Strategija klađenja – put do uspjeha

Kako mogu uložiti svoje sportske oklade dugoročno? Ovo pitanje potiče početnika, kao i profesionalce klađenja. Naše iskustvo pokazalo je da bez strategije nije moguće ostvariti trajnu dobit u klađenju. Ako samo stavite svoje savjete iz svoje glave bez razmišljanja, zasigurno ćete završiti na putu gubljenja.

U našem malom vodiču smo pogledali nekoliko strategija klađenja za vas. Pokazat ćemo vam zašto strategija klađenja ima smisla i koje prednosti i nedostaci postoje. Nadalje, želimo vas naučiti osnove uspješnog sustava klađenja. Konačno, neka se bliži pogled na pet obećavajućih strategija klađenja na sport.

Zašto je strategija važna?

Gledate njihovu povijest klađenja i uvjerite se da ste uspješno prošli većinu savjeta preko cilja. Zeleni brojevi su znatno veći od onih crvenih. Ispred ove zagonetke ima vrlo puno početnika u sceni klađenja.

Razlog za to je očigledan. Nije im uspjela strategija sportskog klađenja. Savjeti su postavljeni. Interakcija između kvota, vrste uloga i misije nisu konzistentne

  • Početni položaj: Imate 200 eura na svom kladioničarskom računu. Iz ovog kapitala postavljate ukupno 11 pojedinačnih savjeta. Mjesto deset oklada na deset eura na vrhu s mogućnošću 1,2. Preostalih 100 eura uložite u kombiniranu okladu s kvotom od 2,5.
  • Rezultat: vaše deset pojedinačnih oklada stalno pobjeđuje. Kombinirani tip koji udara u zid.
  • Evaluacija: Deset malih solo donosi vam ukupni kapital od 120 eura. 100 eura je izgubljeno. Iako su osvojili 90,9 posto svojih ulaznica, ali su izgubili minus od 40 posto.

Prednosti strategije klađenja

Svatko tko priprema konkretnu i čvrstu strategiju klađenja na sportove prije nego što započne s kladionicom ima prednost da može napraviti svoje savjete na temelju odabranih parametara. Oklada je vrlo jednostavna. Posebno za početnike, vrlo je korisno u praksi, ako se možete držati sportskih zabrana.

Najvažnije pitanje, naravno, jest: Kako pronaći vrijednu strategiju klađenja na sport? Stvarno vam preporučujemo u ovom trenutku, koristite bogatstvo iskustva uspješnih profesionalaca klađenja. Saznajte više o raznim sustavima implementacije i klađenja. Vjerojatno ne postoji uspješan sportski vremenski uvjeti koji vam omogućuju odgovarajuću pomoć. Naprotiv, tipkanje je uvijek “sportsko” natjecanje između kladionica i kupaca. Ne postoji ništa lose u tome ako jednostavno kopiraš vrijednu strategiju klađenja na sport.

Nedostaci sustava klađenja

Naravno, u ovom trenutku ne želimo sakriti nedostatak strategija klađenja. Vezivanje na kruti sustav pruža samo za veće korisnike malu napetost. Samo oni koji redovito i dosljedno slijede svoju strategiju klađenja na sportove dobit će željenu dobit. To, naravno, podrazumijeva da se nekih unosnih zarada – u korist strategije – moraju odreći. Faktor discipline iznimno je važan u uspješnom sustavu klađenja na sport, zasigurno ne za svakoga.

Nadalje, mora naravno biti ograničeno na principu da strategija klađenja ne osigurava automatski trajni uspjeh. Postoje “dobri” i “loši” sustavi.

Kada se pojavljuje uspjeh strategije klađenja ?

Oni mogu napraviti bogatu zaradu sa svojim prvim savjetom za klađenje, ali i izgubiti cijelu strategiju klađenja – sportsko klađenje ili ne. U ovom trenutku, gubitnici počinju očajavati, dok su uspješni igrači na dobitnom putu. Obe su misli pogrešne. Vrijedna strategija klađenja na sportove vidljiva je samo nakon nekoliko tjedana ili mjeseci. Na početku preporučujemo postavljanje jasnog vremenskog okvira – na primjer, od osam tjedana. Tek tada ćete detaljno analizirati svoje klađenje. Tijekom tog vremena, ostajete “tvrdoglavi” u svojoj šemi primjene. Nakon toga možete odbaciti strategiju sportsko klađenja a)prestati, b) nastaviti igrati ili c) prilagoditi se na odgovarajućim mjestima.

Važan kamen temeljac uspjeha u sportskom klađenju je strpljenje.

Temelj uspješnog sportsko klađenja

Bez obzira na odabranu strategiju klađenja na sport, postoje neke stvari koje treba imati na umu da su osnovni uvjet za uspješno klađenje. Svaki uspješni sportski sustav baziran je na sljedećim detaljima:

  • Analiza klađenja: Svaki odabir klađenja mora se detaljno razmotriti i procijeniti. Samo s iskustvom u sportovima i natjecanjima uspjet ćete. Samo u drugom koraku, savjet se može umetnuti u vlastitu strategiju.
  • Ozbiljni bankroll: financijski, svi savjeti trebaju biti prilagođeni vašim financijskim okolnostima. Strategija visokog valjka može uključivati ​​iste oklade kao i rekreativni igrač, ali oklade mogu biti razdvojene svjetlosnim godina.
  • Dobit: ako je strategija klađenja uspješna, korisnici bi trebali isplatiti svoje dobitke. Unatoč dobiti, nemojte biti pohlepni. Veći udjeli nisu sinonim ni s većim prinosima. Vodite obrambeni novac za svaku strategiju klađenja na sport.

