Betfair – Registrirajte se, položite depozit od €20 i dobivate €40 za klađenje

    betfair_home

    Betfair online kladionica važi za jednu od najcenjenijih tvrtki u svijetu online klađenja. Ova kladiteljska kuća je među prvima pokrenula burzu kvota (betting exchange), gdje igrači sami određuju koeficijente za određene događaje na koje žele da stave okladu. Također, Betfair kladionica svojim korisnicima nudi veliki broj događaja na koje mogu polože okladu, sigurne načine za uplatu i isplatu novca i odličnu aplikaciju za klađenje preko pametnih uređaja. Detaljnu recenziju Betfair online kladionice možete pogledati ovdje.

    Pored sjajnih uvjeta za klađenje, Betfair svoje postojeće i nove korisnike stalno dariva fantastičnim promocijama i bonusima. Jedna od takvih promocija je i ona namenjena novim korisnicima koji se registriraju na sajt ove kladiteljske kuće. Naime, ako otvorite nalog u ovoj tvrtki i položite depozit od €20, dobivate €40 za klađenje. Zar to nije sjajno? Ovo je idealna prilika da otvorite nalog u Betfairu i zgrabite ovaj fantastičan bonus.

    Betfair novim korisnicima poklanja €20 na prvu uplatu

    Jedna od sjajnih promocija za nove korisnike koja je trenutačno aktuelna na web stranici Betfair kladionice je promocija „Uplati €20, kladi se sa €40“. Ostvariti pravo na ovaj bonus veoma je lako, a način na koji ga možete ostvariti objasnit ćemo Vam u nastavku članka. Potrebno je samo da slijedite ove korake:

    Detaljni uvjeti za ovaj bonus

    Da biste uopće mogli koristiti ovaj bonus, morate ispuniti sljedeće uvjete:

    Kako praktički funkcionira ovaj bonus?

    Da biste razumjeli kako ovaj Betfair bonus funkcionira u realnosti, dat ćemo Vam jedan primjer. Prije svega, potrebno je registrirati se na stranicu Betfair kladionice sa promotivnim kodom ZSKABS. Potom na Vaš kladiteljski račun položite depozit od €20. Tvrtka Vam odmah daje bonus od €20 (ukupno €40) koji se prebacuje na Vaš bonus račun.

    Iznos od €40 potrebno je okrenuti 10 puta (ukupno €400) na listiće sa sportskim događajima na kojima ima barem jedan par sa kvotom većom od 1.60. Kada se promocija završi, bonus i dobici od klađenja se prebacuju na Vaš glavni kladiteljski račun. Ako Vas interesira koja je procedura i koji su metodi za podizanje novca dostupni u Betfairu, to možete pročitati ovdje.

    Betfair bonus dobrodošlice i do €100 za nove korisnike

    Ako odlučite da se registrirate na internet sajt Betfair kladionice i postanete njihov korisnik, imate pravo da birate koji ćete bonus dobrodošlice za nove igrače iskoristiti. Welcome bonus sa promotivnim kodom ZSKABW Vam omogućuje da za prvi depozit dobijete bonus za klađenje i do €100.

    Uvjeti za dobivanje ovog iznimno velikodušnog bonusa su jednostavni. Kada se registrirate na Betfair internet stranicu sa promotivnim kodom ZSKABW, potrebno je da na Vaš glavni račun uplatite depozit od minimalno €10 i ispunite rollover uvjet u roku od 90 dana tako što ćete se kladiti na listiće sa koeficijentima većim od 1.60. Nakon ispunjenih uvjeta, bonus i dobitak bit će Vam dostupni za korištenje.

    Evo kako ovaj bonus dobrodošlice funkcionira. Primjerice, registrirali ste se na sajt i uplatili prvi depozit od €10. Betfair Vam dodaje još €10. Iznos depozita i bonusa (ukupno €20) potrebno je okrenuti 3 puta na listiće sa sportskim okladama gdje bar jedan događaj ima kvotu veću od 1.60 prije nego što možete zatražiti isplatu novca.