1xBet – Osvojite i do €100 bonusa svakog petka

    1xBet je za vrlo kratko vrijeme postala jedna od najbrže rastućih kladiteljskih kuća u svijetu online klađenja. Unatoč tome što je ova tvrtka usluge klađenja na internetu počela da pruža tek 2011. godine, za kratko vrijeme je postala nezaobilazna stanica za igrače koji se klade online. Osnovana u Rusiji, u početku je prije svega okupljala igrače iz te zemlje, da bi potom postala popularna i u zemljama Istočne Europe, a danas za 1xBet znaju kladitelji diljem svijeta.

    1xbet website

    Ono što 1xBet tvrtku drži među top operaterima u svijetu je njena iznimno velika ponuda događaja za klađenje, odlične kvote, internet stranica na velikom broju svjetskih jezika (među kojima je i hrvatski). Posebno treba pohvaliti 1xBet platformu za uživo klađenje, koju je ova kladionica unaprijedila na najvišu razinu.

    Bonusi i promocije su još jedan od razloga zbog kojih bi trebalo posjetiti web stranicu ove kladionice. Pored odličnog bonusa dobrodošlice za nove korisnike, 1xBet svojim igračima nudi i promociju „Sretni petak“ u kojoj možete da osvojite i do €100 bonusa svakog petka. Ako još ne vjerujete da je ovako nešto moguće, pročitajte naš članak do kraja i uvjerite se kako ova promocija funkcionira.

    Sretni petak promocija za bonus i do €100 svakog petka

    1xBet kladionica odlučila je da svakog petka svoje igrače počasti bonusom za klađenje koji može da ide i do nevjerojatnih €100. Da biste ostvarili pravo na ovaj bonus, potrebno je samo da ispratite sljedeće upute:

     

     

     

    Uvjeti za korištenje „Sretni petak“ promocije

    Da biste uopće mogli da ostvarite pravo na ovu promociju, moraju bit ispunjeni sljedeći uvjeti:

    Kako funkcionira ova 1xBet promocija

    Pokušat ćemo da Vam na jednom primjeru približimo kako zapravo jednostavno funkcionira „Sretni petak“ promocija. Primjerice radi: sljedećeg petka prijavite se na Vaš nalog u 1xBetu i uplatite €20. Tvrtka Vam odmah odobrava 100% bonus od dodatnih €20. Potom je potrebno da iznos bonusa u naredna 24h reinvestirate u 3 zbirne oklade sa najmanje 3 događaja koja imaju koeficijent veći od 1.40. Kada se završi posljednji događaj sa odigranih listića, možete da podignete novac sa računa.

    Ne čekajte ni sekund, odmah se registrirajte na sajtu 1xBet kladionice i svakog petka Vas očekuje 100% bonusa na uložena sredstva u visini do €100.

    1xBet bonus dobrodošlice

    Ako ste razmišljali u kojoj online kladionici da otvorite kladiteljski račun, predlažemo Vam da 1xBet tvrtku obavezno uzmete u razmatranje. Ako se registrirate na sajt ove kladiteljske kuće, očekuje Vas sjajan bonus dobrodošlice koji ide i do €100.

    Uvjeti za ostvarivanje ovog fenomenalnog bonusa su krajnje jednostavni. Potrebno je registrirati se na web sajt 1xBet kladionice, položiti određeni depozit i ispuniti rollover uvjet u roku od 30 dana. Evo jednog praktičnog primjera za 1xBet bonus dobrodošlice. Kada otvorite račun u 1xBetu, možete položiti prvi depozit u iznosu od €50. Tvrtka će Vam odmah duplirati taj iznos. Dobiveni bonus od €50 morate okrenuti 5 puta (ukupno €250) na zbirne oklade sa 3 ili više događaja, gdje na minimum 3 događaja koeficijent mora biti veći od 1.40. Nakon što su svi uvjeti ispunjeni i svi događaji sa listića završeni, možete podići svoj novac.