888Sport – Uplata depozita 888Sport – Uplata depozita

    888Sport 888Sport je jedan od vodećih operatera u kladioničarskoj industriji. Ovdje nećemo spominjati koje sve prednosti i pogodnosti svojim igračima nudi ovaj svjetski poznati bookmaker, već ćemo se umjesto toga usredotočiti na platne opcije koje vas ovdje čekaju i vidjet ćemo na koje sve načine možete uplatiti depozit na račun 888Sport kladionice.

    Najprije moramo reći da je izbor platnih metoda u ovoj kladionici sjajan – ovdje su dostupne kreditne/debitne kartice, elektronički novčanici, bankovni transfer, i još mnogo drugih metoda. U našem članku ćemo spomenuti 5 najpopularnijih metoda za uplatu depozita na račun 888Sport kladionice.

    Credit/Debit Card

    Ako odaberete Credit/Debit card na listi ponuđenih platnih opcija prilikom uplate depozita, znajte da 888Sport podržava sljedeće kartice unutar metode:

    Korištenje kreditne ili debitne kartice za ovakav tip transakcije je brzo i jednostavno i omogućuje vam da momentalno prebacite sredstva na račun 888sport kladionice. Nikakve provizije se ne plaćaju a svi depoziti su potpuno sigurni. Evo i procedure za uplatu depozita:

    Neteller

    Ako ste upoznati sa procedurom korištenja elektroničkih novčanika, onda je Neteller pravi izbor za vas. Ako niste, onda morate znati da prije nego što budete mogli da prebacite novac sa vašeg Neteller računa na račun 888sport kladionice, prvo morate uplatiti neka sredstva na vaš Neteller račun, a to možete učiniti preko kreditne/debitne kartice ili bankovnog transfera.

    Nakon što to uspješno učinite, možete uplatiti depozit na račun 888sport kladionice u roku od svega nekoliko sekundi. Procedura je ista kao za uplate depozita preko kreditne ili debitne kartice, s tim što ovdje unosite autentifkacijski i account ID (umjesto detalja sa kreditne kartice). Kada budete kliknuli na „Submit“ za potvrdu uplate, dobit ćete notifikaciju o potvrdi transakcije i ID transakcije – nemojte ga brisati.

    PayPal

    PayPal je vjerojatno jedan od najomljenijih metoda za online transakcije u Hrvatskoj, i mnogi igrači ga koriste upravo za uplatu depozita na račun online kladionica. Sve uplate depozita preko PayPala su besplatne i procesuirane u roku od par sekundi – skoro trenutačno. Procedura je ista kao kod prethodne dvije metode, s tim što ćete možda u nekom trenutku biti preusmjereni na stranicu PayPala, gdje ćete morati dodatno da potvrdite transakciju. Nakon toga ćete biti preusmjereni natrag na stranicu 888Sport kladionice, i odmah ćete moći početi sa pisanjem listića.

    Ostale metode za uplatu depozita

    Osim iznad navedenih, 888Sport kladionica nudi još dosta mogućnosti uplate depozita na račun. Tu su još i Qiwi, WebMoney, Yandex, PaySafeCard, iCheque, iDEAL, Instant Banking, itd.

    Postoje još neke platne metode koje su dozvoljene samo korisnicima iz pojedinih zemalja Europe, a dodatne informacije o tome možete vidjeti na sajtu kladionice, u odjeljku Banking.

    Potvrđivanje računa

    Ono što morate znati je da prije nego što budete u mogućnosti da obavljate bilo koje transakcije vezane za račun 888Sport kladionice, prvo morate verificirati vaš račun. Ovo za cilj ima da se izbjegnu bilo kakve malverzacije, kao i obostranu zaštitu i sigurnost.

    Vjerojatno ćete morati da pošaljete neki dokaz o identitetu u vidu slike putovnice, osobne iskaznice ili vozačke dozvole, ili neki drugi validni dokument na kome se nalazi vaše mjesto prebivališta. Prvo se morate prijaviti, a potom ući u odjeljak „Cashier “. Tamo ćete vidjeti opciju „Verify ID“ gdje možete učitati tražene slike.