisničkoj podršci.

Izvrsni doživljaj Betfair-a pokazali smo u koeficijentima klađenja. Oni koji se stalno žele kladiti na najbolje šanse su u najboljim rukama. Ponude se nadograđuju iz njemačke perspektive uz potpuno oslobođenje od plaćanja poreza.

Regulacija MGA
Sportski 20
Klađenje uživo
Mobilna Aplikacija
Služba za korisnike eMail, Phone
Način Plaćanja

100€

Bonus Dobrodošlice sada dobiti bonus

Betfair u sažetku

 • Kvote za klađenje do 96 posto
 • Svi savjeti su bez poreza
 • Dvije alternativne nove ponude kupaca
 • PayPal kao način polaganja i podizanja
 • Web stranica nije dostupna na hrvatskom jeziku
 • nema hrvatske službe za korisnike

Betfair – činjenice i podaci

Betfair je tu od 2000. godine. U prvih nekoliko godina Britanci su uvijek bili usredotočeni na razmjenu kladionica. Korak po korak, međutim, pretvorio je Betfair u potpunu davatelja kockanja koja sada služi svim sektorima. Iza ponude za klađenje je Betfair International Plc, čije se dionice trguje na Londonskoj burzi. Grupa također posjeduje poznatu kladionicu Paddy Power, s kojom tvrtka pokriva istodobno stacionarno tržište s preko 600 kladionica u Velikoj Britaniji.

Kladioničar može imati nekoliko važećih licenci za kockanje. Za srednjoeuropsko područje, relevantno je odobrenje EU od nadležnog tijela za matičnu igru. Ostali odobrenja ima Betfair među ostalima u Gibraltar, Isle of Man, u kući britanskog Komisija za kockanje i Ministarstva unutarnjih poslova u Schleswig-Holstein. Betfair je član svih relevantnih međunarodnih organizacija kladionica.

Vrlo dobar naziv Betfair se dodatno razvio kao nogometni sponzor. Britanci trenutno podržavaju vrhunske klubove FC Barcelona i Juventus.

Britanski su se iz Njemačke privremeno potpuno povukli nakon uvođenja poreza na klađenje. Tijekom vraćanja na tržište, Betfair je osigurao usluge Michaela Ballacka. Bivši kapetan nacionalne reprezentacije radi kao lice Betfaira u njemačkoj jezgri.

Ponuda za klađenje: Koji je najbolji odabir sportova i oklada na Betfair?

Online kladioničar temelji se na našem Betfair iskustvu na vrlo uspješnoj mješavini mainstream i frame disciplina. Na dnevni prosjek, davatelj usluga ima oko 25 sportova na zaslonu. Iako Betfair nije vodeći na tržištu u smislu količine, ona dobro pokriva korisničke kladioničke potrebe.

Jasni broj “jedan” u portfelju je kraljevski nogomet. Betfair je zastupljen na svim kontinentima, a Europska je, naravno, istaknuta pozicija s najboljim natjecanjima iz Engleske, Španjolske, Njemačke i Italije. Na pozitivnoj strani, nedostaci nižih ligama, uključujući juniorske i amaterske igre, nisu ni zanemareni. Osim svih WTA i ATP turnira, uz brojne događaje Challengera i ITF Future, britanski – u tenisu – broj dva sporta. Osim toga, također su pokazale da su ponude u hokeju na ledu, košarku, borilačkim vještinama, motornim sportovima, rukometu i odbojci kompletne u Betfair testu. Naravno, američki nogomet, ragbi i bejzbol ne bi trebali nedostajati.

Britanska nota u ponudi za klađenje prepoznatljiva je u galskom sportu, kao i utrkama konja i na pasa. Posebnu pohvalu zaslužuju i brojne atletske ponude, koje se mogu naći samo u ovom obliku s najmanjim brojem natjecatelja. U zimskim mjesecima, naravno, ne smiju se propustiti i discipline poput biatlova, skakanja skijanja ili alpskog skijanja. U dubini opcija klađenja, Betfair ima sva relevantna tržišta na ekranu, od različitih ciljeva preko / ispod verzije, kako bi se klađenje dovelo do točnog rezultata. U najvažnijim nogometnim ligama, kladioničar poziva dobre 100 opcija po igri.

Klađenje uživo: Što je Live Center na Betfair?

Dok se neke kladionice usredotočuju na samo nekoliko sportova i odabiru vrhunske priredbe uživo, na našem iskustvu, u Betfairu “In Play”, punu čaroliju sporta. Kladioničar nudi raznovrsnost. Nogomet i tenis su zasigurno dominantni sportovi, ali to nije kraj zastave. Odbojka na pijesku, kriket i baseball pružaju brojne dodatne live ponude.

