Igraj utakmice europskih natjecanja u 888sport kladionici i zaradi dodatne tokene

    Ovog tjedna počinju nam utakmice u skupnim fazama Lige Prvaka i Europske lige, a brojni parovi ova dva prestižna natjecanja završit će i na našim kladioničarskim listićima. Iz kladionice 888sport spremili su zato jedno zanimljivo iznenađenje za sve svoje igrače pa će oklade usred tjedna sa njima biti nešto zanimljivije nego inače. Ova multinacionalna kladiteljska kompanija smislila je način kako da ove jeseni poduplate svoj profit na utakmice europskih natjecanja, a uz malo sreće i znanja taj profit bi mogao biti i puno, puno veći.

    Ovu zanimljivu promociju bookmakeri 888sport-a nazvali su „Euro ACCA Boost“, a čitav koncept igre svodi se na to da uplatite listić sa minimalno tri utakmice iz europskih natjecanja i za to zaradite besplatne boost tokene za buduće klađenje uživo na utakmice Lige Prvaka i/ili Europske lige.

    Promocija počinje 18. rujna odnosno na dan prvih utakmica u Ligi prvaka, a završava 13. prosinca kada će biti odigrano zadnje kolo ovogodišnje Europske lige po skupinama. Ukupno se može igrati maksimalno 18 puta, odnosno na svaki utorak, srijedu ili četvrtak kada će se igrati europska natjecanja. Za svoje oklade igrači će kao nagrade dobijati boost tokene.

    888 sportska kladionica

    888sport – Klađenje

    Svi igrači ove kladionice kvalificirat će se u igri za nagrade ukoliko na svoj listić stave minimalno tri para Lige prvaka ili Europske lige. Validna oklada bit će ona koja za uplatu bude imala 20 eura, dolara ili funti i ukupnom kvotom većom od 2,0. Iz ove kladionice napominju i da će se nagrade morati pokupiti u roku od jednog dana od kad je oklada uplaćena.

    Što su boost tokeni? Pa, nakon što ste odigrali i dobili svoju redovnu okladu, kladionica će vam poduplati vaš profit i dodijeliti boost tokene u ovom iznosu. Dobivene boost tokene možete koristiti narednog dana na uživo klađenje utakmica kontinentalnih natjecanja. Maksimalna uplata ovih tokena na jednu igru iznosi pet eura, dolara ili funti, a maksimalni iznos tokena koji na ovaj način možete skupiti tijekom trajanja promotivnog perioda iznosi 5.000 eura, dolara ili funti, ovisno o toga koju ste valutu uložili na početku.

    Ovi tokeni ne računaju se kao stvarni novac i ne mogu se povući s računa nego su tu za dodatne oklade. Međutim, svi dodatni dobici koji putem tokena ostvarite zaračunavaju vam se na račune odmah nakon što je uspješno okončala vaša oklada i sa tim novcem možete raspolagati kako god poželite.

    Sad kad smo sve utvrdili, hajmo pogledati i što odigrati već sada u prvom kolu? Može li u utorak Liverpool dobiti PSG ili pak u srijedu Real Madrid Romu? To ćemo ovog puta ostaviti vama na slobodnu procjenu, a ne zaboravite da trebate imati tri dobra para i vaš bi profit ove nogometne jeseni mogao otići u visine.