Osvoji 5,000 funti kod Betvictor

    Pored šanse za nagradu od milijun funti koju Betvictor donosi svojim vjernim igračima, ova velika tvrtka je organizirala i natjecanja na dnevnom nivou, koja Vam mogu obezbediti 5,000 funti ukoliko pobjedite. U okviru ove ponude, gledaće se samo dnevni učinak kladioničara. Uvjeti su maltene isti kao i za „Osvoji Milijun“ natjecanje.

    Morate napraviti okladu sa uloženom vrijednošću od najmanje £1, na neku od utakmica sa Svjetskog Prvenstva. Ko god bude napravio najveći tečaj u zbiru, sa dobitnih listića, će osvojiti ovu slatku sumu. E sada da Vam objasnimo razlike između dviju nagradnih igara i šta se točno treba uraditi kod dnevnog natjecanja. Ono što je krucijalno, je da ne možete igrati nikakve igre iz Specijala. To znači, da u to ne ulaze, primjerice, Pobednik Svjetskog, Broj Golova u Grupi, Najbolji Igrač itd. Mogu se igrati samo utakmice koje su u običnoj ponudi i igre koje su ponuđenje u okviru istih. Tako da je ovo osnovno pravilo, i razlika između dvije promocije.

    Ostali uvjeti su isti. U zbir ulaze samo SINGLOVI. Uživo klađenje također, i po nama ovo će zaista ići na ruku igračima koji vole položiti okladu u tijeku samog događaja, uzadjući se u svoju intuiciju. Za sve Vas koji su već planirali da okušaju svoju sreću tokom Svjetskog Prvenstva u  IN-PLAY okladama, ovo je nešto što im može učiniti avanturu još boljom. Ako se kojim slučajem pogodi da prvo mjesto dele dva ili više kladioničara, nagradni fond će biti podijeljen među njima. Vaš ranking Vam je uvijek dostupan na tablici specijalno napravljenoj za dnevno  natjecanje , koja će biti u live modu, što znači da će se stalno ažurirati. Unutar Betvictor platforme, postoje dvije tablice jedna za glavnu i druga za dnevnu nagradu, koje su lako vidlljive i nećete imati nikakvih problema da ih razaznate.

    Toliko od nas. Sada je sve na Vama. Vrijeme je da pokupite novac!

    BetVictor Sada se Kladiti