Centar uživo je vrlo jasno uređen. U gornjem području, korisnik može prebaciti veliki gumb dizajn između sportskih. O padajućem prozoru omogućuju postavljanje posebnih koeficijenata, na primjer, sa sljedećim odabirom:

 • kvote utakmica
 • poluvrijeme
 • pogodci obje momčadi?
 • Iznad i ispod 1.5
 • Više i ispod 2,5
 • Iznad i ispod 3.5
 • Iznad i ispod 4,5

Žive oklade mogu se staviti na cijelu igru ili kao oklada za ostatak vremena. U jedinstvenom pogledu na susret, korisnici vide sve izgledi za igru uređeni vrlo jasno. Međutim, u ovoj točki malo je kritika da kupac gubi pogled na druge susrete uživo. Dodatni raspored ostalih događaja koji se izvode na lijevom rubu slike nije dostupan na Betfair.

Bonus: Postoji li Betfair bonus i koji su uvjeti?

Novi korisnici počinju s Betfairom, naravno, s bonusom dobrodošlice. Ne, čak možete odabrati između dvije alternativne nagrade kupcu. Ako koristite Betfairov bonus kod “ZSKACH” prilikom prijave, počnete s klasičnim 100% bonusom od 100 eura. Minimalni polog potrebno je deset eura. Idealna zarada iznosi 100 eura kako bi primili dodatnih 100 eura kao premiju, a zatim počeli s 200 eura. Valjano su samo plaćanja s kreditnim karticama, uz PayPal, kao i izravnim sustavima rezervacije Sofortüberweisung ili GiroPay.

Smjernice za prevrtanje navode da početni kapital mora igrati tri puta kako bi se postigao rok dospijeća. U maksimalnom slučaju, kupac mora stići do rollover od 600 eura da ide po prvi put bez ikakve štete na naplati. Pri igranju besplatnih igara potrebno je uzeti u obzir minimalnu kvotu od 1.6. Za kombinirane oklade, najmanje jedan odabir klađenja mora zadovoljiti pravilo kvote. Betfair Bonus vrijedi samo za nove igrače koji žive u Njemačkoj i u Austriji.

Alternativno, možete odabrati pet besplatnih oklada vrijednih ukupno 100 eura kao poklon startera. Ključno je za to pri registraciji Betfairove bonus koda “ZSSOBB”. Iako iznos depozita nije relevantan za bonus, primjenjuju se ista pravila za polog kao i za bonus bodova. Moraju se pridržavati važećih metoda prijenosa.

Osnova za dostatnost slobodnih oklada su kvalificirani savjeti za vlastiti novac. Morate postaviti pet oklada na deset eura kako bi dobili besplatnu okladu od 20 eura zauzvrat. Oklade za kvalifikaciju moraju imati minimalnu kvotu od 1,5. Bez obzira na to jesu li ovi savjeti osvojili ili izgubili. Proces se može ponoviti pet puta tako da dobijete pet besplatnih oklada od € 20 (ukupno € 100). Betfair koristi 30 dana kao vremenski prozor. Sama slobodna oklada općenito se postavlja u ukupnom iznosu i da je izgledi za minimalno 1,2. Primjenjuju se uobičajena pravila za besplatnu okladu. Bonusna ponuda tvrtke Betfair može biti otkupljena od strane kupaca iz Njemačke, Austrije i Švicarske.

 

Uvjeti za bonus na prvi pogled (bonus pologa)

 • Bonus Tip: Bonus za uloge
 • Bonus iznos: 100% do 100 eura
 • Preklopak / Minimalna stopa: 3x vlastiti novac + 3x bonus, 1.6
 • Razdoblje završetka: 30 dana

Uvjeti za bonus na prvi pogled (besplatne oklade)

 • Bonus Tip: Besplatno oklada
 • iznos bonusa: 5 x 20 eura
 • Preklopak / Minimalna stopa: 5x savjeti 10 € u omjeru 1.5, slobodni koeficijenti 1.2
 • Razdoblje završetka: 30 dana

Depozit: Kako kupci mogu naplatiti ono što dobiju?

Betfairovu ponudu za prijenos vodi PayPal. Uz podršku e-novčanika, on-line usluga stvara dodatnu, vrijednu oznaku kvalitete. Unatoč ovoj pohlepnoj izjavi, mala kritika nije neprikladna. Ako koristite PayPal kao način plaćanja, morate prihvatiti pristojbe od 1,5 posto. Dvije alternativne e-wallets od Skrill i Neteller su besplatne.

