Odigraj košarkaški listić u Betfairu i osvoji bonus!

    Betfair je za svoje igrače spremio još jednu sjajnu kladiteljsku ponudu koju možete iskoristiti i Vi već ovog tjedna! Kladite se na bilo koju košarkašku utakmicu u subotu i nedjelju i osvojite dodatnih 5 eura za svoju narednu košarkašku okladu!

    Sudjelujte u još jednoj sjajnoj promociji koju je za Vas pripremio Betfair i osvojite besplatnu okladu u iznosu od 5 eura za svoj naredni listić! Odigrajte tiket sa košarkaškim mečevima koji će biti na programu u subotu i nedjelju sa minimalnom kvotom 1.8 po utakmici i uplatom od bar 5 eura i osvojite svoju besplatnu okladu!

    Osvoji novi tiket i podigni svoj novac

    Sve što trebate uraditi kako biste iskoristili ovu jedinstvenu promociju koju Vam je Betfair priredio jeste da položite svoju košarkašku okladu sa minimalnim koeficijentom 1.8 po meču i uplatite svoj listić sa najmanje 5 eura.

    Betfair_welcome_bonus

    Betfair – Bonus Dobrodošlice

    Jedini uvjet koji morate ispoštivati kako bi ste imali mogućnost da sudjelujete u ovom bonusu je taj da Vaše utakmice budu na programu u subotu i nedjelju.

    Također treba naglasiti da Betfair dopušta in-play oklade za ovu promociju, a Vaš tiket može biti i multi oklada, sve dok su na njemu samo košarkaški mečevi. Oklade koje napravite putem drugih free bet oklada za ovu promociju neće se uvažiti za sudjelovanje u ovoj promociji.

    Ukoliko odlučite sudjelovati u ovoj promociji i uspješno odigrate svoj košarkaški tiket, Betfair će Vas nagraditi svotom od 5 eura koju ćete moći iskoristiti za druge košarkaške oklade.

    Besplatna oklada u trajanju od 5 dana

    Jednom kada odigrate svoj košarkaški listić i osvojite svoju besplatnu okladu, imajte na umu da istu trebate iskoristiti tijekom 5 dana od trenutka dobijanja bonusa.

    Također treba reći da Vaša besplatna košarkaška oklada koju ćete osvojiti nema nikakvih dodatnih ograničenja, pa je tako moguće uplatiti naredni tiket za 10 ili 110 eura, koliko god Vam je volja. Treba napomenuti i da Vašu osvojenu besplatnu okladu morate koristiti isključivo za klađenje, stoga nije moguće podići osvojeni bonus prije nego odigrate svoj košarkaški tiket.

    Ako odlučite sudjelovati u ovoj promociji u bilo kom trenutku, Vaš bonus bit će uplaćen na Vaš račun u točno 14 časova po srednjeeuropskom vrijemenu u ponedeljak, i to onoga tjedna u kojem ste odigrali svoj prvi košarkaški listić.

    Ovu jedinstvenu promociju koju je Betfair spremio za igrače širom svijeta možete odigrati i Vi u Hrvatskoj, i to putem sajta ove svjetske kladiteljske kuće. Jedini je uvjet da kreirate svoj Betfair nalog, za što će Vas ova kladionica i dodatno nagraditi.

    Ako smatrate da možete pogoditi Vaše košarkaške mečeve, i to one sa minimalnom kvotom od 1.8, odigrajte svoj vikend listić na Betfairu, osvojite besplatnu okladu i podignite svoj novac!

    Naposlijetku treba reći i to da Betfair zadržava sva prava da diskvalificira Vaš listić ili nalog ako uoči bilo kakvu nepravilnost. Ova sankcija uglavnom se primjenjuje u slučaju da korisnik duplira svoj nalog u ove kladiteljske svrhe, tako da Vas se zacijelo neće ticati ukoliko igrate u duhu fair-playa. Točnije, u duhu Betfaira.