Tonybet — Mobilna aplikacija za svaku priliku

    Jedna od najbrže rastućih svjetskih kladiteljskih kuća svojim igračima nudi čitav niz mogućnosti kada je klađenje u pitanju. Tonybet također posebnu pažnju posvjećuje svim svojim korisnicima kojima je klađenje putem mobilnih aplikacija primaran oblik klađenja, a ovakav vid korištenja usluga je kvalitetan kao i sama web stranica ove kladionice.

    Ukoliko preferirate klađenje putem svojih mobilnih uređaja, a uz to želite i vrhunski kvalitet kada je sama operativnost aplikacije u pitanju, Tonybet je zacijelo Vaš idealan odabir. Osim preglednosti koju Tonybet aplikacija pruža, igrač je isto tako u mogućnosti da se okladi na gotovo sve što poželi. Upravo je ovo još jedan razlog zbog kojeg igrači biraju baš ovu kladiteljsku kuću.

    Preuzmi aplikaciju i kladi se u svakom trenutku

    Ako se želite kladiti putem svog mobilnog uređaja, sve što trebate uraditi jeste da preuzmete svoju Tonybet aplikaciju na sajtu ove kladiteljske kuće. S obzirom da ove aplikacije nema u Google play izdanju, aplikaciju za Vaš Android uređaj možete preuzeti na samoj stranici kladionice. Ukoliko pak koristite jedan od iPhone uređaja, Vašu mobilnu aplikaciju možete preuzeti na iTunesu.

    tonybet App

    Tonybet — Mobilna aplikacija

    Ono što ovu mobilnu aplikaciju čini jedinstvenom i jednom od najboljih za ovu vrstu usluga jeste sama preglednost Tonybet aplikacije. Cjelokupna ponuda koju možete naći na web stranici ove kladiteljske kuće također se nalazi i u aplikaciji, a ovisno o igri i sportovima koje preferirate, Vi birate i Vašu okladu unutar same aplikacije.

    Ukoliko se, primjerice, želite kladiti na nogomet, svoju okladu putem mobilnog uređaja možete kreirati prostim odabirom sporta i vrste oklade koju želite odigrati. Svaka vrsta oklade i sporta koji se nalaze na web stranici ove kladiteljske kuće također je dostupna i putem aplikacije, a svi sportovi sortirani su tako da igrač bez imalo problema može odigrati svoju okladu.

    Ipak, kada je reč o preglednosti ove aplikacije, treba naglasiti i to da ne postoji opcija korištenja aplikacije na hrvatskom jeziku, i to je zacijelo jedna od negativnih karakteristika korištenja ove aplikacije.

    Kako instalirati Tonybet aplikaciju

    Svoju mobilnu Tonybet aplikaciju možete instalirati vrlo lako i jednostavno, a instalaciju za svoj mobilni uređaj možete preuzeti na sajtu Tonybeta. Nakon što preuzmete instalaciju za Vaš uređaj, potrebno je da u podešavanjima Vašeg telefona omogućite korištenje ove aplikacije, a to radite na sljedeći način:

    Aplikacija pogodna za uživanje

    Mobilna aplikacija ove kladiteljske kuće zacijelo ima daleko više prednosti nego mana kada je njen kvalitet u pitanju. Isto tako treba napomenuti da je, pored fantastične preglednosti same aplikacije, kladiteljska ponuda identična kao ona koja se nalazi na samom sajtu, tako da se igrači i ovim putem mogu okladiti na sve što požele.

    Pored ovih vizuelnih i praktičkih karakteristika, treba spomenuti i to da aplikacija igračima pruža kompletan uvid u statistiku za određenu okladu, što je zacijelo važan kvalitet u kladiteljskom svijetu. Posjebice je zanimljiva i formulacija kvota koju igrač bira putem aplikacije, pa je tako moguće ponudu za određeni meč pregledati i putem tri različite vrste koeficijenata — decimalnih, frakcionalnih i američkih.

    Ovo su zacijelo karakteristike koje spadaju među najpogodnije kada je riječ o klađenju putem aplikacije. Upravo zato Vam preporučamo da i Vi okušate svoju sreću baš ovim putem; užitak je zacijelo zagarantiran za sve koji koriste Tonybet aplikaciju!