Ostvarite bonus za sportske kladionice – pravi način

Prijavite se u kladionicu. Učinite svoj prvi depozit i primite bonus za klađenje. Do sada, tako dobro. No upravo je to točno gdje se mnogi početnici suočavaju s prvim ozbiljnim problemima. Bonus nije plativ i još uvijek veže unutarnji novac. Prije nego što se isplati, moraju biti ispunjeni uvjeti plaćanja. Ali kako možete sigurno provesti bonus za sportske klađenje? Postoji li čak i način da pretvorimo premium bez stresa i 100 posto u pravi novac?

Pretpostavimo je. Naravno, ne postoji “zajamčeni” način za besplatne obretaje. Nemoguće je predvidjeti bilo koje sportsko iznenađenje. Jedan ili drugi pogrešni kladionički savjet će se uvlačiti u vašu rollover fazu.

U sljedećem vodiču želimo vam pokazati kako sigurno provesti bonus za sportske klađenje, barem “gotovo sigurno”.

Naši savjeti za kick – ovako ćete dobiti pravi novac

U praksi smo igrali nekoliko bonusa dobrodošlice. Sljedećih pet točaka konačno su dovele do uspjeha. Važan detalj također je njihova namjera u bonus ulogama. Ne pokušavajte donijeti maksimalnu dobit. Osnovni cilj mora biti da ukupni bankroll ostane u vrijeme preokretanja u početnoj poziciji. Sa udvostručenim plaćanjem već ste ostvarili 100% dobiti.

  1. Odvojene oklade – uložite dobitak

Pratite svoje oklade. Odvojite vlastitu od bonus novca. Uvijek počnite s savjetima iz pologa. Pokušajte ostvariti dobit sa svojim “glavnim kapitalom”. Zatim upotrijebite bonus relevantan prema specifikacijama. Ako je vaš bonus savjet uspješan, možete odmah . U negativnom slučaju morate zaraditi novu dobit. Na taj način ispunjavate bonus uvjete simbolično s novcem kladioničara. Tijekom faze besplatnih okretaja trebali biste upotrijebiti oklade za stabilizaciju bankara – na primjer, manje omiljene oklade koje ne udovoljavaju ciljevima prodaje zbog niskih koeficijenta za klađenje.

  1. Ostanite financijski u obrambenom području

Postoje brojni savjeti stručnjaka za klađenje koji kažu da biste trebali širiti rizik što je moguće više. Međutim, mi zapravo ne slijedimo tu liniju razmišljanja. Bolje je ako dobro analizirate i odaberete odabrane savjete. Pozivajući se na naš prvi savjet, idealno je mjesto 50% iznosa bonusa kao već ostvarenu dobit. Oni se ipak ponašaju obrambeno, ali mogu podnijeti zahtjev za prevrtanje s preglednim brojem ulaznica.

  1. Preferirajte solo klađenje

Općenito, trebali biste postaviti savjete o bonusu za solo savjete, bez obzira na minimalnu postavku kvota. Nemojte biti u iskušenju da odbijete kombinacijske oklade. Svaka dodatna opcija uloga donosi poseban rizik. Nerijetko je onda “mali” izgledi od 1,1 ili 1,2, koji pada u praksi i dovode do gubitka. Čak i uz izgledi 1,8 ili 2,0, favorit s velikom vjerojatnošću pobjede može se naći u dnevnoj trgovini kladionica – uz pretpostavku odgovarajućeg sportskog znanja.

  1. Ako je moguće, nemojte postavljati oklade uživo

Tko želi povećati svoj bonus za sportsko klađenje, trebao bi se u potpunosti suzdržati od klađenja uživo tijekom vremena preokreta. Oklade u stvarnom vremenu bez sumnje imaju njihov šarm, no vezane za bonus imaju nekoliko nedostataka. Moraju donijeti odluke u roku od sekunde. Rezultat su pogreške. Nadalje, razina klađenja živi se jasno ispod sektora prije utakmice.

  1. Minimizirajte rizik odabirom tipa oklada

Nadalje, naši su testovi pokazali da se bonus za klađenje na sportove može sigurno provesti s dvosmjernim klađenjem. Pokušajte se usredotočiti na događaje ili kladionička tržišta gdje postoje samo dva moguća ishoda. Dodatni mogući izvlačenje povećava rizik od gubitka. Teniske oklade pokazale su se idealnim za besplatne okretaje. Ljubitelji nogometa trebali bi, primjerice, za golove preko / ispod ili pucati da obje momčadi postižu gol.

Što čini dobar sportski bonus za klađenje?

Ako želite sigurno provesti bonus za sportsko klađenje, to je moguće samo u praksi ako vam davatelj kladionica ponudi fer ponudu. Ako su uvjeti previsoki, nećete imati priliku pretvoriti bonus u pravi novac, čak i ako se držite naših savjeta. Zato se zove prije bonus aktivacije “oči otvorene”. Pažljivo pročitajte uvjete i odredbe kladionice. Samo ako smatrate da je ponuda fer i ozbiljna, prihvatite novu ponudu.

Nažalost, mnogi su početnici još uvijek zaslijepljeni sažetkom i postotnim vrijednostima bonusa. Napomena: Visoki bonus nije daleko od dobrog bonusa. U svakom slučaju, trebali biste provjeriti sljedeće stvari:

  • Rollover Factor: Najvažnije pitanje je – koliko puta je bonus ili početni kapital koji će igrati prije nego što se postigne isplata dospijeća? Najbolje kladionice rade s rollover faktorima od 1: 3, ponekad čak i malo nižim.
  • Minimalna kvota: Ugledni minimalni raspon kvota je između 1,5 i 2,0. Odlučujući faktor ovdje je i moguće podnošenje kombinacijskih oklada, iako je to u suprotnosti s našim savjetima za udarac. Dobar bonus klađenja trebao bi ostaviti igračima što je više moguće šanse za kladiti se.
  • Mogućnost plaćanja: Nisu svi bonusi za sportsko klađenje konačno plaćeni. Za neke online kladioničare, naknada je ograničena na dobitke.
  • Vremenski period: U kojem vremenu moraju biti ispunjeni uvjeti za promet? Važno je da početnici nisu nepotrebno pod pritiskom. Najbolje kladionice daju korisnicima prozor od 90 dana.
  • broj i postotak: Naravno, postotak i zbirne vrijednosti ne mogu se potpuno zanemariti. Visoka dodatna bilanca klađenja uvijek je atraktivna.

Kvalitetni kriteriji zajedno pridonose ozbiljnoj procjeni bonusa i moraju se konačno izmjeriti jedni protiv drugog. Ovdje je važna individualna namjera. Na primjer, ako pratite strategiju nogometnog pronalazača za bonus rolling, nećete se morati nositi s minimalnim nejednakostima.