Matematika – nije stvarno korisna

Postoje neki početnički sportski kladioničari koji pokušavaju uspjeti s matematičkim sustavima. Točno ovaj system je na ovaj način potpuno pogrešan. Uspješna strategija klađenja na sportove ne može se graditi isključivo na temelju strukture implementacije. Na primjer, ako se kladite na zid, ne možete podići ulog u drugom koraku samo kako biste nadoknadili gubitke. Mislimo na mnoge korisnike koji pokušavaju raditi s martingalnom orijentacijom. Svaki sportski događaj mora se analizirati pojedinačno do posljednjeg detalja. Izgledi uspjeha razlikuju se za svaki vjerojatnost ishoda (vidi i različite koeficijente). Na tablici ruleta uvijek ćete imati priliku osvojiti nešto manje od 50 posto kada igrate crvene ili crne. U sportskim kladionicama to uopće nije slučaj.

Postoje li strategije kod klađenja uživo?

Poznato je da profesionalci klađenja obično drže udaljenost od klađenja uživo. Sve to bez točne analize klađenja dovodi do visoke stope pogrešaka. Nadalje, strategija live bet može biti uspješna samo ako je korisnik praktički “trajno” ispred računala ili putem svog smartphonea ili tableta u prijavljenom stanju. Brza reakcija na promjene tijekom susreta vjerojatno nije previše teška za početnike. Ipak, klađenje uživo privlači pažnju iz ovog detalja. Vjerujemo da postoji dosta strategija klađenja uživo koje dugoročno obećavaju.

Poznate strategije klađenja na sport – ukratko  predstavljene

Konačno, želimo vam predstaviti pet poznatih strategija klađenja na sport. Ne želimo ući u dubinu, ali samo vas ukratko predstavimo sustavima klađenja.

Strategija ulaganja u vrijednost

Klađenje stručnjacima preferira strategiju ulaganja u vrijednost. Dugoročno, to je najviše obećavajuća opcija s vlastitim savjetima za klađenje kako bi zaradili novac. Cilj je iskoristiti stručnost kladionica s odgovarajućom stručnom spoznajom. U točnoj analizi klađenja određuje se postotak vjerojatnosti nastanka rezultata. Ako je vaša predviđanja veća od ocjene kladioničara, postavit će se savjet. Tečajevi kladioničara su viši od vašeg izračuna.

Strategija iznad / ispod

Strategiju iznad / ispod igrate nogometni fanovi koji jednostavno žele biti sretni zbog svakog cilja. U pravilu, preko inačice 2.5 se koristi u susretima. Točnije, to znači da mora postojati najmanje tri gola u utakmici kako bi oklada za ulog uspjela. Izgledi u ovom slučaju su dosljedno u privlačnom rasponu između 1,7 i 2,2. Oni koji vole manje rizika igraju sustav klađenja u varijanti preko 0,5 ili 1,5.

Multi-bet strategija

Strategiju kombinacijskih oklada obično se preferiraju rekreativni igrači koji žele zaraditi visoku dobit uz najmanju moguću okladu. Problem sa sustavom je, međutim, da će samo pogrešan savjet nositi cijeli ulog u Nirvanu. Preporučujemo da koristite oklade za sustav kako biste osigurali strategiju kombinacijskih oklada ako je potrebno ili potražite kladioničara koji automatski nudi povratno osiguranje za određene kombinacije verzija. Od strane profesionalnih igrača, ova strategija klađenja na sportove ne primjenjuje se u našem iskustvu.

Neodređena strategija

Strategija povlačenja koristi od vrlo visokih koeficijenti za klađenje – dosljedno iznad 3,0. Igra se kao solo savjet na odabranim utakmicama. Alternativno, tim se može odabrati da se trajno privuče tijekom cijele sezone. Sustav klađenja povezan je sa progresivnim povećanjem oklada od 50 posto kako bi se povećala ukupna ravnoteža savjeta nakon svake podjele na zeleno područje. Vjerujemo da strategija crtanja ima vrlo dobre izglede za pobjedu unatoč matematičkom utjecaju. Međutim, rizik tijekom faze duljeg gubitka ne smije se previdjeti. Povećanje iznosa novca može dovesti neke sportske trenutke do svojih granica.

Klađenje na kasne golove

Strategija klađenja na sportove može biti dovršena u vremenu prije utakmice. Međutim, mislimo da je igra uživo u ovom trenutku više obećavajuća. Uvijek pričekajte tijekom susreta. Ako se može vidjeti da su obje momčadi zadovoljne rezultatom u posljednjoj fazi, gotovo nikakva momčad neće imati najveći rizik. Pogotovo u ovome, savjet na hit u posljednjih 15 minuta ne vrijedi. Oklade su bolje ako tim ima prednost. Momčad će učiniti sve kako bi nadoknadila ravnotežu. Za vodeću agenciju to rezultira idealnim brojevima.