Uloži na ukupnog pobjednika Svjetskog prvenstva i profitiraj od svake pobjede

    Iz najpoznatije britanske kladionice William Hill već su nas naviknuli na dobre akcije i promocije, a tako će biti i ovoga puta kada nam u susret dolazi Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Svi imaju nekog svog favorita za osvajanje ovog, pored olimpijade, najvećeg sportskog događaja na svijetu. Ukoliko se na ukupnog pobjednika okladite u William Hill-u, ova kladionica počastit će vas za svaku pobjedu koju ta ekipa ostvari.

    Ovo se odnosi na online pojedinačne uplate s minimalnim iznosom od deset funti ili u bilo kojoj drugoj valuti jednake protuvrijednosti. Za svaku pobjedu vašeg tima u 90 minuta utakmice dobijate po pet funti na kladioničarski račun koji kasnije možete koristiti za klađenje na utakmice Svjetskog prvenstva ili druge utakmice internacionalnog nogometa. Uplatite li primjerice deset funti, ili deset eura, da će Njemačka osvojiti Svjetsko prvenstvo, za svaku pobjedu koju Nijemci ostvare, dan nakon utakmice dobit ćete pet funti, ili pet eura za besplatno klađenje u naredna četiri dana. Ekipa koja dođe do finala igrat će na prvenstvu maksimalno sedam utakmica što znači potencijalnih 35 eura za besplatno klađenje tijekom trajanja SP-a. Ne zvuči loše, zar ne?

    William Hill klađenje

    William Hill klađenje

    Promotivni period započeo je 26. svibnja, a trajat će sve do 14. lipnja, odnosno do početka prve utakmice na SP-u. Ova promocija dopuštena je samo za okladu na jedan tim po jednom korisniku. Sada kada su pravila jasna idemo vidjeti tko su glavni favoriti. Prema William Hill-u to su Brazilci s kvotom 4,00. Slijede ih Nijemci s koeficijentom 4,50, a iza njih su Francuzi s 5,50 te Španjolci s 6,00. Možda u ovom trenutku ne znamo tko će osvojiti, ali znamo da William Hill plaća za svaku pobjedu bilo koje od ekipa. Sve što treba je odabrati jednu i staviti na nju barem 10 eura.