1XBet – Inovativna aplikacija za mobilno klađenje

    1xbet app logo1XBet kladionica je osnovana 2011. godine, i za ovo kratko vrijeme je postala jedan od najkvalitetnijih pružatelja usluga online sportskog klađenja na tržištu. Ovaj ruski gigant trenutačno ima više od 500.000 aktivnih članova koji svakodnevno uživaju u ogromnom rasponu igara i sportova koje ovaj operater nudi. Ono što ovu kladionicu čini vrlo primamljivom je činjenica da ona ima jedan od najboljih payout prosjeka na tržištu koji iznosi 97,3%. To znači da 97,3% ukupnog profita koji ova kladionica zarađuje ide igračima, dok ona zadržava svega 2,7%.

    U ponudi se također nalazi ogroman izbor sportova, kao i neke jedinstvene igre, poput Azijskog hendikepa. Live bet ponuda ovog operatera je među najboljima na tržištu, i to uglavnom zbog činjenice da svaki igrač 1XBet kladionice dobiva mogućnost praćenja 4 sporta istovremeno, i to sve u full-screen i HD modu.

    Ako vas sve ovo nije ubijedilo da okušate sreću sa ovom kladionicom, onda ćemo dodati i to da je ovaj bookmaker od nedavno plasirao i nevjerojatnu aplikaciju za mobilno klađenje o kojoj nešto više možete saznati u našem članku.

    Svojstva 1XBet mobilne aplikacije

    Ova aplikacija pruža veliki broj povoljnosti igračima – prva i najočitija prednost je to što omogućava klađenje i izvan kuće, kada ste u pokretu. Sve što vam je potrebno za klađenje je da preuzmete ovu aplikaciju i uspostavite solidnu internet vezu – i spremni ste za akciju!

    1xbet mobilno klađenje

    1XBet mobilne aplikacije

    Ova aplikacija posjeduje sva svojstva koja sadrži i desktop platforma, što znači da se ovdje možete okladiti na nogomet, košarku, tenis, kao i više od 40 drugih sportova. Na ovoj aplikaciji možete pronaći sjajnu streaming uslugu preko koje svakodnevno možete pratiti više od 10 sportova. Naravno, prijenos je u HD-u,  tako da se istodobno možete okladiti i pratiti sportove na stream-u vrhunske kvalitete. Svi bonusi koji su dostupni na glavnom sajtu također se mogu aktivirati preko aplikacije.

    Kako i gdje preuzeti ovu aplikaciju?

    Proces preuzimanja ove aplikacije se ni po čemu ne razlikuje od onoga na što ste do sada vjerojatno navikli. Naravno, ovisno o vrsti uređaja preko kojeg pristupate aplikaciji razlikuje se i sam proces preuzimanja i instaliranja iste.

    Android uređaji

    1XBet mobilna aplikacija za Android uređaje se može pronaći na glavnom sajtu 1XBet kladionice – kada uđete na glavni sajt, potrebno je da odete skroz dolje gdje ćete vidjeti odjeljak „Apps“. Izaberete ovu opciju, jednostavnim klikom na Download možete pokrenuti proceduru preuzimanja aplikacije. Moramo napomenuti da ova aplikacija nije dostupna na Google Play prodavnici uslijed striktnih pravila koje je Google nametnuo protiv online klađenja.

    Ali svejedno, aplikacija je u svakom trenutku dostupna na glavnom sajtu 1XBet kladionice, tako da je tamo možete skinuti bez ikakvih poteškoća. Neki Android uređaji ne dozvoljavaju skidanje aplikacija koje potječu od nepoznatih izvora, tako da ćete možda morati promijeniti tu opciju. Kada ste to uspješno učinili, kliknite na link i sve će biti gotovo u roku od nekoliko minuta.

    iOS uređaji

    Ovdje je priča nešto drugačija, jer korisnici iOS uređaja imaju mogućnost preuzimanja aplikacije na glavnom sajtu i preko App Store-a – potpuno je svejedno za koju se opciju odlučite, jer je procedura ista. Kada pronađete link za skidanje, kliknite na njega, pročitajte uvjete korištenja, ispunite tražene podatke koji su obilježeni crvenom bojom, i onda možete nastaviti sa postupkom skidanja. Proces instalacije je također brz i jednostavan.

    Sistemski zahtjevi i kompatibilnost

    Ova aplikacija je kompatibilna samo sa Android i iOS operativnim sustavima, što znači da oni koji posjeduju i koriste Windows Phone, Blackberry, Symbian, ili bilo koji drugi operativni sustav, neće biti u mogućnosti da instaliraju ovu aplikaciju.

    I posljednja stvar – ako koristite neki od iOS uređaja, potrebno je da imate instaliran iOS 9 operativni sustav. Što se tiče Androida, najstarija verzija koja podržava ovu aplikaciju je 4.1.