Unibet – Zgrabite sjajne bonuse kladeći se na nogometne utakmice

    Ako tražite savršenog bookmakera koji nudi velikodušne bonuse, velike koeficijente i u svojoj ponudi ima veliki broj sportskih natjecanja, Unibet kladiteljska tvrtka je kao stvorena za vas. Kao kladiteljska tvrtka koja posluje na svjetskom tržištu u oblasti online sportskog klađenja već dugi niz godina, Unibet je svojim višemilijunskim korisnicima omogućio najbolji mogući ugođaj klađenja.

    unibet_home

    Unibet

    Klađenje na nogomet kod Unibeta vam može donijeti mnogo ljepih nagrada, kao što smo bili u prilici da se uvjerimo u našem prethodnom članku o bonusima koje nudi ovaj vrhunski operater.

    Cilj svakog korisnika kladiteljskih usluga je da odigra listić na neke od omiljenih sportskih događaja i da iz toga izvuče najveći mogući dobitak. Unibet je zato svojim korisnicima omogućio fenomenalne bonus poput bonusa na listiće koji su odigrani na live mečeve. Priključite se lovu na ove sjajne bonuse i postanite jedan od višemilijunskih zadovoljnih korisnika.

    Kladite se uživo na nogometna prvenstva i osvojite i do €1000

    Tijekom održavanja svijetskog prvenstva u nogometu, Unibet će prikazivati sva nogometna događanja na svojoj televiziji. U prilici ste gledati neke od omiljenih nogometnih događaja i okladiti se uživo. Saznajte kako povećati profit na vašem listiću i do 25% na Unibet TV utakmici tjedna.

    Uvjeti za korištenje ovog bonusa

    Kako ovaj bonus zapravo funkcionira?

    Ako ste korisnik Unibeta, a preporučamo vam da postanete s obzirom na to da se radi o  jednom o najboljih bookmakera na tržištu, potrebno je da uđete na svoj račun. S obzirom da se trenutačno održava Svjetsko prvenstvo u nogometu za žene, Afrički Kup nacija, Svjetsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine i Copa America, Unibet na svom TV-u prikazuje utakmice uživo. Ako ste ljubitelj live oklada, Unibet je za vas pripremio sjajnu promociju. Okladite se na neku od utakmica koje se odigravaju uživo sa maksimalnih €25 i budite u prilici osvojiti i do €1000.

    Uvjeti su i više nego jednostavni. Potrebno je da se prijavite za ovu promociju. Najmanja dozvoljena kvota na listiću je 1.40. Neće se uvažiti oklade koje su odigrane Free Betom, pa je neophodno imati na računu pravi novac (gotovinu). Maksimalna isplata po igraču je i do €1000. Ponuda vrijedi samo tijekom održavanja Svjetskog prvenstva.

    Sigurica za nogometne listiće

    Ovo je raj za svakog kladitelja. Sigurno ste mnogo puta bili u prilici odigrati listić na neke nogomete utakmice koji vam nije doneo novac jer niste pogodili samo jedan tip. Sa ovom promocijom, Unibet je učinio da tome dođe kraj. Sve što je potrebno da uradite je da ispratite sljedeće korake:

    Uvjeti za korištenje ovog bonusa

    Kako ovaj bonus funkcionira?

    Kako biste bili u prilici da koristite ovaj bonus, neophodno je da prije odigravanja listića odaberete opciju da želite sudjelovati u promociji. Bonus vrijedi samo za klađenje na nogometne događaje koji još uvijek nisu počeli. Princip je sljedeći. Napišite listić sa 4 nogometna tipa, pri čemu je njihova minimalna kvota 5 ili više. Uplatite taj lisić u iznosu od €10. Ako vaš listić bude neizlazan zahvaljujući samo jednom tipu, Unibet će vas u tom slučaju nagraditi sa €10 Free Beta. Promocija se obnavlja svakog tjedna.