Utakmica bez golova? Tonybet vam nudi šansu za popravni listić

    Nogometna utakmica koja se završi bez golova je nešto što deprimira svakog kladioničara i ljubitelja sportova. Svi volimo gledati utakmicu ispunjenu dobrim potezima, neizvjesnom borbom i fenomenalnim golovima, i upravo zbog toga igrači preferiraju stavljati utakmice na kojima se očekuje pregršt golova na svoje listiće.

    Ali nogomet je nepredvidljiv sport, i utakmica bez golova je nešto što se neminovno desi, na žalost svih nogometnih fanova. Što je najgore, veoma često nas ovakav kiks košta dobitka na okladi. Međutim, nije sve tako crno jer Vam Tony Bet nudi mogućnost utješne nagrade u vidu freebeta u iznosu do €20.

    O kakvoj se promociji zapravo radi?

    Vrlo je prosto – odaberite par utakmica iz njihove ponude i kladite se na pobjednika meča. Ako se neki od ponuđenih parova završi rezultatom 0:0, TonyBet će vam refundirati gubitke u iznosu do €20. Naravno, idealni scenarij je pogoditi pobjednika meča, jer ćete u tom slučaju dobiti više novca, ali čak i ako se to ne dogodi, možete se utješiti ovom simpatičnom kompenzacijom. Evo i parova koje Tonybet nudi u ovoj sjajnoj promociji:

    Kao što vidite, u većini ovih utakmica je jedna od ekipa izraziti favorit. Prema tome, čak i ako ste uplatili veću sumu novca da Real pobijedi u utakmici s Gironom, a oni kiksiraju (što ne bi bio prvi put), dobit ćete mogućnost da okušate sreću na novom listiću. Naravno, ova promocija se mora iskoristiti prije početka meča, i live bet oklade se neće računati. Ali, svakako smatramo da je ova promocija vrlo velikodušna.

    Free for Three promocija

    Uživo klađenje je jedan od najuzbudljivijih vidova klađenja jer se stvari veoma brzo mijenjaju na terenu, a kvote konstantno fluktuiraju. Ovaj vid klađenja zahtjeva bolje poznavanje sporta, i  malo drugačiji pristup, ali Vam može donijeti puno novca.

    TonyBet vam nudi sjajnu promociju Free for Three koja se odnosi na uživo klađenje u NBA natjecanju. Naime, izvršite oklade od minimum €50 na pobjednika meča iz njihove ponude, i ako vaš tim ne pobjedi, dobivate free bet kompenzaciju u iznosu ukupnog broja pogodaka za 3 poena na meču.

    Recimo da igraju HoustonGolden State i na meču obje ekipe postignu 40 trojki i pobjedi Golden State. Ako ste igrali da pobijedi Houston, dobićete free bet kompenzaciju u iznosu od €40. Zvuči zaista sjajno, zar ne? Pogledajmo sada što igrač treba uraditi i koje uvjete mora ispuniti kako bi mogao iskoristiti ovu nevjerojatnu promociju.

    Što trebate uraditi kako bi aktivirali ove promocije?

    Prvo morate napraviti nalog na oficijalnoj stranici Tonybet kladionice. Ta procedura ide veoma brzo jer se pri registriranju traže samo osnovni podaci (ime, prezime, državljanstvo, željena pretvorba). Nakon što se registrirate na sajtu, i unesete određeni deposit, nađite i otvorite sekciju „promotions“. Kada budete našli željenu promociju, kliknite na „LET ME IN!“ (Opt-In) opciju i odaberite željeni par.

    Moramo napomenuti da ove promocije vrijede samo za mečeve s listi koje se stalno mijenjaju. Free bet povraćaj možete iskoristiti 7 dana nakon dobitka.