Naknade od 1,5 posto naplaćuju se i za Visa i MasterCard plaćanja kreditnim karticama. Tko koristi unaprijed plaćene kodove Paysafecarda za svoj polog, gubi 2,5 posto na svaki depozit. Nasuprot tome, dva izravna rezervacija sustava Sofortüberweisung i GiroPay su besplatna.

Garantirano na Betfairu su brze i glatke isplate. Unutarnja obrada povlačenja obično traje maksimalno 24 sata. Ako želite primiti svoje dobitke putem bankovnog prijenosa, trebali biste planirati ukupno razdoblje obrade između dva i četiri radna dana. U načelu se sve metode prijenosa mogu koristiti za povlačenje, koje su već verificirane putem pologa. Nadalje, račun primatelja mora uvijek biti naziv igrača. Povlačenja u korist trećih osoba, čak iu obitelji, u načelu su zabranjena.

Prije početne uplate klijent također mora proći provjeru legitimiteta. Betfair zahtijeva tzv. KYC dokumente, koji se sastoje od ID fotografije i novije potvrde adrese.

Koeficjent: Kolika je isplata?

U usporedbi s omjerima, Betfair igra dominantnu ulogu. Kladioničar radi s prosječnim koeficjentom od 95 posto. U najvažnijim nogometnim ligama, naše Betfair iskustvo je još veće. Gotovo jedinstvene ponude su koeficijenti za klađenje za britansku Premier ligu. U engleskoj elitnoj klasi davatelj kladionica je gotovo nepobjediv. Betfair čak uspijeva pozvati najbolju ponudu na nekoliko vjerojatnosti ishoda igre. U europskom top nogometu, Betfair čak postiže isplate iznad 98%.

Slični vrhunski rezultati postižu teniske koeficijente. Za “bijeli sport”, Britanci su trenutno jedini vodeći na tržištu. Na pozitivnoj strani, valja istaknuti da se ključevi kvota ne smanjuju značajno u drugim sportovima. Tko je stavio savjete za sportsko klađenje usluga može biti siguran da su uvijek ima najbolju ponudu na zaslonu. Nema posebnih sklonosti prema favoritima ili strancima na Betfairu. Dati su stabilni izgledi. Manja fluktuacija neposredno prije početka igre gotovo se može zanemariti u praksi.

Garancija za Bundesligu: Betfair također jamči im najbolje koeficijente za Bundesligu. Trajna usporedba tržišta obavlja se putem Betradar informacijskog sustava.

Granice: Koliko je zarada u Betfair po okladi / danu ili tjednu?

Dizajn granicama jasno utvrđenih u dodatnim sportsko klađenje pravila s odredbama i uvjetima u Velikoj Britaniji. Ovisno o sportu i natjecanju, postoje razlike. U nastavku smo sastavili neke relevantne nogometne pobjedničke granice po klađenju.

 • Do milijun eura: English Premier liga, finale FIFA World Cup, francuski Ligue 1, prvi Njemačka Bundesliga, Serie A, španjolski Primera Division, Prvenstvo, Liga 1 & 2, UEFA Liga prvaka (skupina faza), Europa Liga (grupa faza), Europsko prvenstvo UEFA, FA kup (iz prvog kruga), međunarodni natjecateljski meč između dvije ekipe UEFA-e.
 • Do 500.000 eura: finale Afričkog kupa nacija, CONCACAF finale, OI, utakmice između dva CONMEBOL timovi kup utakmica engleske i škotske nogometne lige, National League, škotske Premier lige, škotski kup (drugi krug)
 • Do 250.000 eura: Austrijska Bundesliga Belgijska Jupiler liga, nizozemski Eredivisie, australski A-League, finski Veikkausliiga, drugi francuskoj ligi, druga njemačka Bundesliga Grčka Superleague, norveški Tippeligaen, portugalski Super League, Škotski kup, švedski Allsvenskan, Turska superliga, Danska Super liga, Major League Soccer

Međutim, još uvijek postoje gradacije unutar različitih tržišta klađenja. Na primjer, za ostale sportove primjenjuju se sljedeća ograničenja:

 • Tenis: do 200.000 eura
 • Golf: do 100.000 eura
 • Formula 1: do 50.000 eura
 • Ostali motorsport: do 25.000 eura
 • Odbojka: do 10.000 eura
 • Hokej na ledu: do 50.000 eura (NHL do 100.000 eura)

Betfair iskustvo nam je pokazalo da su Britanci u smislu High Roller sposobnosti na vrh usluga na tržištu.

Služba za korisnike: Kako i kada korisnici mogu dosegnuti zaposlenike Betfair?

