Bet Exhange – Betfair Vas nagrađuje za gubitni listić!

    Betfair Bet Exhange

    Još jedna sjajna promocija dolazi nam iz Betfaira, a ovoga puta ova kladiteljska kuća nagrađuje Vas za Vašu promašenu okladu! Uložite 5 eura na Exhange oklade na njihovom sajtu i Betfair će Vam refundirati novac ako Vaša oklada bude gubitna!

    Svaki put kada pomislite da je Vaša gubitna oklada doista gubitna, sjetite se da Vas jedna kladiteljska kuća i u tom slučaju nagrađuje, i to taman onoliko koliko ste uložili. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali uz Betfair ovo je i praktički moguće!

    Sudjelujte u fantastičnoj ponudi koju je Betfair spremio za sve svoje igrače i povratite svoj novac. Registrirajte se i odigrajte svoj prvi tiket u iznosu od minimalnih 5 eura unutar Exhange bettinga i Betfair će Vam vratiti uloženi depozit ukoliko Vaš listić bude gubitan.

    Tko izgubi, taj dobija

    Taman kad pomislite da ste izgubili Vašu okladu kladeći se sa ostalim igračima u Betfairu, desi se ono što zacijelo niste očekivali – Betfair Vam vraća novac!

    Ako se još uvijek niste registrirali, ili ako ste pak registrirani ali niste odigrali svoju prvu Exhange okladu na njihovom sajtu, možete sudjelovati u ovoj atraktivnoj promociji koju je Betfair spremio svojim novim korisnicima.

    Sve što trebate uraditi jeste da položite svoju prvu okladu unutar Exhange bettinga, i to u visini od minimalnih 5 eura, i ova kladionica će Vam vratiti uloženi novac ukoliko Vaša oklada bude gubitna.

    Treba samo naglasiti i to da ovu vrstu bonusa ne možete ostvariti ukoliko se prije toga niste registrirali.

    Novac na Vašem računu unutar 24 časa!

    BetfairAko odlučite sudjelovati u ovoj promociji, također trebate znati Vaša bonus sredstva ne možete refundirati ako je Vaš prvi listić dobitan, no to Vam zacijelo neće smetati.

    Ako ste pak jedan od igrača koji je pao svoju prvu Exhange betting okladu, Betfair će Vam refundirati depozit u maksimalnom iznosu od 5 eura tijekom naredna 24 časa od trenutka Vaše oklade. Ova vrsta bonusa također se primjenjuje i u slučaju da ste Vašu okladu odigrali sa ekvivalentnom svotom novca ako je Vaša valuta kruna.

    Također treba reći da se Vaša oklada neće uzimati u obzir za sudjelovanje u bonusu ako ste reducirali Vaš gubitni tiket, odnosno odigrali drugu okladu kojom želite smanjiti štetu ukoliko padnete svoju prvu okladu.

    Treba naglasiti i to da se Cash out oklade neće uvažavati prilikom ostvarivanja ovog bonusa.

    Naposlijetku treba napomenuti i to da ova kladiteljska kuća zadržava pravo da ovu promociju stopira ili ne uvaži oklade igrača ukoliko primjeti bilo kakvo kršenje propisanih pravila unutar Exhange betting oklada.

    Ovo se uglavnom primjenjuje na one igrače koji žele prevariti Betfair sistem, prije svega pravljenjem duplih naloga, korištenjem više od jednog korisničkog imena i sličnim malverzacijama. Ako se pak želite okladiti onako kako se od Vas iščekuje, Vaše sudjelovanje u promociji je i više nego dobrodošlo.

    Ovu fantastičnu promociju kojom možete povratiti svoj novac možete ostvariti i Vi u Hrvatskoj, a jedini uvjet jeste da se prethodno registrirate na sajt Betfaira i odigrate svoju prvu Exhange okladu!

    Betfair primjenjuje sva pravila i uvjete korištenja i prilikom ove promocije koja su propisana na samom sajtu ove kladiteljske kuće.