1xBet – Kladite se na Wimbledon mečeve i osvojite fenomenalne nagrade

    Unatoč tome što je relativno skoro osnovana, 1xBet kladiteljska kuća spada u jednu od najbrže rastućih tvrtki u svijetu online klađenja. Pored sjajne ponude za klađenje, visokih kvota, odlične mobilne aplikacije, dostupnosti sajta na više od 20 jezika (među kojima je i hrvatski), 1xBet kladionica svoje vjerne igrače svakodnevno daruje novim promocijama i bonusima. Ovo je samo jedna od promocija koju možete naći na sajtu 1xBet kladionice u odjelu „Promo“.

    1xbet website

    Za ljubitelje tenisa, 1xBet je ovog ljeta također spremio jednu spektakularnu promociju. „Good luck serve“ promocija 1xBet kladionice daje mogućnost igračima koji se oklade na mečeve Wimbledona da sudjeluju u izvlačenju i osvoje vrijedne nagrade, među kojima je i fenomenalni auto Jaguar na električni pogon. Zato ne čekajte ni minut, iskoristite ovu super ponudu 1xBet tvrtke već danas.

    Kladite se na mečeve sa Wimbledona i Jaguar na električni pogon može biti Vaš

    Ovoga ljeta, igrači koji imaju otvoren nalog u 1xBet kladionici moći će da najveći teniski turnir prate sa još većim ushićenjem. Naime, ako u periodu od 17. lipnja do 14. srpnja odigrate listić u 1xBetu sa minimalnim ulogom od €7 na neki teniski meč Wimbledona, automatski sudjelujete u nagradnoj „Good luck serve“ igri. Na izvlačenju 15. srpnja možete osvojiti sjajne nagrade poput bonus bodova za klađenje, Boombox zvučnika, iPad uređaja, a onaj najsrećniji može osvojiti glavnu nagradu, luksuzni automobil Jaguar na električni pogon.

    Kako biste ostvarili pravo da sudjelujete u ovoj promociji, potrebno je samo da slijedite ove upute:

    Uvjeti korištenja ove promocije

    Uvjeti koji moraju biti ispunjeni da biste uopće mogli da ostvarite pravo na ovu promociju su sljedeći:

    Kako funkcionira „Good luck serve“ promocija?

    Svi igrači koji se u periodu od 7. lipnja do 14. srpnja oklade na neki teniski meč sa Wimbledona i uplate listić od €7 i više automatski sudjeluju u „Good luck serve“ promociji. Naravno, što je veća uplata, dobivate više bonus listića za lutriju:

    Sve što trebate uraditi jeste da položite okladu (single, multi, sistemsku) u minimalnom iznosu od €7 na neki teniski meč sa Wimbledon turnira. Uvjet o minimalnoj kvoti za teniski meč na koji se kladite ne postoji, ali je poželjno da uplata bude što veća, kako biste dobili što više bonus listića za lutriju, jer se time i vaše šanse da osvojite neku od nagrada povećavaju.

    Kompletnu ponudu teniskih mečeva za klađenje na Wimbledonu možete pogledati na web stranici 1xBet kladionice preko svog kućnog računala. Također, 1xBet je za svoje igrače pripremio i mobilnu aplikaciju preko koje možete pratiti sve mečeve sa Wimbledona bilo gdje da se nalazite. Više detalja o 1xBet aplikaciji za mobilne uređaje možete pogledati ovdje.

    Ako ste ljubitelj tenisa i volite da se kladite na ovaj sport, spojite lepo i korisno i sudjelujte u ovoj fantastičnoj promociji koju Vam donosi 1xBet kladiteljska kuća. Možda zeleni Jaguar završi baš u Vašoj garaži.

    1xBet sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače

    Pored svakodnevnih promocija i bonusa za igrače koji su već otvorili nalog u 1xBet kladionici, ova tvrtka nudi i iznimno velikodušan bonus dobrodošlice za korisnike koji se registriraju na internet sajt ove tvrtke. Ako otvorite nalog u ovoj tvrtki, možete da osvojite i do €100 welcome bonusa.

    Primjerice, ako se registrirate na sajt 1xBet kladionice i položite prvi depozit od €20, dobićete bonus od još €20. Taj iznos potrebno je okrenuti 5 puta (ukupno €100) za mjesec dana na zbirne oklade sa minimum 3 događaja, gdje bar jedan ima koeficijent veći od 1.40. Kada se ispune svi uvjeti, možete podignuti novac sa svog kladiteljskog računa.