Podebljaj koeficijente na europskim utakmicama u kladionici 888sport

    Narednog tjedna, točnije od utorka do četvrtka, stižu nam nova uzbuđenja u europskim nogometnim kupovima, nakon što smo ovog tjedna malo predahnuli. U utorak i srijedu igraju se prve uzvratne utkamice osmine finala Lige prvaka, a u četvrtak počinju i prve utakmice osmine finala Europske lige kada i naš Dinamo igra povijesnu utakmicu protiv Benfice na Maksimiru.

    Dolaskom knockout faze europskih nogometnih natjecanja i u kladionici 888sport su smislili način kako da počaste svoje postojeće ili privuku nove korisnike, posebno ako se zna da su Liga prvaka i Europska liga najtipovaniji sportski događaji na svijetu. „Win big in Europe“ naziv je promocije koja nudi šansu svima za povećanje svojih dobitke kladeći se na tako važne utakmice kao što su utakmice knockout faze Lige prvaka ili Europske lige. Za početak je potrebno postaviti okladu na dvije utakmice iz bilo kojeg od ova dva natjecanja. Da biste se kvalificirali za ostvarenje bonusa potrebno je da ulog na te dvije utakmice bude minimalno u iznosu od 20 funti ili eura u zavisnosti od toga koju valutu koristite na svojim kladiteljskim nalozima.

    888sport

    Nakon što ste postavili svoju okladu prije početka utakmica, 888sport će vam dati vaš bonus kroz kasnija klađenja uživo na utakmice Lige prvaka i Europske lige. Bonus se ogleda u 25 % većem koeficijentu za bilo koju buduću okladu uživo na ova natjecanja. Primjerice, ukoliko postavite okladu na primarni koeficijent 2,00 on će se povećati za 25% te će iznostiti 2,50. Kvota 6,00 neće biti tolika, nego za četvrtinu veća odnosno 7,50 itd. Vaše je samo da iskoristite to što vam se nudi te uz malo znanja i sreće podebljate svoj koeficijent i zaradite više nego što bi inače to mogli.

    Prve utakmice igrat će se već u utorak kada Borussija Dortmund traži pobjedu protiv Tottenhama nakon uvjerljivog poraza od 3:0 prije dva tjedna, a Real Madrid dočekuje Ajax nakon što je Amsterdamu završilo 2:1 za Kraljevski klub. U 888sportu koeficijenti na Borussiju i Real iznose 2,00 te 1,65. Srijeda nam donosi utakmice između Porta i Rome te PSG-a i Manchester Uniteda, dok nas u četvrtak čekaju prva uzbuđenja u Ligi Europe i čak osam sjajnih utakmica. Dinamo će protiv Benfice igrati od 18:55, a zavirili smo malo u koeficijente koje nam nudi 888sport za ovu utakmicu. Kvota na pobjedu Modrih iznosi 2,90, za neriješeno je 3,20 dok se pobjeda gostiju iz Lisabona plaća koeficijentom 2,55. Da će oba tima dati gol koeficijent je 1,98, a da će Dinamo pobijediti bez primljenog gola koeficijent iznosi 4,50. Trenutačno je u ponudi više od 110 tečajeva na ovu utakmicu, a taj će broj samo rasti kako se bude približavalo vrijeme početka.

    Tvrtka 888sport pripada grupaciji 888 Holding plc. Riječ je o multinacionalnoj kompaniji sa sjedištem u Gibraltaru koja osigurava online sportske oklade, a najdominantnije tržište im je europsko. Validnu licencu za igre na sreću im osigurava upravo Gibraltar, kao što je to slučaj i s brojnim drugim uglednim kladionicama na internetu. Tvrtka također posjeduje i licencu Komisije za klađenje Ujedinjenog Kraljevstva, a u njoj su dobrodošli igrači iz više od 200 država svijeta uključujući naravno i Hrvatsku, te njene okolne zemlje kao što su Srbija ili Bosna i Hercegovina.