Betfair Kladionica – Podizanje novca

Svi kladitelji igraju kladionicu kako bi zaradili neki novac, i zbog toga je vrlo važno da odaberemo siguran sajt za klađenje koji omogućuje brze i učinkovitije uplate i isplate sredstava. Betfair je jedan od vodećih operatera u svijetu online sportskog klađenja koji svojim korisnicima pruža mogućnost isplate depozita preko velikog broja bankovnih opcija.

Prilikom odabira željenog načina isplate, većina igrača za svoje Betfair isplate koristi isti metod kojim su uplatili depozit. Primjerice, ako ste uplatili sredstva na svoj račun putem Betfair bankovnog transfera, biće mnogo lakše ako odlučite da podignete sredstva na isti način.

Betfair uspijeva zadovoljiti zahtjeve svojih korisnika, pa je izbor metoda preko kojih možete podići novac sa svog Betfair računa i više nego dobar. Stoga vam predstavljamo neke od najpopularnijih načina za isplatu novca.

Koliko dugo traje Betfair isplata sa računa?

Vrijeme koje je potrebno da bi vaš novac bio isplaćen sa Betfair računa ovisi o željenom metodu isplate.

Zašto su sredstva za isplatu sa mog Betfair računa još uvijek na čekanju?

Za tako nešto postoji više razloga. To se najčešće događa jer se nije u potpunosti završio proces verifikacije računa. Nećete moći da podižete sredstva dok ne završite ovaj proces. Ako ste završili verifikacijski proce, a isplata vaših sredstava je još uvijek na čekanju , molimo vas da kontaktirate korisničku službu u najkraćem roku putem njihove email adrese.

Isplata depozita preko kreditne ili debitne kartice

Ako ste uplaćivali depozit na Betfair račun koristeći kreditnu ili debitnu karticu, odlična je ideja da za isplatu novca koristite iste metode. Zbog čega je to tako?

Odgovor je i više nego očit. Nećete imati nikakve troškove prilikom prebacivanja novca sa Betfair računa na račun vaše kreditne ili debitne kartice. Međutim, za razliku od depozita uplaćenih preko kreditne ili debitne kartice, sredstva koja želite da povučete sa Betfair računa vam neće biti odmah dostupna. Ako se nalazite u Hrvatskoj, potrebno je između 2 i 5 dana da sredstva pristignu na vašu kreditnu ili debitnu karticu.

Iako je vrijeme čekanja na novac od 2 do 5 dana, sjajna vest je ta da se vaše Betfair isplate ne naplaćuju.

 • Betfair limit za isplatu: nema minimuma
 • Betfair vrijeme isplate: 2–5 dana

Isplata depozita preko Netellera

Kao i kod isplate sredstava na kreditnu ili debitnu karticu, prilikom isplate sredstava sa vašeg Betfair računa na Neteller račun ne plaćate nikakve naknade. S druge strane, vaš novac će vam biti dostupan u roku od samo 24 sata.

Kada vaša sredstva budu dostupna na vašem Neteller računu, tada ih možete prebaciti na bilo koji bankovni račun. To možete obaviti putem online bankinga, putem čekova ili preko prepaid Neteller MasterCard kartice. Ako želite da uplaćujete i podižete sredstva sa vašeg Betfair računa preko Netellera, dobra je ideja da naručite Neteller MasterCard karticu. Ona će vam omogućiti da izvršite bilo kakvu online kupnju, na isti način na koji biste to učinili sa običnom kreditnom ili debitnom karticom. Također, bit ćete u mogućnosti da uz pomoć nje podižete sredstva sa bilo kog bankomata.

 • Betfair limit za isplatu: minimum £2
 • Betfair vrijeme isplate: U roku od 24 sata

Isplata preko Skrilla

Kao i kod do sada spomenutih metoda za isplatu depozita, Skrill vam također omogućava da prebacite vaš novac sa Betfair računa na račun Skrilla bez bilo kakve naknade. Kao i kod Netellera, potrebno je svega 24 sata da vaša sredstva postanu dostupna na vašem Skrill računu.

Kada povučete sredstva sa vašeg Betfair računa na vaš Skrill račun, onda možete prebacivati sredstva dalje na željene bankovne račune. Kao i kod Netellera, možete iskoristiti i prepaid Skrill MasterCard karticu.

 • Betfair limit za isplatu: nema minimuma
 • Betfair vrijeme isplate: U roku od 24 sata

Isplata putem PayPala

Kao i ostali elektronički novčanici, Betfair ne naplaćuje nikakve naknade za prijenos novca sa Betfair računa na Pay Pal račun. Kao što je to slučaj sa Netellerom i Skrillom, potrebno je 24 sata da vaš novac pristigne na vaš PayPal račun. Kada vam stignu sredstva na Pay Pal račun, moći ćete da ih dalje prebacujete na druge bankovne račune.

 • Betfair limit isplate: minimum £1
 • Betfair vrijeme isplate: U roku od 24 sata

Druge metode za podizanje novca

Postoji nekoliko opcija za isplatu novca korisnicima Betfair računa. Metode preko kojih također možete podići vaš novac su:

 • Click and Buy
 • Bank Wire
 • Betfair Bank Transfer
 • Elektronički čekovi