Korisnička podrška može se kontaktirati samo u pisanom obliku nakon našeg iskustva s Betfairom. Britanski rad s klasičnom uslugom e-pošte kao i live chat. Zaposlenici njemačkog govornog područja izravno su dostupni svakog dana između 10 i 19 sati. Na telefonskoj hotline se, međutim, odstupa od mrežnog pružatelja usluga.

Ne zelimo zaboraviti da je većina pitanja već odgovorena na vrlo detaljnom izborniku FAQ. Oni koji malo čitaju u odjeljak za pomoć rijetko će trebati kontakt s timom za podršku.

App: Kako se korisnici mogu kladiti?

Sve oklade mogu se jednostavno staviti u pokret putem smartphonea ili tableta. Kupci na putu imaju pristup cijeloj ponudi klađenja bez ikakvih ograničenja. U Betfair testu, aplikacije su se pokazale samoobzirnim i jednostavnim za korištenje. Fokus mobilne ponude su žive oklade, od kojih su neke prikazane izravno na početnom zaslonu.

Betfair-1

Tehnički, davatelj sportsko klađenja se oslanja na klasične, nativne aplikacije za iPhone, iPad i Android. IOS verzija dostupna je za preuzimanje u trgovini App Store. Ako koristite Android smartphone, možete preuzeti svoju verziju izravno s početne stranice.

Porez na klađenje: Tko snosi Riznicu poreza od 5%?

Porez na klađenje je, naravno, vrlo posebna tema za Betfair, kao što je nekada bio razlog povlačenja. Zanimljivo je, međutim, on-line usluga može prikupiti bodove u ovom trenutku u testu. Naravno, Betfair mora platiti pet posto svoje prodaje izravno u njemački porezni ured. Kao klijent, međutim, ne dobivate ništa od ovog posebnog poreza. Betfair u potpunosti preuzima porez sportske opreme iz vlastitog džepa, bez ikakvih poteza. Nije važno hoće li savjeti o klađenju pobijediti ili izgubiti. Za vas je naplata uvijek “gross = net”. Betfair nadoknađuje njemački porez na klađenje s prihodima u drugim državama.

Zbog tog pravila, veći izgledi pojavljuju se u boljoj svjetlosti. Konkretno: Svatko tko donese Betfairu višu koeficijentu za klađenje od 2,0 s kladiti se od 100 € uspješno preko cilja, dobiva cijeli 200 € koji se pripisuje kao oklada za pobjedu. Za usporedive konkurente, koji prenose troškove igračima, dobivate samo “190 eura”.

Dodatne ponude: Što još nudi Betfair uz sportsku kladionicu?

Sportsko klađenje je zaštitni znak tvrtke Betfair, bez pitanja. Davatelj mrežne usluge također može poslužiti i drugim atraktivnim ponudama. Na primjer, ako želite kockati malo, možete se prebaciti na povezani online casino ili poker arenu. U virtualnoj kockarskoj dvorani iu live casinou Betfair radi zajedno s proizvođačem softvera i igra promotorom Playtech.

Za dodatnu raznolikost i vrhunske koeficijente oko sata također pružaju virtualne sportsko klađenje. Korisnici imaju izbor fiktivnih natjecanja u sljedećim disciplinama:

 • utrke konja (prepreka)
 • utrke konja (stan)
 • Nogomet
 • Hrt utrke
 • Motorni sportovi
 • biciklizam

Zaključak: Betfair u sažetku

Povratak Britanaca na njemačko tržište uistinu je obogatio lokalni sportski kladionički svijet. Izvanredni u Betfair testu su izgledi, koji se revaloriziraju uz istodobno oslobođenje od plaćanja poreza. Tko se želi trajno kladiti na najbolje i najvišu ponudu, dolazi u Betfair gotovo ne završava. Kladionička ponuda je opsežna i raznovrsna, čak iu užem dijelu. Dobre ocjene zaslužuju i nakon našeg iskustva s Betfairom i ponudom dobrodošlice. I bonus depozita i ponuda besplatnog klađenja su fer i prijateljski. Za korisničku podršku, kladioničar nudi dobar standard. U području depozita i povlačenja treba naglasiti suradnju s PayPalom, s tim da se naknade mogu ponovno razmotriti. Web-lokacija i aplikacije za sportske napjeve jasno su uređeni i jednostavni za upotrebu. Nema sumnje u testu nakon našeg Betfair testa ozbiljnosti. uz njihov ugled valjane kladionica dozvola, popis matičnog društva, a ne samo nogometnog pokroviteljstvom visokog profila, uključujući i suradnju s Michael Ballack kao svjedodžbu.

Betfair Sada se Kladiti