Tonybet – Registrirajte se i osvojite do €50!

    tonybet

    Kao što mnogi od vas znaju, TonyBet je u posljednjih nekoliko godina postao jedan od najboljih operatera na kladioničarskom tržištu. Ovaj Litvanski bookmaker osim što nudi sjajne ponude za klađenje i fenomenalne live-bet opcije, također poklanja spektakularne bonuse dobrodošlice svojim najnovijim članovima. A kada vam bookmaker stavlja na raspolaganje nevjerojatne uvjete za igru i sjajne promocije i bonuse, bila bi velika pogreška ne prihvatiti tako velikodušnu ponudu.

    Naime, ovdje se ne radi samo o izvanrednom bonusu dobrodošlice koji TonyBet trenutačno nudi, već i o nekolicini drugih promocija koje kladioničari mogu iskoristiti ne bi li pojačali svoje listiće. Izvjesno je da će neki od ovih bonusa uskoro biti izbačeni iz ponude, stoga požurite s registracijom i počnite razmišljati na koji način ćete iskoristiti ove atraktivne pogodnosti koje TonyBet danas nudi.

    €50 Welcome Bonus

    Kao što smo već naglasili, TonyBet spada u skupinu elitnih priređivača klađenja, i kao takav nudi sjajne pogodnosti u vidu vrhunskih bonus programa za svoje korisnike. Jedan od ovakvih programa je svakako Welcome bonus kojim možete financirati prve listiće prilikom otvaranja računa.

    Naime, ne bi li se dokopali ovog sjajnog bonusa, prvo je potrebno pokrenuti proceduru za otvaranje novog računa koja traje nekoliko minuta. Nakon toga morate uplatiti inicijalni depozit i unijeti bonus kod – TONY50. Sada kada ste završili neophodnu proceduru, TonyBet vam poklanja 100% bonusa od vaše uplate, do iznosa od €50. To znači da, ako je vaš prvi depozit iznosio  €30, vi ćete biti nagrađeni s dodatnih €30 s obzirom na to da ste kvalificirani za bonus dobrodošlice.

    Naravno, postoje neki uvjeti koje morate ispuniti ne bi li preuzeli ovaj bonus. Kao što ste i sami mogli pretpostaviti, ova ponuda je dostupna samo igračima koji uplaćuju prvi depozit. Također, da biste ispunili rollover uvjet, morate uložiti vaš desetostruki depozit na sportsko klađenje pri čemu minimalna kvota mora da bude 1.65. Pri uplaćivanju listića vodite računa da vaše oklade ne prelaze vaš inicijalni depozit. Primjerice, ako je vaš prvi depozit iznosio €20 a uplatili ste listić za €30, samo €20 od tih €30 će se računati kao ispunjavanje rollover uvjeta. Također, imate 5 dana da ispunite ove uvjete prije nego vam se otkaže bonus. Ova sjajna ponuda vrijedi do 1. svibnja 2019 godine.

    Backup Deal: Crashed Favourites

    Čarolije se dešavaju u svakom sportu, pa i u košarci. Čak i najbolji tim na planeti povremeno gubi mečeve, a u tim situacijama vam dođe da zaplačete jer ste baš tada odlučili da ih stavite na listić. Ali nije sve izgubljeno jer vam TonyBet nudi €20 ako vaš favorit izgubi sa više od 10 poena razlike. Za aktiviranje ove promocije morate kliknuti na LET ME IN (Opt-In) dugme i izabrati neku od NBA utakmica sa liste.

    U optjecaju za ovaj bonus ulaze samo singlirani listići u vrijednosti do €20. Ako favorit na vašoj utakmici izgubi sa 10 ili više razlike, TonyBet će vam isplatiti novac u free bet kreditima u narednih 48 časova. Samo vodite računa da slučajno ne aktivirate još neki bonus, jer aktivacija više bonusa nije moguća sa TonyBet kladionicom. Ova ponuda je dostupna do 30.06.2019., stoga nemojte previše čekati i počnite sa laganim pripremama za otvaranje računa u TonyBet kladionici!