Sudjeluj u natjecanju 888sport-a i osvoji besplatnu okladu svakog tjedna!

    Uvijek dobro zvuči kad Vam neko ponudi besplatnu okladu koju možete ostvariti svakog tjedna, ali koliko često se to zapravo i događa? Uz pravi izbor kladionice, i ova vrsta nagodbe može biti Vaša, zato je 888sport za Vas pripremio bonus koji možete ostvariti svakog tjedna, a na Vama je samo da pogađate i sudjelujete u natjecanju sa ostalim igračima!

    Nogomet će od ove sezone biti puno zanimljiviji ukoliko se odlučite kladiti u jednoj od najboljih svjetskih kladionica koja je ovoga puta spremila jednu specijalnu vrstu bonusa za svoje igrače. 888sport Vam predstavlja jedinstveni Weekly Title Races bonus. Sudjelujte i osvojite svoj udio u nagradi koja iznosi čak 10 tisuća eura!

    Kladi se besplatno i sudjeluj u dobitku od €10,000

    888sport se svakako potrudio da i ovoga puta obraduje sve svoje igrače nogometa, pa će tako najsvježiji Weekly Title Races Bonus biti idealna prilika da igrači naplate svoje pogotke i tako i sami sudjeluju u tjednom ligaškom natjecanju koje nagrađuje najbolje igrače!

    888Sport Title Race

    888Sport Title Race

    Najnovija nogometna ponuda koju je 888sport spremio za svoje igrače od jedino Vas traži da svakog tjedna sudjelujete u natjecanju pogađanja najboljih kvota u okviru svih ponuđenih utakmica za klađenje. 888sport je za ovu priliku priredio ligu sa svim igračima koji odluče sudjelovati u natjecanju, gdje je također moguće imati uvid u rangiranje najuspješnijih igrača, i to na tjednoj razini.

    Naravno, na Vama je da budete što bolji u svojim prognozama, kako biste svoje besplatne oklade mogli još bolje unovčiti i zgrabiti dio najveće nagrade natjecanja, a to je 10 hiljada eura, koliko je namijenjeno najuspješnijim igračima!

    Kako mogu sudjelovati u ovom natjecanju?

    Kako biste postali jedan od natjecatelja u Weekly Title Races bonusu, potrebno je da napravite samo nekoliko jednostavnih koraka. Ukoliko dosad niste koristili usluge jedne od najboljih svjetskih kladionica, prvi uvjet je da se registrirate na sajt 888sporta. Ako ste pak jedan od vjernih igrača sa već postojećim nalogom, možete odmah preći na sljedeći korak.

    Nakon jednostavnog postupka registracije, potrebno je samo pritisnuti gumb u gornjem desnom kutu na ekranu, gdje ćete vidjeti opciju My account. Nakon toga će Vam se pojaviti opcija za sudjelovanje u ovom natjecanju koju birate prostim klikom na istu.

    Weekly Title Races je promocija koja Vam omogućava da svakog tjedna plasirate po jednu besplatnu okladu, a ako postanete jedan od najuspješnijih igrača u okviru ovog natjecanja, imat ćete jedinstvenu priliku sudjelovanja u nagradi od €10,000! Što veću kvotu pogodite, više ćete bodova tjedno i osvajati i tako napredovati na konačnoj ljestvici za najprestižniju nagradu.

    U utrci za osvajanje ove prestižne nagrade možete sudjelovati i Vi u Hrvatskoj, i to iz udobnosti svog doma. Da stvar bude još bolja, kvalitetna ponuda za oklade koju 888sport pruža svim svojim igračima natjeraće Vas da redovito posjećujete jednu od najboljih svjetskih kladionica.

    Fer i čvrste kvote, kao i ogroman raspon kvota za ma koju vrstu oklade uvjeriće Vas u kvalitete ove renominirane svjetske kladionice. Za sve igrače koji se žele kladiti online diljem Hrvatske, 888sport je omogućio i korištenje aplikacije za sve vrste mobitela.

    Ako smatrate da možete parirati najuspješnijim igračima širom svijeta, a uz to želite i dobro zaraditi, i to uz pomoć besplatnih tjednih oklada koje Vam je 888sport spremio u okviru ove promocije, ovo je Vaša idealna prilika.

    Sudjelujte u Weekly Title Race natjecanju i kandidirajte sebe za osvajanje prestižne nagrade u iznosu od čak 10 tisuća eura!