Unibet – Registrirajte se i osvojite nogometno putovanje iz snova

    Unibet je jedna od brzorastućih kladiteljskih tvrtki i pravi je lider u svijetu online sportskog klađenja. Preko 20 godina radnog iskustva i preko 10 milijuna registriranih korisnika govore o tome kako ovaj bookmaker zavređuje ovaj status. S obzirom da nudi odlične koeficijente, sjajne bonuse i nagrade, kao i jedinstven doživljaj klađenja, može se reći da se nalazi u samom vrhu na listi najboljih pružatelja usluga online sportskog klađenja.

    Unibet Klađenje

    Unibet Klađenje

    Kada je riječ o bonusima, Unibet nastoji da za svako sportsko natjecanje omogući jedan odgovarajući bonus. S obzirom da je u tijeku sezona nogometa, ovaj bookmaker vas je odlučio nagraditi nogomernim putovanjem. Međutim, ako malo bolje pogledate stranicu ovog sjajnog bookmakera, tamo vas čekaju i drugi bonusi na određene sportske događaje. Vrijeme je da se uključite u potragu za omiljenim bonusom i uvećate dobitke na vašim listićima!

    Kladite se na nogomet i osvojite nogometno putovanje iz snova

    Unibet je ovog ljeta odlučio nagraditi velike ljubitelje nogometa nogometnim izletom po vašem izboru. Kladite se u razdoblju od 5. lipnja do 19. srpnja na određene nogomete događaje (Žensko nogometno prvenstvo, Europsko prvenstvo u nogometu za nogometaše do 21 godine, Copa America i Afrički kup nacija) i budite u prilici da budete jedan od 2 korisnika koja će osvojiti 2 ulaznice za bilo koju nogometnu utakmicu u Europi i džeparac u iznosu od €1500.

    Sve što trebate uraditi je:

     

    Uvjeti korištenja ovog bonusa

    Kako doći do ove sjajne nagrade?

    Stvar je vrlo prosta. U razdoblju od 5. lipnja do 19. srpnja odigrajte neki listić kladeći se pritom na neke od utakmica Svjetskog prvenstva (Žensko nogometno prvenstvo, Europsko prvenstvo u nogometu za nogometaše do 21 godine, Copa America i Afrički kup nacija). Najpre morate označiti da želite da sudjelujete u ovoj promociji. Listiće morate uplatiti na minimum €5, i svaki od njih će ući u uži izbor za osvajanje ovog sjajnog bonusa. Minimalna kvota na listićima nije zadana. Također, morate znati da i listići na kojima ste upotrebili opciju „cashed in“ neće moći da sudjeluju u ovoj promociji.

    Ako ste ispunili sve zadane upute, 1. srpnja i 20. srpnja će biti izvučen po jedan dobitnik. Oni će biti kontaktirani u tijeku naredna 24 sata od vremena izvlačenja dobitnika. Svaki od dobitnika dobiće po 2 ulaznice za neke od Europskih nogometnih utakmica po svom izboru, kao i džeparac u iznosu od €1500.¸Možete osvojiti samo jednu nagradu po izvlačenju.

    Odigrajte neki listić uživo i osvojite €5 free beta

    Svakog tjedna do 19. srpnja u prilici ste osvojiti i do €5 free beta kladeći se na Žensko nogometno prvenstvo, Europsko prvenstvo u nogometu za nogometaše do 21 godine, Copa America i Afrički kup nacija.

    Kako sudjelovati u ovoj sjajnoj promociji:

    Uvjeti korištenja su: