888sport – Kreiraj svoju okladu uz Bet Builder

    888sport je jedna od onih kladiteljskih kuća koje svojim igračima uvijek iznova spremaju nova iznenađenja kada je u pitanju sportsko klađenje, pa tako na njihovoj stranici možete naći čitav niz različitih bonusa koje možete koristiti kladeći na svoje omiljene sportove.

    888sport_live

    888sport

    Osim fantastičnih bonusa koji se odnose na specijalizirane sportove, poput bonusa za klađenje na američke sportove, ova kladiteljska kuća nudi i druge vrste bonusa koji Vam također pomažu da poboljšate svoje koeficijente, pa čak i sami kreirate tip igre za svoj kladiteljski listić.

    888sport Vam ovoga puta predstavlja Bet Builder, fantastičnu opciju za kreiranje sopstvene oklade unutar mečeva, a ovu sjajnu pogodnost isto tako možete ostvariti kladeći se unutar cijelokupne nogometne ponude za klađenje na stranici ove kladiteljske kuće.

    Kreiraj svoju nogometnu okladu uz Bet Builder

    Jedna od najnovijih opcija za klađenje koja nam dolazi iz 888sporta igračima omogućava da sami kreiraju okladu za svoj nogometni meč. Da stvar bude još bolja, popularni Bet Builder Vam također pruža mogućnost da kreirate svoju kombiniranu okladu unutar neke nogometne utakmice, pa se tako možete okladiti na svoj omiljeni meč i potražiti kvotu za Vašu kombiniranu igru koju nemate u standardnoj kladiteljskoj ponudi.

    Ukoliko se, primjerice, želite okladiti na utakmicu Liverpool − West Ham United, uz Bet Builder opciju koju Vam pruža 888sport Vi također možete odigrati specifičan tip igre za ovaj meč, pa tako u isto vrijeme možete pogađati pobjednika meča i broj kornera na utakmici.

    Ako smatrate, pak, da će Liverpool na ovoj utakmici stići do pobjede, ali također mislite da na ovoj utakmici neće biti više od 9 kornera (8.5 granica), Bet Builder Vam daje mogućnost da upravo to i odigrate na Vašem kladiteljskom listiću. Ova opcija će Vam za ovakav tip igre ujedno i povijećati koeficijent i potencijalni dobitak, i to je ono što je glavna svrha Bet Buildera u 888sportu.

    Bet Builder oklade i za uživo klađenje

    Ova sjajna opcija koja igračima omogućava kreiranje kombiniranih tipova za svoje oklade također važi i za klađenje uživo, što znači da Vaš Bet Builder gumb možete aktivirati i nakon što Vaša utakmica počne.

    Osim klasičnih kombiniranih oklada u kojima pogađate pobjednika meča i broj kornera primjerice, Bet Builder za klađenje uživo i klasično klađenje također dozvoljava kreiranje tipova kao što su:

    Pored ovih najpopularnijih, igrač isto tako može kreirati svoj kombinirani tip i unutar drugih ponuđenih kladiteljskih opcija i tipova, a cijelokupnu ponudu za Vašu utakmicu možete pogledati jednom kada izaberete meč i aktivirate Bet Builder opciju.

    Naposlijetku treba reći da 888sport zadržava pravo da ovu promociju stopira ili poništi ukoliko utvrdi bilo kakvo kršenje pravila i uvjeta korištenja od strane igrača. Isto tako treba napomenuti da Bet Builder nema vremenskih ograničenja, te tako ovu promociju možete aktivirati koliko danas kladeći se na svoje omiljene nogometne duele.

    Lijep bonus dobrodošlice za nove igrače

    Ono što također izdvaja 888sport od velikog broja drugih online kladionica jeste i sjajan bonus dobrodošlice koji ova kladiteljska kuća poklanja svojim novim igračima.

    Naime, ukoliko se registrirate u 888sportu uz pomoć promo koda koji možete naći na sajtu ove kladionice i uplatite svoj prvi depozit u iznosu od €10, 888sport Vas nagrađuje besplatnom okladom u visini od €30. Ovaj lijepi bonus dobrodošlice zacijelo je sjajna prilika da isprobate neku od mnogobrojnih atraktivnih opcija za klađenje u 888sportu, a jedna od njih svakako je i Bet Builder.

    Premda ova kladiteljska kuća još uvijek nema korisničku podršku na hrvatskom jeziku, Vaš bonus dobrodošlice, kao i sve druge promocije 888sporta, isto tako mogu ostvariti i igrači u našoj zemlji.