Betway – Bet Boost za europske kvalifikacijske mečeve

    Poznato je da europske nogometne kvalifikacije spadaju u jednu od najatraktivnijih kladiteljskih ponuda kod igrača diljem svijeta, te tako najveće svjetske kladiteljske kuće uoči ovih kvalifikacionih ciklusa nude niz različitih vrsta promocija koje igrači mogu ostvariti.

    betway bet

    Ako uplatite prvi depozit u iznosu od €10, Betway Vas nagrađuje sa €10 free bet kredita.

    Jedna od kladionica koja također ima lijepu ponudu u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka i Europsku ligu jeste multinacionalna kladiteljska tvrtka Betway, a ovoga puta ova kladionica Vas nagrađuje Bet Boost opcijom za tri ili više utakmica u okviru europskih kvalifikacija.

    Ako se okladite u Betway-u u okviru ponuđene Bet Boost sekcije na samom sajtu, imate mogućnost kreiranja singl oklade sa tri europska nogometna para pri čemu Vam ova kladionica daje jedinstvenu kvotu za Vaš singl listić.

    Tri europske utakmice za singl okladu

    U nekim od naših ranijih članaka već ste mogli čitati o raznim vrstama Bet Boost promocija koje najveće svjetske kladionice nude svojim igračima. Zacijelo treba izdvojiti i onaj koji dolazi iz William Hilla, a koji se odnosi na klađenje na utrke konja, a isto tako postoje i druge vrste bonusa kojima igrač povećava svoje koeficijente.

    Jedan od najzanimljivijih Bet Boost bonusa za europske nogometne utakmice svakako nam dolazi iz Betwayove tvornice, a u njemu ova kladionica igračima daje jedinstvenu kvotu za nogometni listić s tri europska nogometna para, bilo da je riječ o kvalifikacijama za Ligu prvaka ili Europsku ligu.

    Ako želite odigrati listić s tri nogometna para koja se natječu u okviru neke od europskih nogometnih kvalifikacija, ova kladionica Vam daje mogućnost da kreirate singl okladu s tri nogometna para i tako dobijete jedinstvenu kvotu za Vaše utakmice uz pomoć Bet Boost servisa ove kladiteljske kuće.

    Ova Bet Boost opcija također važi i za druge vrste sportova i turnira u kladiteljskoj ponudi, te tako možete kreirati Vaš singl Bet Boost listić kladeći se na predstojeći kriket turnir.

    Dva europska singla u jednom danu

    Kada je riječ o nogometnom Bet Boost-u koji igrač može kreirati u okviru europskih nogometnih kvalifikacija, Betway u svojoj ponudi svakoga dana uoči svake runde ima spremljenu singl kvotu za minimum dva para.

    Ovog tjedna zacijelo treba pogledati ponudu za predstojeće mečeve kvalifikacija u okviru Lige prvaka, gdje ova kladionica trenutačno ima spremljenu ponudu za trijumf Crvene Zvezde, Maribora i BATE Borisova, kao i singl kvotu na pobjedu švedskog AIK-a u sudaru sa slovenačkim Mariborom, gdje Betway predviđa trijumf Šveđana uz pogotke na obje strane.

    [bookie-table anbieter_id = “37337”]

    Već sljedećeg dana ova kladiteljska kuća na svom meniju imat će spremne jedinstvene Bet Boost koeficijente za kvalifikacije u okviru Europske lige, a kompletnu kladiteljsku ponudu za ovu vrstu bonusa možete pogledati na samom sajtu.

    Ova kladiteljska kuća također naglašava da ima pravo stopirati ili poništiti ovu vrstu promocije ako utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta koje Betway propisuje, a isto tako treba napomenuti da ova Bet Boost opcija nema vremenskih ograničenja, te da je aktualna sve dok ova kladionica na objavi drugačije.

    Za €40 zaradite €60 free bet kredita

    Betway se također može pohvaliti jedinstvenim bonusom dobrodošlice koji mogu iskoristiiti svi igrači koji se odluče registrirati, a ovaj bonus odnosi se na tri manja bonusa koja igrač može osvojiti nakon uplate prvog depozita.

    Jedini uvjet za aktivaciju ovog bonusa jeste da Vaše uplate sadrže minimalni ukupni koeficijent od 1.50, te da ovu promociju aktivirate u periodu od 14 dana od trenutka otvaranja naloga.